Sammanfattning 2008

GodMorgon!

Jag ska göra mig iordning nu och sen dra bort till Pat, så ska Sanna och Hanna också komma dit och vi ska lägga över allas bilder på allas datorer :D
Yeeeay! Haha jag vill verkligen ha Hannas bilder !!! Iiiiik Så ja det ska vi göra, får se om jag hinner lägga upp några här sen. För efter det drar vi hem till Hanna och så ska vi fixa oss och bli lite snygga hade vi tänkt för sen ska vi på fest hos nån av hennes kompisar :)
Det blir najs hoppas jag! Haha

Sammanfattning av 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, rätt mycket faktiskt skulle jag tro.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har inga nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Neej

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, Tackochlov

5. Vilka länder besökte du?
Tyskland,Danmark,Kina

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja, DPrincsess ;)

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
  28-29 Juni,14 September,9-16 November, 17 November,26-29 December

8. Vad var din största framgång 2008?
Min största framgång? haha. bra fråga

9. Största misstaget?
Största misstaget, vad va det vi sa att vi skulle gjort annorlunda i Tyskland?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, bröt tån! Haha

11. Bästa köpet?
Alla resor!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, lätt

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ohja, JB, CB, BS,Twilight, Vännerna, Resa, Hamburg - Massa <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
SOS, Forever or never, Pokerface

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet faktiskt inte

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Att jag hade tagit tag i saker och inte bara varit lat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
latat mig.

18. Hur tillbringar du julen?
Hos Mormor och Mormor

19. Blev du kär i år?
Njäe

20. Hur många one night stands?
eh.. inga?

21. Favoritprogram på TV?
Project runway, tror jag

23. Bästa boken du läste i år?
The Twilight Saga <3

24. Största musikaliska upptäckten?
Jonas Brothers, Cinema Bizarre och Blowsight <3

25. Något du önskade dig och fick?
Jaa, JB !

26. Något du önskade dig men inte fick?
Jodå, det var ju ingen TH konsert alls detta året..

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag blev kidnappad av mina vänner! <3

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer TH ! Haha

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Min stil.. Uhm .. Kort hår?
31. Vad fick dig att må bra?
Resorna, Vännerna,Musiken

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Bill, Strify, Nick och Robert <3

33. Vem saknade du?
Gamla TH

34. De bästa nya människorna du träffade?
Franskutbytes gruppen!Lätt det bästa 2008 <3

Hamburg 26-29 <3

Okej men då kör vi då!

Det började med att vi tog en buss ifrån Gbg kl 8 på fredags morgonen. Vi satt där i 4-5 timmar innan vi var framme i Köpenhamn. Vilket gick förvånadsvärt fort! :) jag sov dock en del eftersom jag inte sovit alls kvällen innan ( eller jag gick och la mig 5 och gick upp kvart i 6) Haha!
Sen i Köpenhamn såg vi Pippi! Asså den riktiga Pippi, Inger Nilsson, Hon som spelade Pippi när hon var liten! Hon stog före oss i kön, Haha vi tyckte det var as coolt :D
Sen satt vi på en bänk i 3 timmar och väntade på vår buss, åt lite sallad och spelade ett ganska roligt spela faktiskt ;)
Då kommer en dansk kille och ställer sig vid telefonen precis brevid bänken vi satt på och låtsas att han ska ringa. Men istället så försöker han ta upp Hannas plånbok ur hennes väska ! men han fick bara med sig ett kvitto innan hon hann ta den! Det var ju tur!
Seriöst, det var det fulaste jag sett! Så vi blev as sura och spelade in massa arga samtal till honom på kameran xD
Efter 3 timmar var det somsagt tid att sätta sig på bussen igen. 6 timmar satt vi där innan vi var i Hamburg, denna bussen var dock mysigare. Dom visade Oceans 13 och det var nersläkt och mörkt ute så jag sov nästan hela vägen.
Kl 10 var vi framme i Hamburg och vårat hotell låg i centrum, jätte nära stationen. Det var hur fint som helts! :)
Eftersom det var så billigt så hade vi föväntat oss nått helt annat, Haha. Men det var jätte fint! :D

Så vi fixade vårat hår, lockade det och sådär för vi skulle upp kl 3 för att dra och köa så vi kände att det var bättre att vi gjorde det nu för annars kommer vi inte orka:P
Vi skulle ju vaknat 3 och vara vid konserthallen (Grünspan) kl 4, men iställer vaknade vi 4 och var därför inte där förens kl 6.
Då var det 30 personer framför oss och många utav dem hade sovit där hela natten.
Så som på de flesta konserter så fixar den som kommer först ett kösystem så att man kan få gå ur kön och äta osv. Så vi fick nr 31-34 :) Första raden asså!
Vi satt där med galet mkt kläder på oss, jag hade leggins,mjukisbyxor,termobyxor, flera par strumpor, uggs, 3 linnen, 2 tjocktröjor, halsduk och min långa canada goose jacka och ändå frös jag ! + att jag hade en silverfilt runt mig och att jag satt på en kudde. Haha
Så ja det var kallt!
Men vi turades om och gick 2 och 2 ur kön och checkade staden. Dom första timmarna var det uppdelat så att jag och Hanna gick, sen gick Pat och Sanna.Och dirkekt när de andra kom tillbaka gick se andra haha. För satt man ner förlänge så blev der svinkallt.
Konserthallen låg i Hamburgs mindre fina område x)
Det var bara sex affärer och strip klubbar eller sexkinos ( sex bio) Över allt!
Asså det var helt sjukt! tänk er, jag vet inte kommer inte på något som jag kan jämflra det med :P Men asså det var ens tor stad och det vara bara fullt av sex shopar! Det var riktigt pinsamt, speciellt när man ser gamla par osv går och kollar i alla skyltfönster osv. eeeuw!
Äckligt vare.
Men ändå på något sett fasinerande, det verkade så himla naturligt. Man förstår ju lixom varför tyskar har sånna rykten om sig, och jag lovar, det är inte bara rykten! Haha
Men iaf vid två tiden eller nått kom det jättemycket folk och iställer för att ställa sig i kön som vi som varit där hela dagen satt i så ställde dem sig vid ingången istället. Och vi tänkte ju inte mer på det. Men sen vid tre tiden kom nån som jobbade på stället ut och sa att eftersom det stog så mycket folk i ingången var de tvugna att ordna ett nummer system.
Och alla vi som hade nummer sa att vi redan hade ett system. Men han sa att det inte gällde. Och vi blev as sura, sa att vi varit där sedan 6 på morgonen och att vissa sovit där osv. Men han sa att han inte kunde lita på att det var sant! Och vi blev ännu surare och sa att det är helt jävla ologiskt. Vet ni vad gubbjävlen svarar då?!
"Män är inte logiska" Så skrattade han och gick!
Fy Fan!
Så då började han ge alla nya nummer, och alla dom som stog i ingången fick ju först, så vi fick as långt bak! Och Pat och Sanna var inte ens där för att dom var på hotellet och lämnade alla våra väskor och termobyxor osv. Så dom fick inget nummer alls, vilket betydde att dom var tvugna att vänta tills alla gått in innan de fick gå in!
Så vi började prata med en anna kille som jobbade där och han var as snäll! trots att vi var skitsura över allt x)
Men vi pratade med honom as mycket, varje gång han kom ut så gick han fram till oss och pratade. Sen frågade han hur gamla vi var så sa vi 17, och han bara oj ni är ju jätteunga typ. Vi bara näe? Han bah jo för mig är ni det han var 28 tror jag han sa. Så han frågade om vi hade några storasystrar Haha så Sanna sa ja jag har en syster som är 22 ( hon är 19xP) Och så sa hon att han kunde få hennes nummer om han fixade oss backstage! haha
Och han bah "i dont understand :P" Vi bah vi vet att du förstår! Fixa bara in oss och så han bah okej, see you later. Vi ba lovar du? Han ba ja, promise, see you later.
Vi bah yees! Haha, nu har vi fixat vår väg in ;)
Då blev vi lite gladare eftersom vi verkligen trodde att vi hade en chans att se dem efteråt.
Men efter att vi stått där ute (utan alla extra kläder) och frysigt i typ 4 timmar var det insläpp. och vi hamnade Mitt i gröten. Med våra tjocka jackor eftersom vi inte hade tid att lämna in dem för då hade vi kommit ännu längre bak.
Så det blev Vaaaaarmt och trångt som faen!

