Bilder från Jonas Brothers 28-29/6

Okej, tänkte lägga ut lite bilder nu för er som inte orkar läsa det mils långa inlägget innan (men ni kommer inte ångra er om ni gör det ;P ) Men fick inte så många bra, jag tittade lixom på dom, och inte i kameran. Men iaf, vill ni se fler bilder än vad jag lägger ut här så gå in på Lilyan @ bdb.

Kl halv 6 på morgonen, redo att köa.Kl 6 utanför Bengans, Hanna och Jag
Köade i ca 9 timmarKallt ;P
OMG, då var man inne!Kevin :DNick :DJoe :D jag råkade ju stänga av kameran när jag kom till Joe ><'Helena filmade iaf ^^Snyggaste skivan ever!Fett pepp innan konertenSå kom dom!Galet <3Fan va Nick var flörtig hela tiden;) <3Fatta va galet nära vi stog! ingen zoom<3Galet söta ^^
Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder så nu tror jag stunden är inne för le grande finale!

Passar inte jag och Nick as bra tsm ? ^^

Men guuud så underbart! <3

Ha det underbart
PussL

Ren Lycka

GodMorgon bloggen!

Nu hade jag tänkt att berätta om denna underbara helg för er! Det kommer bli ett låååångt inlägg, men jag lovar, det är värt att läsa! Jag lägger lite bilder i ett eget inlägg senare. Tills dess kan ni kolla min bilddagbok. Lilyan @ bdb . 27-29 /6

Fredag
Okej det började med att vi ( Jag, Hanna E, Helena, Patricia, Stephanie och Felicia) satte oss i en minibuss ( körda av Patricias pappa, TACK!) Och det var ju inte så speciellt intressant, vi lyssnae på musik, tog kort och stannade till i gränna där vi köpte polkagrisar. Men Patricia avancerade, hon skulle hoppa över en gigantisk polkagris orm, men slår i knät och voltar! x) Iaf, efter ca 6 timmar i bil var vi framme i Sthlm!
Vi fick låna en lägenhet av en av Patricias pappas vänner, viloket var skitsnällt. Lägenheten var liten och en aning skruttig, men det funkade! Vi var jätte trötta och eftersom vi skulle gå upp kl 3 på natten så gick vi ner till pizzerian som låg precis brevid och köpte lite knasig kebab. Och så la vi oss vi 11 tiden.

