Dansuppvisning

Heej!
Hur är det?

Idag visade vi våran TH film för klassen, en 6,20 minuters film med Tokio Hotel, de är inte några fans direkt. Så vi var liiite nervösa!
Men vi visade den och de tyckte den var as bra! Haha , Den är faktiskt rätt grym! :D

Sen vid 4 tiden var vi borta vidl Möllan, där vi skulle dansa. Och vi sminkade oss, as mkt! haha som alltid när det är show ;) Och så ja vi skulle dansa streeten i jeans och vi hade aldrig provat det förut och asså jag hade ett par as pösiga jeans, men själva grenen lr vad det heter var så lpgnt ner att jag typ inte kunde göra så mkt. Haha så jag fick typ dra upp dem lite diskret innan vi gjorde vissa moves ;) Men ja det gick bra! Förutom en grej.
Musiken var så sjukt låg! Man hörde typ inte musiken, vilket var sjukt jobbigt, så ibörjan av andra låten ( vi hade mixat ihop 3 st) Så iaf då hörde jag inte ens när musiken började, och vi gör rörelserna i typ kanon i början så jag började mitt kano en takt försent eftersom jag bara hede hört en ( trots att det spelats två) Men jag märkte det direkt, men jag missade ju ett steg iaf.
Men jag sket idet! Haha Jag var så inne i det lixom, körde på och hade värsta ansiktsyttrycken. Så jag körde på, men sen efteråt kom jag på att mina lärare var där och att de hade sagt att de skulle filma och sen visa det på skolavslutningen på fredag. Jag då blev jag as sur över att jag gjort fel! Haha jag står längst fram också så man ser ju direkt! :P
Aja skit samma :)
Sen skulle vi dansa våran moderna dans, och då fick vi ha leggings, sjömans skjorta och en sån liten hatt (Visar bild när jag fått av Pat) Och vi fick värsta känslan utav dem så jag, Pat och Julia ( Det var bara vi 3 och Moe som dansade den) Vi kom på lite små flört grejjer typ, haha eftersom vi kände oss som typ sjuksköerskor från typ 40 talet :P
Ja så den dansen var as kul! :D

Haha fick tre bilder av Pat, jag ser lite kissnödig ut på första bilden, men det är jag inte. Jag skulle bara böja knäna och se lite elegant ut, och jag lyckades väl inte speciellt bra, men det är väl tanken som räknas? x)

Julia, Jag och Pat

Skepp oh hojj! ( Innan läppstiftet kom på ;P)

Efter att läppstiftet kom på :P
Haha

Ville bara säga, Nån som sett Blondinbellas nya tv program - Blondinbellas tv-dagbok ?
Seriöst! Det var det sämsta jag sett i mitt liv! Det visar ju vilken brist vi har på tv program om dom är villiga att visa det där!
Omg..
Se det här


Jao nu ska jag.. Jag vet inte faktiskt, ska nog tvätta av mig allt detta sminket!
Men ni får ha det bra!
PussL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0