Och asså ush jag orkar inte ens tänka på resten för gud va jobbigt det var!! HAha serisöt jag blir så jävla sur varje gång jag tänker på det x)
Jag kan börja med att säga att Tyskar är jävligt aggresiva! Helt sjukt!
Det blev för mycket för Hanna som gick ut ur gröten redan inna förbandet kommit, men vi stannade kvar. Vi tänkte bara se lite utav dem och sen gå bort till Hanna.
Men iaf framför mig stog en tant. Ja en 45 årig tant!
Som stog och skyddade sin 17 åriga dotter! så hon försökte göra så att dotterna skulle ha en meter fri space runt sig hela tiden! Och kom igen på en konsert med 1000 skrikade tonnårs tjejer ( och några bög killar) så är det omöjligt!
Jag stog packade som i en sardin burk, kunde inte röra mig en milemeter. Så när någon puttade på mig kom jag automatiskt på den här tanten och stötte till henne.
Och hon fick råryck varej gång! Skrek på mig som en tysk SS soldat! Jag skrev tillbaka att det fan inte var mitt fel attflera hundra pers bakom mig tryckte på mig. Men hon forstate att skrika(på tyska!) ohch hytta fingrar och armar åt mig. Och hon förstog uppenbarligen inte när jag pratade engelska med henne. Så när hon hade skrikit typ 10 gånger Nicht trycken Blablablabla!! Så skrek jag till baka Ich trycken nicht!! Du TRycks!! Du bist verrückt och massa sånt.
Då fnös hon bara åt mig och tryckte in sina armbågar i min mage, som så många gånger förr!
Så nästa gång någgon tryckte tog jag tillfället i akt och tryckte mig förbi henne. Så jag hamnade snett framför henne. Då puttar hon mig i sidan, slår mig och sånt. Och Sanna skriker"Why the fuck are you here? You are too old to go to a concert!!" Fett najs Sanna ! :D<3
Så helt plötsligt var jag typ två, tre personer framför henne och då börjar hon dra mig i tröjan för att dra bak mig! Fler agånger drog hon i min tröja! Asså FyFan va pinsam hon var, en vuxen kvinna!
Men då hamnade jag brevid en anna sepetjej som  också höll på att slog mig hela tiden! Och framför mig stog två as tjocka, två meters personer!
Jag som är rätt lång såg ju emmelan deras huvuden men Pat och Sanna är ju 10 cm kortare än mig så dom såg typ ingenting! Så vi stog på tå och kollade på förbandet, Blowsight <3
Ett svenskt band! Så vi höll upp våran flagga, då pekade dom på oss och sa : Yea we have som Swedish fans in the audience!! :D Vi skrek som fan, alla kollade på oss och ja det var skit kul! haha
Och sångaren!! Han kollade på mig helatiden!! För jag var ju mitt emmelan dom långa och när jag stog på tå så syntes jag mkt mer, så han stog framför mig hela tiden och pekade på mig flera gånger. Men jag har aldrig hört dem förut så kunde itne deras låtar, men så körde dem en cover utav Britneys Toxic så då pekade han på mig och skrek Sing!
Så jag sjöng som fan! :D
Efter förbandet var det en långpaus, så jag och Sanna fick för oss att byta plats eftersom hon stog bakom mig. Så då tryckte jag mig bak och hon fram, då hamnade jag brevid en kille, som jag är 100% säker på var bög( inget fel med det! jag gillar bögar, men han pratade sådär ultrabögigt) iaf så då blev han sur eller nått och började knuffa på mig. Aaas mkt! Men jag ignorerade honom, och då börjar han skrika Bitch till mig. Och när han sagt det säkert 10 och Slampe (slampa) ett par gånger vänder jag mig till honom och säger: Are you calling me a bitch or what?! Och han kollade på mig och skrattade och sa: What, no?  Bitch.. Då var jag skitsur! Allt var verkligen fel och jag var varm, trött och irreterad. Så när Sanna och Pat sa att dom inte såg nått och att dom ville gå bort till Hanna så hängde jag på.
Men när vi gick upp till andra våningen på det stället där vi sett han stå så var hon inte där. Så vi gick ner och kollade men såg henne inte nånstans. Så vi ringde hennes mobil och då svarade en tysk man!
Vi fick panik och trodde att hon typ blivit kidnappad eller nått. Vi fick världens samvetskvat för att vi lämnat henne själv, så vi sprang runt och letade över allt. Vi gick ut och kollade för vi tänkte at thon kanske gått ut för att ta luft eftersom hon mådde lite dåligt i all trängsel. Men vi hittade henne inte, så vi frågade vakterna vi pratde med typ alla!
Vi pratade med han vakten som vi lärt känna utanför, han var jättesnäll! Och hjälpte oss jättemycket. Han fixade in oss på VIP avdelningen så att vi kunde stå och se ut över hela nedre delen av salen ifall vi såg henne (vilket vi inte gjorde) Han pratade med den tyska mannen som svarade på hennes mobil och vi kom framtill att vi kopplats till den tyska motsvaritheten utav hannas nummer. Så efter att ha sprungit runt och missat typ halva konserten lugnade vi ner oss.
Så vi gick ner och ställde oss, längst bak dock. i Baren där alla gamlingar satt och tog en dricka, så vi kunde ju inte skrika och hoppa osdär. Ni vet det är ju det som gör skillnaden mellan en konsert och att lika gärna kunna se det på tv. Så själva konserten var inget speciellt, man fick ingen känsla alls. Dom var Galet snygga iaf, Helt sjukt va snygga dom va! Men dom som stog längst fram sa också att konserten inte var så jättebra, Strifys röst var inte på topp heller. Skar sig lite då och då, + att vissa låtar pratade han bara.Så vi missade la inte så jättemyckte haha ,se det positivt:)

Efter konserten ringde vi Hanna och när vi såg henne kastade vi oss över henne och var as glada att hon inte blivit kidnappad! Och det visade sig att hon hade mått bättre, och börjat leta efter oss i gröten. Så hon hade stått nästan längst fram under hela konserten! Haha Tabbe för oss!! xP
Men vi var glada att vara tsm igen :D

Så vi gick ut, satt där i typ en timme och väntade på att de skulle komma ut. Vi såg dem stå vid bakdörrarna och jag tog då våran as stora Sverige flagga och ställde mig och typ dansade lite med den och gjorde massa grejjer så att de skulle se den. Om dom inte såg den måste dom ha något seriöst fel på ögonen x) haha !
Så kom dom ut med bilen och dom vinkade och log :)
Pat och Sanna sprang efter ( jag vågade inte, känns liiite så:P) MEn iaf, Yu vände då på huvudet och förtsatte kolla bak mot oss och Pat tog en as najs bild!