Lördag
Dagen var här ! Mobil alarmet ringde kl 3 på natten och vi gick upp fö att göra oss i ordning. Vi ville ju vara så snygga som möjligt när vi skulle få träffa Jonas Brothers! Så vi stog as länge och försökte komma på vilka kläder vi skulle ha, vilket smink, vilken frisyr osv. Sen vid 6 tiden var vi utanför Bengans. Och vi var rädda att det skulle vara jätte mkt folk där som köat hela natten, men när vi kom så var det bara 4 personer där. Dom hae köat sen 2 inatt ;O
Men vi skulle köa bara för att vi skulle ju gå på konserten senare på kvällen och då hade vi ståplatser och man vill ju inte stå längst bak, så vi tänkte om vi får signerat först kan vi gå till konserten först.
Iaf så vi fick nr 5 - 10 :D ( jag fick nr 6 ) Så satt jag, Hanna och Helena kvar i kön medans Patricia, Stephanie och Felicia gick iväg för att se om man kunde äta frukost nånstans. Men det hade typ vart stängt så dom kom inte tbx förens 10 i 8. Vi trodde dom ätit värsta 5 rättes middagen ;P Men iaf, sen gick vi iväg till Donken och åt en såndär bagel å drack svin varmt the! Jag skållade min tunga! Haha
Sen gick vi tillbaka och satte oss i kön igen, det var svinkallt men härdade ut till typ kl 11 då Pat,Steph å Feff åkte och hämtade våra täcken.
Men det var inte alls många som kom på morgonen, några kom kl 9, men sen droppade det in folk hela tien, mest folk kom väll runt 12 eller 1. Så vi hade kanske inte behövt att köa sålänge, men jag ångrar inget, för det var så jävla värt det!. Plus att vi skulle bli det första dom fick se av sverige. Och vi skulle få träffa dom innan dom hade träffat 300 andra och var jätte trötta. Vilket är ett stor plus :)
Men iaf, sen vid typ tolv tiden köpte vi varsin 10kr hamburgare ( man var inte hungrig, var så nervös. Men vi var ju tvugna att äta nått).
Ibland små duggade det lite också men vi var såklart beredda med paraply så det var inga problem :) Haha
Sen vid två tiden började vakterna sätta upp staket runt kön och den timme gick så sjukt fort, helt plötsligt var kl 3 och Rob ( Deras livvakt )står brevid oss! Alla blev sjukt nervösa för nu visste vi att dom var påväg. Och Rob var as snäll! haha, Men så himla stor och hans röst va skitmörk.
Asså jag har aldrig varit så nervös i mitt liv som jag var innan vi skulle gå in. Det var helt galet. Men när dom släppte in oss ( tio i taget så vi kom in i första omgången) så släppte nervositeten och det gick över till, ja vad gick det över till? bara lite förväntansfullt pirr ^^
Men så sa vakterna till oss att vi inte fick krama dem. Och vi hade ju inte förväntat oss att man fick det så det var helt lugnt för oss, men så kommer jag fram till Kevin som stog först och så säger han.
"Hello I'm Kevin! :D" (Som att man inte redan visste ;P) " How are you? And thank you SOOOO Much for coming" Och sen lutande han sig framåt och gav mig en kram! :O
Chokerad, Ja! Men jag försökte krama tillbaka, men det blev lite klent för jag hade min väska( som vi hade laggt typ allt i så den var skit stor) på armen så det gick inte så bra. Men iaf, det var så Mysigt! Kevin var underbar!
Så fruktansvärt glad och tacksam att man var där bara för att se dem! Efter den kramen kände man sig välkommen, som att det var här man hörde hemma.
Sen gick jag fram till Nick. Och asså Gud. Fy va söt han är ! Och så blyg, vi hälsade på varandra och sen stog vi bara där ett tag och såg på varandra. Hans ögon! Hans bruna, fina små ögon, rätt in i mina! Underbart!
Sen så sträckte han försiktigt fram armen, som att han skulle krama mig men vågae inte riktigt, så jag sträcktre fram min arm och då böjde han sig fram och kramade mig! <3

Och justdet, jag ville inte ta kort där framme, för det kändes pinsamt så jag filmade med kameran, men jag tittade inte in i den så filmen blev inte jättebra, men skit idet, minnet finns kvar ! :D Aja, men sen precis innan jag skulle gå till Joe så råkade jag stänga av kameran!!! Skit oxå!
Men iaf, Så sa jag hej till Joe, Och asså han är så galet snygg! Helt sjukt. Men iaf, så skulle jag ge en grej till Joe från mig, Pat och Hel. Eller egentligen skulle jag ge den till den som stog imitten men jag gjömde helt bort det när jag stog och tittade in iNicks ögon! Så jag gav den till Joe istället. Och när han fick den asså jag trodde jag skule dö!
Han kollade ner på den och sen upp på mig med ett ansikte fyllt av glädje! Asså hans ögon lös och leendet blev bredare! Och så sa han " Thank you SOOOOOOO Much!!!" ( det uttrycket ligger nog i släkten ;P )
Men iaf, våra ögon möttes och asså dom bara borrade sig in i mina! Det kändes som att vi stog så i en minut innan han kramade mig, fast egentligen handlar det om några sekunder. Asså det var magiskt!
Heeelt underbart! Hans kram var bäst också, den var hårdare än dom andra, han lixom verkligen höll om mig, Nick vågade ju inte riktigt det, och med Kevin gick inte et pga min väska ><' Aja iaf :D

Dom blickarna är att dö för! Seriöst, efter Joes blick och kram så började jag skaka! Asså det är sant, mina händer började skaka! Asså jag trodde verkligen inte att jag skulle reagera så, men när vi kom ut från bengans, så skakade mina händer och jag började hoppa och ha mig. Seriöst, värsta töntigt men asså det gick inte att göra nått annat. Jag hade så sjukt mycket lycka som jag var tvungen att få utlopp för!

