Here comes the king

HejHej

JAg har nyss vaknat (!), somnade nämligen när jag kom hem. Tror jag håller på att bli sjuk igen.. :/
För ja jag är galet trött hela tiden, har bett mamma köpa några slags b 12 vitaminer eller vad det är som gör att man blir piggare och inte sjuk så ofta. Det behövs :)
Men asså just nu orkar jag inte med någonting, vi har jättmycket i skolan så jag vill seriöst bara hoppa av! Orkar lixom inte.
Fast på ett sätt vill jag inte att gymnasietiden ska ta slut, för då kommer verkligheten om ni fattar vad jag menar.
Högskola, jobb, flytta hemifrån - sen är man 35 år, as gammal och sitter där med ett gäng ungar och då tänker man säkert tillbaks på den tiden jag är i precis nu. Varför gjorde jag inte mer grejer som jag ville?!
För lixom man pluggar för att man ska komma in på en bra högskola och sen för att få ett bra jobb. Hur många får det jobbet man pluggat as hårt för?
Långt ifrån alla iaf! Så därför känns det som att man borde slappna av lite, ta dagen som den kommer. Typ idag känner jag för att inte gå till skolan och göra detta istället.
Det hade varit mysigt, ifall jag hade haft sjukt mycket pengar hade jag gjort så. Jag hade bara sagt näe jag vill ut och resa och så hade jag rest. Jag tror att man lär sig väldigt mycket när man är ute och reser, grejen man omäjligt kan lära från en bok. Så jag tror att det säkert hjälper en när man vill ha ett top jobb.
Eller?

Slänger in en galet bra låt på köpet.
Soundtrack från Narnia. Here comes the king


Ha det bra
PussL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0