Det var förövrigt andra gången jag och Hanna såg dem. För vi såg dem när dom kom också. Vi stog bara i kön och så kom det en bil typ 10 cm ifrån mig, alla runt om mig började skrika så jag kollade upp och där satt Kiro mitt emot mig och log :D Sen kom Strify och Yu också och log ! :D

Efter det var vi ännu mer besvikna att de inte hade gått ur bilen så att vi fått prata med dem. MenMen vi gick till Donken och åt och drog sen hem till hotellet. Där vi bestämmde oss för att inte vara ledsna längre eftersom vi skulle till Lüneburg dagen efter. Staden där Tokio Hotels studio ligger! Och vi tänkte att eftersom dom håller på och spelar in sin skiva nu så kanske, kanske dom är där. ( trots att vi vet att dom antagligen är på maldiverna just nu)

Så på söndagen åkte vi tåg till Lüneburg, Världens mysigaste stad!! Hur fint som helst :)
Vi åkte buss rätt länge i jakten på studion, och vi såg verkligen att vi var på rätt ställe. Man känner ju igen området från videos på Youtube, men vi hittade tyvärr inte själva studion :/
Så vi åkte tillbaks till hotellet. där vi flummade ihjäl oss! Asså dert var helt sjukt xD Haha omg!
Hanna började typ se i syne så vi kom på att det berode antagligen på att vi inte ätit någonting alls sedan McDonalds efter konserten, ett dygn tidigare. Så vi gick ut mitt i centrala Hamburg för att leta efter en pizzeria.

Och OjOjOj! Hamburg <3<3<3
Shit va fint det var ! Världens lyx ställe! Det är seriöst den finaste staden jag sett i mitt liv! Men det var ju som sagt ett lyxställe s¨när vi gått geneom hela stan och inte hittat nått drog vi til stationen och satte oss på pizza hut :)
Efter det gick vi till hotellet och satt i uppehålls rummet där och pratade med en Holländs kille. Han pratade holländska med oss och vi pratade tyska/engelska med honom. Han kunde typ ingen eneglska alls!
Men detgick riktigt bra att förstå varandra ändå ! ahha xP Med hjälp av lite gester och så ;P

Sen fick vi iden att vi skulle sälja våra tågbiljetter hem och stanna ett par dagar till. Men som ni ser gick den planen inte  så bra. haha
Så vi satte oss på tåget i Hamburg halv 10 igår. och det första tåger var så himla fint! Vi satt där med massa chips, frukt, godis och ett spel och hade as kul! Och vi får väl inte glömma kamerorna ;) Haha ! shit värsta kamera kriget:D
Vi åkte på båten, med tåget! ;O Haha det visste jag inte att man kunde ( Jag vet Hanna tt du har sagt att man kan det, förlåt att jag inte trodde dig :P)
Sen bytte vi tåg i Köpenhamn till ett as trångt litet tåg som kändes som att det tog mkt länge tid än när vi åkte buss!
Men vi hade kul ändå! :D Som alltid ! <3

Så ja, jag har försökt att korta ner det så mycket som möjligt, massa grejer är inte med här. Men det blev lååångt iaf.
Men fett med Mitros :D
Haha !!
Så ja, hoppas jag inte tråkar ut er med detta inlägg. Trots att det är fett kul! Så kanske folk inte orkar jag vet inte? Skitsamma iaf, läs om du vill eller nåt. JAg är lite flumm nu x)
måste nog äta. HAr typ inte ätit något på hela denna helgen :P
Förutom chips då ;)

Aja ha det bra! Bilder kommer imon när jag fått från Hanna och Pat, kan slänga in några från min kamara. ( tog typ inga)
Tvillingarna ;D Ni får se mer sen, dom såg exakt likadana ut, typ hela tiden:P
Hanna på hotellet, trött eftern n lång bussresa ;P
Hanna målade av mig i kön :D
Jag såg ut såSåhär blev den! :DJag målade Hanna :)
Såhär ledsen blev hon när vi fick reda på att numrena inte gällde :(
Sanna och jag köar medans Hanna och Pat shoppar (!) xP
Nick Red, BlowsightYu och Strify
Jag tog typ inga bilder under konserten för eftersom jag var tvugen att zooma så mkt så blev det helt suddigt. Så jag filmade mest:)
Aja, somsagt Fler bilder imon :)

PussL

Acapella

HejHej

Sista Tisdagen på år 2008 minsann ;P Haha

Jag ska snart börja skriva om Tyskland, ifall nån är intresserad, måste bara sitta och tänka igenom allt lite. Har hänt så  mycket grejer, roliga och tråkiga. Får ta och sålla bort det onödiga hehe

Iaf, så länge kan ni sitta och lyssna på denna nya versionen utav Monsoon! Bara ett piano och Bills röst.
Låter det inte underbart?
Det är det oxå, Herregud!! :D
 
<3<3<3<3

PussL

Blowsight <3

HejHej

Tänkte bara slänga in att jag är hemma, kom hem halv 9. efter en låååång tåg tur haha :P
Orkar inte berätta så jättemycket just nu, vi har dock haft galet kul!
Det enda som gick fel var konserten.
Haha det var den som var syftet med resan, så det känns lite konstigt att säga att det "bara" var den som gick fel. Men vi gjorde så mycket annat i hamburg. Vi gjorde verkligen det bästa utav situationen så det känns jättebra iaf. :)
Jag var sjuuukt depp över konserten på lördagskvällen, asså seriöst galet depp. Jag ville bara gråta! Men vi slog ihop våra 4 positiva sinnen och kom på as mycket anledningar till varför det var bra att konserten inte gick som vi ville. ( Vad exakt som hände berättar jag imon ;P) Så nu känns det ganska bra :)

Jag blev förövrigt kär i CB's förband!! :D
Blowsight heter dem, as bra!
Deras cover av Toxic, går inte att lägga in här men kolla den!!


<3  ^^  Det var till stor del utav dem som gjorde kvällen värd, och mig mindre depp :)

aja, berättar mer imon :)
PussL

Katastrof

HejHej

Jag orkar inte skriva allt just nu, men jag kan säga att INGET gick som det śkulle, och absolut inte som vi ville.
Det var dramatiskt som faen och ganska ledsamt.
Men det har ända varit sjukt mysigt och vi har haft massa kul (: Hamburg är jätte fint, eller a delar av det;P
Sa ja, nu far ni veta mer pa tisdag eller natt.
Ha det bra!
PussL

Hej då!