ShitShitShit! Galet. Asså det var så sjukt, det kändes som att det gick i slow motion, samtidigt som det gick så fruktansvärt snabbt att man knappt han märka att det hände. Det går seriöst inte att förklara !

Sen efter att vi hade sprungit runt lite och lugnat ner oss så skulle vi ju skynda oss till konserten , men vi var tvugna att stanna lite till. Så vi kollade in genom fönstret och jag lovar, dom kollae ut på oss i fönstret mer än dom som var där inne med skivorna. Och så vinkande dom. Dom kramade inte alla heller. Det känna som ett bra tecken ;) haha !:P
Men sen kände vi att vi var tvugna att åka tbx till lähenheten och byta om för vi tänkte att det kommer bli asvarmt på konserten, så vi tog på oss linnen och sket i tröja och sånt. För vi ville inte bära på grejer där. Och vi lämnae kvar väskorna och sånt. så det ända ja hade med mig var mobil, kamera och en 100-lapp.

Vi kom till konserten vid 5 tiden och insäppet var väll inte förens halv 7 eller något. Men när vi kom det var det värsta långa kön! Då blev vi lite depp, vi hade hoppats på att ingen gillade Avril tillräckligt mkt för att köa. A just et jag ska väl kanske nämna att konserten var med Avril Lavinge, Jonas Brothers var bara förband.
Men vi hade fel, folk hade köat. Men sen så kom det typ 3 gånger så mkt folk, så vi stog plötslit väldigt bra till och när vi kom in vid 7 tiden så sat folket ner och då hamnae vi typ 4 meter från gallret längst fram. Men när dom ställe sig upp oh alla börja knuffas och ha sig så sa det bara vips och så stog vi längst fram!
Galet!

Sheet va jag skrek när dom kom in på scenen! Det var så undebart! Och Joe sprang fram ut till dit vi stog hela tiden och bara sjöng rätt in i våra kameror och ögon! Det var helt sjukt, han var bara en meter ifrån oss, hade vi sträckt armen, och han också gjort det hade vi nuddat varandra!
Deras 7 låtar var seriöst bättre än hela Tokio Hotels konsert i Essen! Och alla som känner mig ni vet att den konserten var den bästa studen i mitt liv.
Så ni kan ju förstå hur Fruktansvärt, jävla bra det var! Och tänk att dom bara var förband! Tänk hur dom är på en riktig konsert. Dom hade så sjukt mkt energi ! Dom sprang runt överallt , dom voltade, hoppade och Joe hoppade tilloch med ner i publiken! Typ 2 meter ifrån mig ! Gah.
Och shit! Nick var helt Galen på scen! Så himla underbar! Jag skulle aldrig kunna gissa att han var så fruktansvärt blyg! Man er hur han älskar musik, och att uppträda! <3
Lycka

Efter att dom uppträtt så drog vi, orka kolla på Avril lixom ;P
Men så gick vi till baksidan där vi trodde att dom kulle komma ut. Och där stog ett par gubbar och lastae in ders instrument osv i en bil. å vi frågade dom om dom hade åkt än eller om dom skulle kom ut här osv. Men så sa dom att dom skulle åka i sin buss och därför åka från "nedervåningen" typ. Så vi gick till ett ställa där vi såg båda platserna. Och där nere stog massa bussar, bla en buss som Pat's föräldrar sett Rob (livvakten) sitta i, + att det var massa JB fans där nere. Så vi drog dit.
Där stog vi och frös i enbart våra tunna små linnen. Men vi tänkte inte ge oss, vi hae kunnat vänta där tills kl 4 på natten bara vi fick se dem en gång till.
Men så gick vi bort till några killar som stog därnere vid bussarna och dom sa vilket hotell dom bodde på och att vi borde åka dit. Dom sa även att dom skulle åka från hotellet kl 6 imorgon.
Men vi trodde inte riktigt på dem, för ifall som skulle jobbat hotellet som dom sa så skulle dom inte få ge ut sån information så vi stannade kvar. Men efter en stund kommer två amerikanare fram till oss och frågar om vi väntar på dem. Och då sa dom att dom redan åkt, och att dom hade fått träffa dom! Så visade dom bilderna dom fått ta.
Och gissa vart dom hade åkt?
Där på baksidan där vi stog från början!!!!
Men dom amerikanerna var as snälla, dom sa vilket hotell dom bodde på ( samma som dom killarna hae sagt innan) Och så sa dom att dom skulle åka till café opera efter. Så dom sa åt oss att åka dit istället.
"Don't waste your time here, go to the afe opera insteed." Och " Good Luck girls !!" Det var en kille som uppenbarligen var Gay, han lät jättegulligt när han pratade. Och den andra var det en Hon/Han. Ja det säger väll allt. ;P