Jag sitter här med lilla Lotta i knät, medans alla släktingar kör Singstar för full hals i vardagsrummet. ><
Haha

Sötnos! :)

Aja detta är nog det sista jag skriver innan jag drar till Tyskland. Ska ta 6 tåget imon bitti. Så hadet bäst se ses vi på Måndag tror jag! :)

Gaaaaah Nu är det galet snart CB time :D:D
<3<3<3

PussL

Tjoo

Tjaa

Jag håller på att packa min resväska, för imon kl 8 går bussen mot Hamburg !! :D
Jag är inte så nervös, eller jag vet inte. jag är nervös över att jag kommer dö under den 10 timmars långa bussresan ner!! haha xD
Seriöst.. Galet jobbigt. Men förhoppningsvis blir det bra.
Jag hade gärna skrivit att "ja men det kommer ju bli mycket lättare nu med min nya Ipod fick byta till mig", men nu är det så att när jag kom till affären ( som jdet förövrigt tar 40 minuter att åka till) Så var Alla Ipods slut!
Så jag fick åka hem utan! Men jag köpte en ny laddare med vägguttag, för min gammla sån var sönder. Så jag satte i min gamla trasiga Ipod i den, och nu funkar den! :D
Så jag ska inte klaga för nu kommer jag kunna lyssna på musik på vägen !! :D

Just nu är våran lägenhet fylld med typ 20 utav pappas släktingar.
Själv orkar jag inte med det så jag sitter på mitt rum med alla kattungarna och Flisan. Som är jättekelig nu, jobbigt som fan haha x)
Det är jättemysigt när dom är keliga, men när dom blir för keliga.. Asså det är sjuukt jobbigt :P

Nä nu ska jag leta efter mina leggings, hittar dom inte!

HareGött!
PussL

Redecorated

HejHej

Jag vaknade precis och sitter därför och äter en julskinksmacka till frukost :) Gott!
Men nu måste jag skynda mig, för jag måste duscha och göra mig iordning och städa mitt rum och åka till borås och byta min mobil (så att jag kan ha en ipod med mig till tyskland) och allt innan kl fem för då kommer hela pappas släkt hit!
Och nu kommer jag låta jätteotrevlig, men för mig kvittar dte om dom kommer hit. Alla min kusiner på pappas sida är över 30 år och jag träffar dem typ en eller två gånger om året så jag vet knappt vilka de är. Så om jag ska vara ärlig hade jag mycket hellre bara vara hemma själv och packat allt inför imon. För jag har inte ens tänkt på vad jag ska ha med mig till tyskland!! haha :P
Lite tabbe eftersom jag åker imon bitti.. MEn det löser sig ;)

Tänkte bara slänga in :P Jag brukar vara väldigt anti plasher, tycker det är lite töntigt att ha hela rummet fullt. Men så fick jag en sån skitsnygg plansh på JB igår, och min vägg kändes lite tom så jag bah äh va fan. Så jag slängde upp den och även Hannah Montana planshen. Och då hade jag ju redan börjat lixom så jag kände att jag lika gärna kunde avsluta det hela med lite gorgeous TH plansher.
Sagt och gjort ( eller tänkt och gjort, tror aldrig jag sa det högt xP) Anyway!
Ska försöka ta en bra bild med camen så ni får se, Haha om det går att ta en bra bild med camen, annars får ni se en dålig.


Ja men ser ju inte jättetydligt, men blev det inte galet snyggt? :D
Btw, stången som är där är min balettstång, jag har inte visat den förr va? ;PNu står ju det en stor jävla soffa ivägen för den bara men x)

Aja nu får jag la ta och dra mig, hare!
PussL

Classic VS Touch

God Kväll!

Haft en trevlig dag? :)
Min har varit mysig, vi var hemma hos mormor och morfar och åt massa mat. Sen var jag tomte ;) Och delade ut alla klappar. Haha
Vid 8 tiden drog vi hem och så delade vi ut julklapparna emellan familjen.
Och utav min syster fick jag smink och smycken och utav min bror fick jag tv å plansher, den ena på Hannah Montana! hha :D xP Och den andra var en meega poster utav Jonas Brother Rolling Stones framsida!! Hett ;)

Och sen hade jag inte förväntat mig att få något speciellt utav mina föräldrar eftersom jag fick 3000 kr i Kina. Men så öppnade jag mitt paket och så ligger där en mobil!
Denna för att vara exakt

5 Mega pixel kamera, 4 gb minne och sådär. Den verkar jätte bra!
Men grejen är att jag ahr ju min, världens sötaste, lilla rosa mobil com jag inte känner för att slta använda:P
Plus att min Ipod är sönder, så jag funderar på att byta den mot en Ipod ist! Det känns ju onödigt att ha kvar den eftersom jag inte vill ha en ny mobil. Men som mamma säger att denna har en kamera lika bra som en digitalkamera typ och så har den massa minne för musik osv. Så hon tyckte det var jättesmart att ha allt samlat ist för att gå och ha en ipod, en mobil och en digitalkamera.
Vilket är sant, men asså jag har använt min ipod varjedag i 3 år nu. Asså det är lixom en del av mig. En Ipod, jag se mig själv med en Ipod ! Haha hur töntigt det än låter, så är det så.
Jag hatar verkligen att inte ha en Ipod!! :P
Så jag är nästan säker på att jag byter den! Men Tack Mamma och Pappa! <3

Men nu är nästa problem, ska jag köpa en sån som jag har nu, Classic Video, eller ska jag köpa en Touch?
För om jag köper en classic så måste jag bara lägga till ca 500 kr, men om jag ska köpa en Touch måste jag lägga till 1800 kr.
Och frågan är om jag vill det.. För asså jag är alltid sån, jag sparar hellre mina pengar och så reser jag sen. Men asså nu känns det ändå som att jag har råd. Asså jag jobbar ju så jag får lön och den närmsta planerade resan vi har nu (efter tyskland som vi åker till på fredag) är inte förens under sommarlovet då vi planerar att åka till typ Malta lr nått. Så jag har ju massa tid på mig att tjäna ihop mer pengar till det.
Men grejen är att Tokio Hotel antagligen kommer ha en vår turne nu 2009. Och tänk om jag då inte kan åka för att jag la ut nästan 2000 kr på en Ipod? .. HAha !
I-landsproblem på högsta nivå!
Men ja.. jobbigt iaf ;P

Vad tycker ni? :)
Btw, har ni haft en bra jul? :D
PussL

God Jul

God Jul Allihopa !!

Jag ska snart åka bort till mormor och morfar och äta, se Kalle Anka och allt sånt. Det blir myys :)
Men ni får ha det så bra! :D

Cinema Bizarre har släppt en ny låt från Toyz !! It's Over

<3

Julgran!

Julgranen är nu pyntad och klar !

Visst blev den fin? :)

Klappar

Hellü

Har precis slått in lite julklappar så nu är det klart!
Nu måste jag bara städa mitt rum x)
Skulle gjort det igår men, vad gjorde jag då ist? Just det var as trött igår juh Haha

Pappa har gjort julskinkan nu, och bakat julbröd :D GottGott!
Julskinka är min absoluta favorit på julbordet, sen kommer risalamaltan ;)
Muuums :)

Mamma fick lite diamanter på sin ;)
Haha

Lyssnar just nu på Is it you by Cassie


Haregött
PussL

heej

Hej hopp i lingonskogen, lr hur det nu var man sa x)

Jag sitter här i mammas affär. Hade tänkt att köpa en present till min pappa men eftersom det är 21 års gräns på vissa ställen(jag säger inte vart;) ) HAha iaf så jag satte mig i affären och så drog mamma bort och köper åt mig.
Det är tyvärr väldigt tomt just nu! ( eller tyvärr kanske jag itne ska säga eftersom om det hade varit massa folk hade jag varit lite rädd för att göra fel osv:P)

Men ja här är länken till mammas sida om nån är intresserad av var jag sitter just nu ;P http://www.earthcollection.se/
:)

Mamma har på Peter Jöbacks julskiva här i affären, han är riktigt bra. Har typ växt upp med honom ;)
Riktigt fin är han också måste jag erkänna!


Julkänsla, var är du ?

Hejsan!

Hur mår ni såhär dan före dopparedan?
Själv har jag ingen julkänsla alls. Ingenting! När jag gick ut i vardagsrummet förut och såg granen tänkte jag bara Va fan, vrf har vi en gran?
Haha Seriöst det känns verkligen inte som jul. Jag har inte bakat varken pepparkakor eller lussebullar eller godis av något slag. Det kan säkert påverka min lack off jul feeling.
Om jag ska vara ärlig så är jag inte så mycket för julen. Visst är det mysig med alla ljus och dekorationer, all mat och att träffa släkten. Men asså jag tycker att det är lite töntigt. Julen handlar ju inte om gemenskap längre. Det handlar bara om vad man ska köpa osv. Det är precis som i Grinchen! Jag tycker så som lilla Cindy Lou, att vi är alldeles för matrealistiska.
Det förstör tkr jag, så därför känner jag bara typ blä inför julen just nu.

Nämen nu har jag mycket att göra faktiskt så tänkte bara slänga in att det är bara 4 dagar kvar till CB i Hamburg !!!!!!!!!!!! :D

HareGött
PussL

So what i'm still a rockstar, Peace Out

Wild n wet

Hejsan

Har just vart och köpt ytterligare lite julklappar, så nu äre bara en kvar:)
Var och hämtade ut ett paket med lite smink jag köpt ifrån Nelly.se
Mineralpuder , Wild n wet heter det. Nån som provat?
Jag ska iaf se ifall om det är bra:)

Annars om det inte är bra får jag köpa det jag brukar, Isadoras mineralpuder.

Nu ska jag se klart på My Sweet 16 och sen städa mitt rum, så det är fint när tomten kommer ;)
Haha! :D
PussL

You're a mean one, Mr. Grinch!

God Morgon!

Är det nån mer som ser på Grinchen på femman?
Jag ser den varje år innan jul, det är tradition typ! Jag älskar verkligen den filmen :D Och så får man såndär jul känsla :) Haha

Och visste ni att hon som spelar Jenny i Gossip Girl är samma tjej som spelar den lilla vämling(eller vad dom heter) flickan?

Gulligt :)
Och jag älskar denna låten som är med i filmen Where are you Christmas - Faith Hill

<3

Ha det bra nu, såhär två dagar innan jul! Haha:)
PussL

5 Dagar kvar

Cinema Bizarre har laggt ut en bit ur en ny låt! :D

Sad Day For HappinessDen är lite julig va? haha
As bra iaf ! :D:D Gosh det är så himla kort tid tills jag får se dem igen!!!!!! <3

It's gettin' hot in here ;)

Hejsan!
Läget? :)

Kom hem från jobbet halv 9 och nu ser jag på Heart break hotel. En riktigt rolig film, hare sett den förr och skrattar lika mkt! Haha Om ni inte sett den, se den!
Det är nog en av de bästa svenska filmerna som gjorts. För jag brukar egentligen hata svenska filmer, för dom är oftast så himla töntiga. Men denna är sjukt rolig!

Sökte lite på våran lilla Karl från Love actually. Och det visar sig att han heter Rodriga Santoro, en Brazilanare. ;)
Gaaalet fin är han iaf! <3


Och Kolla va lik han är Orlando Bloom

Som även han är sjuuuukt fin! Gosh va jag var kär i honom när första pirate filmen kom!!
<3

Anyway, nu ska jag baka lite kaka och sen se klart på heart brake :)
Ha det bäst!
PussL

Kaaarl

Tjooo

What's up?

Jag åkte hem från Pat vid 12 tiden igår för jag ska jobba idag så jag orkade inte sova över där. Men så kom jag hem och det slutade med att jag pratade i telefonen till halv 4 så:P Haha
Jag sov inte mycket mer ändå ;P
Men det var kul :)

Nu ska jag snart iväg och jobba så hinner inte skriva så mkt mer, slänger bara in en bild på Dubai prinsen ;) Haha Karl!

Gorgeous!!

PussL

Dubai prinsen Karl

Heej

Sitter hemma hos Pat nu. Sanna och Pat målar varandra till katter, Julia läser en tidning och jag sitter här ;P
Haha nej men vi kollar på Love actually, braaa film men det är paus så:P
Och shit ja vad vi har dregglat över Karl, våran dubai prins ;)

Idag har jag varit i stan med HannaHot, köpte en julklapp, fortfarande 2 to go.. Det börjar dra ihop sig nu!

Aja nu ska jag dra och vara lite social;)

Hadet bra
PussL

Ny Header!

Tjoo!

Som ni ser ( Eller kanske inte ser, uppdatera isf) så har jag bytt header!
Tröttnade på den gamla, svart och tråkig. Ja så jag gjorde en ny lite snabbt med färg och diskokulor! Haha xD
Lite Saturday Night Fever känsla eller nått :P
Men iaf, ja den är inte jättesnygg, men den är lite rolig iaf :)

Vilken tycker ni är snyggast?
Dem gammla

Eller

Den nya


?

Aja Ha det bäst!
PussL

Cassie

Kommer ni ihåg "Me & U" - Cassie?
Well I gusess you can say she's back! Eller a i Usa iaf ;P

Thirsty
Är hon inte sjukt vacker?! Hennes hår är to die for, seriöst !! Gaaah Ge mig långt, mörkt, lockigt hår! Snälla?

:)

8 Dagar tills CB i Hamburg!

HejHej

Nu är det officielt jul lov!
Och exakt en vecka kvar tills vi åker ner till Hamburg :D:D

Efter skolavslutningnen ( som förövrigt gick ut på att de visade filmer från när vi dansade på möllan, och jag höll på att dö när jag såg det, usch fy va fult det var !!) så gick jag,Sanna, Pat och Hanna in till stan för att checka efter julklappar. Har köpt till tre pers nu, haha :) Bättre än inget!

Just nu sitter jag och gosar med min katt Ebony! Min Tjocka katt Ebony kankse jag ska säga. Hon är dräcktig och ska föda om tre-fyra veckor tror jag. Så ja hon är väldigt rund om magen just nu :)
Myysigt
Nått annat som är mysigt är de fyra ungarna vi har nu! Dom har hunnit bli fem eller sex veckor redan!S
 Så nu ränner dom runt här i lägenheten, Sötnosarna :)
Vill ni veta vad dom heter?
Lotta( på bråkmakargatan), HåkanBråkan, Sune och Emil (i Lönneberga).
Haha! :)
Ebony


<3

PussL

FyFan ..


Läste någon i aftonbladet om pappan som döpt sina barn till Adolf Hitler, Joycelynn Aryan Nation och Honszlynn Hinler Jeannie?!
Pappan hade hakkors tatuerade över hela kroppen och väggarna, kylskåpet och tilloch med deras bil var prydd med den symbolen. Ändå så säger föräldrarna att de inte var rasister, men det gillar inte att ”raser ska mixas”.

Och när intervjuaren frågade om pappa inte trodde att det skulle bli jobbigt för barnen sen, speciellt Adolf som kommer att förknippas med en ond diktator så säger pappan att han var itne ens säker på att förintelsen och det har hänt och han tror inte att det kommer påverka barnet för att det bara är ett namn. " ett namn kan inte vara stötande".
Se klippet här

Seriöst men detta är vidrigt!
Fyfan, asså vem döper sina barn till nazisternas vidriga ledare?  Eller Aryan Nation?! Och sen att påstå att man inte är nazist utan bara gillar tysk kultur och historia!
Nä nazister är det värsta jag vet, jag tycker synd om alla nazister. Rädda små männsikor som inte vågar vara egna individer utan gömmer sig i en grupp och projeserar all sin osäkerhet och ilska mot människor med en annan hudfärg eller annan nationalitet.
Det är patetiskt!

Usch ibland skäms jag för att vara människa.. Snart måste det bli en ändring på allt detta hat! Tänk att folk lägger ner energi på att hata någon pga deras hud färg!
Kan inte alla bara inse att vi är alla likadana, det enda som skilljer oss åt är vår religion och vår kultur. Men det är något man får acceptera helt enkelt. Alla lever i olika delar av världen och det är klart att alla lever på olika sett med olika seder osv!
Nä usch jag vet inte vad jag ska säga, jag blir bara så ledsen och arg när jag tänker på sånt här.
:(


My addiction

HejHej

Just nu sitter vi på engelska lektionen och äter klementiner och disskuterar betyg med min lärare. Vi säger att man borde få betyg för varje uppgift man gör, för att det är lixom ett väldigt bra sett att vet var man ligger till. Men ja våran lärare tycker inte det. Så ja det förslaget om att få betyg på allt gick inte så bra.

Haha seriöt jag skrattar så jagg gråter här! Jag vet inte varför, våran lärare är galen x)

Addicted!

<3

Ryan Leslie

Fan va skillad han är !!
Detta är Live i radio och han improviserar piano melodin till Lil waynes lollipop !
Daemn !!! Srsly, this guy is wicked !! :D

<3<3<33<3 I'm in Loooooove !

Media bilden utav Tokio Hotel

Haha ! xD
Kolla i HQ!

Ja detta är då våran TH film!
Är jag/Georg inte galet snygg? HAHA!

10 Dagar kvar! <3Jag får lite smått ont i magen när jag tänker på det, Iiiiiih !! :D
Das ist verrückt! <3

Anyway, jag och Pat ska dra till gymmet och träna snart, får se när vi orkar:P Men vi skaiaf! haha
Sen ska jag göra lite plugg som måste in innnan året är slut ;P

Såg just denna låten på MTV, Broken strings - James Morrison & Nelly Furtado

Först i början när det bara är James tänkte jag att den var bra (älskar nämligen James) Men sen i andra versen kommen Nelly in, vad gör hon? Låter ju inte alls bra. Har aldrig gillat henne ( förutom en period med Maneater låten) MEn denna låten tycker jag att hon förstörde. iaf när hon sjöng själv.
Haha ja, ville bara säga det ^^

Aja, Ha det bra!
PussL

Sailor bilder

Lite mer bilder :)

Moe som jag alltid pratar om, han som äger på att dansa !! :D Kankse inte bästa bilden men ;P
Jag och Julia, Min heel strech är ju inte den finaste men x)
Sailor Linnea ( vill bara påpeka att den blå pricken kom till i datorn xP)
En Transa dök upp, en som uppenbarligen vill se ut som Pat!
Sailor Patricia
'
YesYes :)
Godnatt!
PussL

Dansuppvisning

Heej!
Hur är det?

Idag visade vi våran TH film för klassen, en 6,20 minuters film med Tokio Hotel, de är inte några fans direkt. Så vi var liiite nervösa!
Men vi visade den och de tyckte den var as bra! Haha , Den är faktiskt rätt grym! :D

Sen vid 4 tiden var vi borta vidl Möllan, där vi skulle dansa. Och vi sminkade oss, as mkt! haha som alltid när det är show ;) Och så ja vi skulle dansa streeten i jeans och vi hade aldrig provat det förut och asså jag hade ett par as pösiga jeans, men själva grenen lr vad det heter var så lpgnt ner att jag typ inte kunde göra så mkt. Haha så jag fick typ dra upp dem lite diskret innan vi gjorde vissa moves ;) Men ja det gick bra! Förutom en grej.
Musiken var så sjukt låg! Man hörde typ inte musiken, vilket var sjukt jobbigt, så ibörjan av andra låten ( vi hade mixat ihop 3 st) Så iaf då hörde jag inte ens när musiken började, och vi gör rörelserna i typ kanon i början så jag började mitt kano en takt försent eftersom jag bara hede hört en ( trots att det spelats två) Men jag märkte det direkt, men jag missade ju ett steg iaf.
Men jag sket idet! Haha Jag var så inne i det lixom, körde på och hade värsta ansiktsyttrycken. Så jag körde på, men sen efteråt kom jag på att mina lärare var där och att de hade sagt att de skulle filma och sen visa det på skolavslutningen på fredag. Jag då blev jag as sur över att jag gjort fel! Haha jag står längst fram också så man ser ju direkt! :P
Aja skit samma :)
Sen skulle vi dansa våran moderna dans, och då fick vi ha leggings, sjömans skjorta och en sån liten hatt (Visar bild när jag fått av Pat) Och vi fick värsta känslan utav dem så jag, Pat och Julia ( Det var bara vi 3 och Moe som dansade den) Vi kom på lite små flört grejjer typ, haha eftersom vi kände oss som typ sjuksköerskor från typ 40 talet :P
Ja så den dansen var as kul! :D

Haha fick tre bilder av Pat, jag ser lite kissnödig ut på första bilden, men det är jag inte. Jag skulle bara böja knäna och se lite elegant ut, och jag lyckades väl inte speciellt bra, men det är väl tanken som räknas? x)

Julia, Jag och Pat

Skepp oh hojj! ( Innan läppstiftet kom på ;P)

Efter att läppstiftet kom på :P
Haha

Ville bara säga, Nån som sett Blondinbellas nya tv program - Blondinbellas tv-dagbok ?
Seriöst! Det var det sämsta jag sett i mitt liv! Det visar ju vilken brist vi har på tv program om dom är villiga att visa det där!
Omg..
Se det här


Jao nu ska jag.. Jag vet inte faktiskt, ska nog tvätta av mig allt detta sminket!
Men ni får ha det bra!
PussL

Färgade linser

Nån som är sugen på färgade linser? :)

Det är jag iaf! Haha :D
Köpte ju ett par blå och ett par bruna i Kina, men de bruna verkar inte funka så bra, så jag skulle vilja ha ett par andra. Dessa tex.

Och om man haft en blogg i mer än två månader så kan man få ett paket månadslinser i valfri färg gratis utav Fargadelinser.com!
Allt man behöver göra är att länka sidan i sin blogg och skicka dem ett mail. (Om jag förstått det rätt iaf ;P)
Så ja, det gör jag nu så får vi se vad som händer :)

 Aja, ha det :)
PussL

It's baking powder, Daah!

Hej :)
Har haft genrep i ett par timmar idag vilket var både segt och kul. Är as roligt att stå på scenen, även om det inte fanns någon publik så får man ändå känslan av det Haha :)
I just love being on stage (:

Anyway nu tror jag att jag ska sova lite ! Haha Är galet trött. :P
Så ja ist får ni kolla på Cinema Bizarres adventskalender.
Nu är bara 12 dagar kvar tills jag får se dem live igen !!!!!! :D
Gaaah Strify! Haha fan va söt han är !! <3

Hihi x)

Hare
PussL

Trött

Asså oooj va trött jag är just nu! Helt sjukt..
Först så la jag mig vid 4 inatt och sen har jag jobbat mellan 2-10. Kroppen är helt slut, kan typ inte resa mig upp ur soffan x)
Så ja, nu ska jag fixa mina naglar, duscha och sen sooova, det blir gött haha :)

Imorgon så ska jag inte till skolan på morgonen utan till Möllan, där vi ska ha dansuppvisning på tisdag, för vi ska ha genrep. Så det blir skönt ändå, slippa lite skola ;P
Synd dock att vi har två timmar tyska på morgonen så jag missar det, och f¨r iten veta vad jag fick på provet förra veckan :P

Lite bilder från igår

Jag ser lite smått förstånds handikappad ut på alla tre bilderna, men det är de enda jag har nu, så ni får se fler imon :) Haha !

aja ha de bra!
PussL

KortKortKort Hår!

Tjohoo

Kom precis hem ifrån HannaHot och ska jobba om typ en timma så ska bara skriva lite om gårdagen först.
Jag och Sanna åkte till Hanna vid 6 tiden och så såg vi på Harry Potter som gick på tv och sen så fick jag ett litet infall.
Och cirka 30 minuter senare var mitt hår 15 cm kortare! :O
Haha !
Jag sa till Hanna såhär: klipp typ 4 cm, och hellre för lite än för mycket. Och Hanna bah JaJa klart! Och sen hör jag Sanna säga; Men Hanna vrf klipper du så mycket?! Och Hanna bah, jag vet inte det blev lite kortare.
Och så kollar jag på golvet och där ligger gaalet mkt hår!
Asså jag var så jävla rädd haha, men ja tillslut var dom klara och det blev rätt bra faktiskt! :)
Efter det klippte jag Hannas hår, fast jag klippte inget på längden utan klippte bara upp det. Fast det blev la 15 cm på henne oxå.
Då var jag galet nervös, har aldrig klippt nån förut så.. Haha Men det blev riktigt bra faktiskt! :)

Efter det sminkade vi varandra, Jag sminkade Sanna och hon såg seriöst ut som Barbie efteråt! För hon satte i sitt lös hår och lockade till håret. Haha as fin blev hon :)

Sen tog vi maassa kort, som alltid ;) Lägger nog upp några här tror jag.
Sen ringde Jamal till Hanna, och så pratade vi alla tre lite med honom. Eller a Sanna vågade bara säga hej x)

Nä nu ska jag göra mig i ordning, Hare bra!
PussL

Circus

HejHej

Idag vaknade jag kl 3 ! ;O Haha och jag gick och la mig kl 3 på natten också så jag har sovit typ 12 timmar! Det är la alla de timmar jag har missat denna veckan, eller ja har nog missat mer timmar men ;S Haha:P

Anyway, Kevin vann Idol :D:D<3
Jag ringde och rösta ^^
Alice är ju hur bra som helst hon också! Men jag känner lite mer för Kevin :)


Btw, har ni sett Britneys video till den nya låten Circus?
Den är as bra!
Det går tyvärr inte att klistra in den här, men klicka här för att se den!

Aja ha det bäst!
PussL

16 dagar kvar <3

Sorry, No inspiration alls just nu!

16 Dagar kvar tills Cinema Bizarre i Hamburg <3


PussL

Bill Kåååålitz ;P

Hey!

Josh Groban - Don't give up.
Lovely song isn't it? <3

Aja, har nästan målat klart porträttet utav Bill Kaulitz som jag sa att man var tvugen att göra i arbetet om kändisar. Lägger in den här, om nån är intresserad Haha
När jag kollar på den i datorn, ser han dock lite smått retarded ut så ^^ Men iaf! x)

JesJes
Hare
PussL

Kattungar, Ny hårfärg och TH <3

Hellü !

Kom hem för en liten stund sen, har varit inne och matat kissemissarna. Btw har jag berättat att jag har 4 små kattungar hemma nu? :) + att en till hona är dräktig så snart har vi ännu fler ahah :)

Sötnosar! Detta var typ en vecka sen lr nått, så dem är mkt större nu :)

Slänger in en bild på meine Haar.  Fattig kvalié så man ser inte riktigt, men ja det är mörkade iaf:)
Peace posen, som alltid ;)

Btw, ser ni hur långt det har blivit! Måste klippa mig snart..

Tänkte lägga in lite fler bilder från i helgen. :)
Tvillingarna KaulitzBill och Georg (Sanna och Jag) x)
Jag målade värsta najsiga Freheit tatueringen på Sannas arm!Jag tvivlade länge på om jag skulle lägga upp den bilden eller inte! xD Det är iaf Gustav och Georg (Hanna och Jag) Vi målade våra ögonbryn as tjocka! ahha Och så la vi typ skugga under käkbenen och så  för att framhäva dem, mitt hår är i vägen nu så det syns inte men iaf :P
Print screen från en intervju i filmen ;)
Jag tycker personligen att det är riktigt likt! Eller vad säger ni? ;)

Haha :D

Japp det var redigt med bilder idag ;P Anyway, hare gött!
PussL


 

Tokio Hotel på Maxi i A-sås?!!

HejHej,
Tänkte bara slänga in lite bilder från igår.( typ två men ändå, bättre än inget? :P)

Det är såhär! Vi har en kurs som heter Bild och Form, och nu jobbar vi om kändisar, då vi ska måla ett porträtt och en karikatyr utav en känd person, sen ska man ta look alike kort och göra antingen en tidning eller film. Så vi bestämmde oss för att göra en film om Tokio Hotel, och slänga in look alike momentet på samma gång;)

Nån som fattar vart jag är påväg? haha !
Just det, vi förvandlades till TH, bara sådär lixom! Så vi tänkte vi gör en film ;)


Patricia - Tom, Sanna - Bill, Jag - Georg (Fan va lik jag är honom, skärmmande!O.0)Hanna - Gustav

Vi filmade massa klipp till vår film, sen åkte vi buss till maxi och köpte godis ( klädda såhär, ja!) Folk tittade som faen. :D haha
Sen åke vi hem till Patricia, såg på Caught on Camera dvdn <3<3<3 Åt massa godis, mindre bra ;P Iaf efter det fick vi för oss att vi ville färga håret, så vi åkte till maxi igen, fortfarande klädda såhär(!) och så köpte vi alla hårfärg.
Hanna färgade mitt hår, det blev lite mörkare bara, ni kan få se bild på det imorgon kanske :) Sen färgade jag Hannas hår i typ mörkrött, nästan så att det skimmrar i lila, Skitsnyggt!!
Sen färgade jag Sannas blont och Hanna färgade Patricias blondt. ( båda har redan blont så vi byggde bara på lite, så inget kissgult här inte ;P)
Ja så sen när vi var snûgga kollade vi Britneys For the record och sen vad gjorde vi då? just det, vid två tiden åt vi lite mat, sen somnade vi till Mamma mia ^^
När vi vaknade började vi klippa våran film, Fan va bra det blir ! haha :D
Lägger säkert upp den här också ;)

Men nu ska jag sova, har tyska prov första lektionen imon. Wish me luck?
Sov gott!
PussL

Fetish

Hej!

Kom precis hem från Patricia, vi chrashade där inatt;P Ähm berättar mer om vad vi gjorde när jag fått bilder :D

Så istället lägger jag in Cinema Bizarre adventskalender.
6 Dec - En ny låt !! <3

7 Dec  -Strify = Fucking hot :D <3


Jag hoppas ni alla har en bra andra advent! Så hörs vi ikväll hoppas jag? :)
PussL

Caught on camera

Hejsan!

Vet ni hur jag spenderade min kväll?
Såg på Tokio Hotels nya DVD Caught on camera !
Faan va bra den var !!! :D Gaaaaaah dom är såååå söta !! <3<3<33<3<3

Skit snyggt fodral på deluxskivan oxå! När man öppna så var det en as snygg bild och en liten bok med bilder och några citat.

Sen öppnade man igen och fann detta;

Och där emellan fanns även denna plansh :)

Haha ja så nu har ni sett det, Naaaaajs :D

Nu ska jag,Sanna och Hanna hem till Patricia och jag säger inte vad vi ska göra, mer än att det har med TH att göra ;)
Haha ni får nog se bilder sen :)
Ha det bäst
PussL

If the lies don't touch you the truth will, If i can't love you then who will?

Hejsan

Gah vill bara börja med att säga; Jag är kär! Seriöst lyssna på denna killens låtar! Gaaaalet bra! :D

Gosh <3 Erik Hassle heter pojken med guldstämman

Aja nu har jag en rapport att skriva! Hadet bäst
PussL

Gah, galet vad söt du är (:

-"All the love that history knows, is said to be in every rose. Yet all that could be found in two, is less than what I feel for you."

<3

Here comes the king

HejHej

JAg har nyss vaknat (!), somnade nämligen när jag kom hem. Tror jag håller på att bli sjuk igen.. :/
För ja jag är galet trött hela tiden, har bett mamma köpa några slags b 12 vitaminer eller vad det är som gör att man blir piggare och inte sjuk så ofta. Det behövs :)
Men asså just nu orkar jag inte med någonting, vi har jättmycket i skolan så jag vill seriöst bara hoppa av! Orkar lixom inte.
Fast på ett sätt vill jag inte att gymnasietiden ska ta slut, för då kommer verkligheten om ni fattar vad jag menar.
Högskola, jobb, flytta hemifrån - sen är man 35 år, as gammal och sitter där med ett gäng ungar och då tänker man säkert tillbaks på den tiden jag är i precis nu. Varför gjorde jag inte mer grejer som jag ville?!
För lixom man pluggar för att man ska komma in på en bra högskola och sen för att få ett bra jobb. Hur många får det jobbet man pluggat as hårt för?
Långt ifrån alla iaf! Så därför känns det som att man borde slappna av lite, ta dagen som den kommer. Typ idag känner jag för att inte gå till skolan och göra detta istället.
Det hade varit mysigt, ifall jag hade haft sjukt mycket pengar hade jag gjort så. Jag hade bara sagt näe jag vill ut och resa och så hade jag rest. Jag tror att man lär sig väldigt mycket när man är ute och reser, grejen man omäjligt kan lära från en bok. Så jag tror att det säkert hjälper en när man vill ha ett top jobb.
Eller?

Slänger in en galet bra låt på köpet.
Soundtrack från Narnia. Here comes the king


Ha det bra
PussL

Morsning

GodMorgon

Jag är liiite trött, som vanligt, sitter på geografi lektionen och gäspar. Ska skriva om istid och sånt shit. Boring..
Jag har börjat med en ny taktik på morgonen också. Jag sover lite längre och fixar mig lite snabbare, funkar prima! Nu går jag upp 30 innan jag ska gå och jag hinner med allt, utan att stressa. Helt onödigt att gå upp typ en timme innan, eller 1,5 som Sanna juh ;O :P

Haha aja, lucka nr 4 i CB's kalender. :)


Ha det bra
PussL

Onsdag

Hej!

Dålig uppdatering på senaste tiden, i know. ;/
Denna dagen har iallfall varit helt onödig. Vi blev tillsagda att komma till skolan klockan nio för att vi skulle dansa ( vi är ju egentligen lediga på onsdagar) Så kom jag och Pat dit, och så säger dansläraren att den andra klassen skulle öva sin dans nu och det fanns inga lediga danssalar så vi kunde inte öva på våra egna koreografier heller. Så vi satt där tills klockan blev halv 12, då övade vi i ca en kvart på street koreografierna. Sen satt vi och väntade tills halv 2, då vi övade på modern koreografin i en halv timma.
Onödigt, speciellt eftersom jag redan kunde danserna, jag hade kunnat vara hemma, sova lite längre och sen jobbat på min rapport.
Aja segt som fan, fast det hade sina roliga stunder - Moe ! haha :D

Kolla in dessa två videosarna, Tvillingarna är så galet söta! ( G&G oxå såklart)
Nä nu ska jag skriva lite på min rapport, sen ska jag prata med Jamal :)
PussL

Cinema Bizarre Adventskalender

Hejsan

Läget?
Jag sitter och lyssnar på Lady GaGa - Pokerface ;P Najs låt :) PoPoPoPoPokerface ;P
Anyway Cinema Bizarre har startat en lite "julkalender" där de lägger ut nya små video klipp varje dag :D
1 Dec

2 Dec

Hemsidan hittar ni Här.

Aja ska nog sova nu, ska dansa mellan 9 och 2 imorgon.
Ha det bäst,
PussL

Teenage dirtbag Baby

Nostalgi på hög nivå! Haha
Jag ÄLSKADE denna låten när jag var typ 10 lr nått, Gosh! :D

Vi hör inte skriken, Vi återvänder till ursprunget.

HejHej!
Jag och Patricia hade förjävla kul på tåget hem idag ! xD Hahah omg :D
Och det var riktigt kul på dansen också, vi hade house och våran lärare är skitskön! As rolig :) Så vi gjorde massa jobbiga grejer, känns gött i armarna nu ;)

Anyway det ni alla vill höra, eller se rättare sagt. Bills tatuering !!!!!

Gaaaah Najs !
Wir hören nie auf zu schreien. Wir kehren zum Ursprung zurück
Betyder nått i stil med att Vi hör inte skriken, Vi återvänder till ursprunget.

Jag har läst tyska i typ 3 månader bara så jag är inte jättebra på att översätta till fungerande menigar, men ja tror att det är ungefär det det betyder. :)

Aja, ha det bäst!
PussL

RSS 2.0