Men ifall då hade väll klockan blivit 9 eller halv 10 och vi var såklart hungriga efter konseren, vi hade ju inte ätit mer än en liten hamburgare kl 11. Men allting i området var stängt! Helt sjukt, en lördags kväll i Sthlm. Ja så det blev ingen mat, istället åkte vi till hotellet där det redan var massa fans. Dom sa till oss att vi inte fick skrika och sånt, och det är klart att vi inte skriker, hur pinsamt är det. A iaf så kommer dom ut och vi är helt lugna, men dom som sa till oss dom börjar skrika och dra i dem och sånt ! :O
Och Rob sa till dem att lugna ner ig, han skrek " Girls,Girls, GIRLS! CALM DOWN! Lissten to me and I give you what you want!" Men dom lyssnade ju inte så han bara föste in killarna direkt i bilen. Och vet ni var dom tjejerna gör då! dom börjar banka på rutan osv!
Som om dom vore på cirkus eller zoo, och kollade på apor i en bur! Det var så hemskt. Nick att längst utåt mot rutan och han tittade ut och han såg så himla lessen ut att mitt hjärta sprack! Så satte han upp handen på rutan och tittade bort. Asså då klarade vi inte av mer, vi gick en bit bort. Men dom fortsatte! Asså usch, fyfan !
Men så sa Rob til oss att killarna kommer tillbaks om typ 2 timmar. Vi orkade ju inte vänta där i två timmar, vi höll ju på at frysa ihjäl! Så vi åkte hem och skulle ta på oss jackor å sånt. Men när vi kommer till lägenheten, så funkar inte portkoden! Vi stog där as länge och visste inte hur vi skulle göra, vi övervägde att sova i bilen. Tills en kille kom och öppnade från insidan. Han sa att det inte gick att komma in på annat sätt. Så vi fick gå in och försöka vänja oss vid tanken på att vi inte kunde åka till hotellet. För mig var det lätt! Jag kände att jag inte ville åka dit och störa dom mitt i natten,typ halv 1. Jag menar dom vill ju sova! Och i måste ju visa dem respekt.

Så kom vi fram till att det var ödet som gjorde så att det blev såhär. Vi hade lixom inte planerat någonting, hela resan var impulsiv, vi hyrde en bil och köpte biljetter och allt på torsdagen och åkte på fredagen. Så det kändes som att allt bara var skrivet i stjärnorna vad som skulle hända.
Så istället bestämmde vi oss för att åka till hotellet kl 6 nästa morgon och se ifall dom vi pratade med hade sagt sanningen. Vi tänkte att det var värt att försöka, vi ville inte att det sista vi skulle se utav Nick var den hjärtskärande minen!

Söndag
Så vi gick och la oss kl 1 och upp kl 4 på natten! Haha Vi fick ju inte mkt sömn denna helgen!
Men vi var utanför derad hotell halv 6 och vid 6 tiden så kom det två svarta bilar med tonade rutor osv. Så nu fick vi bekräftelse på att dem skulle komma vid 6! Fan va glada vi blev:D Och att vi var helt själva! inte några fler fans alls där!!!
Men vi stog inte utanför ingånen, utan vi stog några meter bort, vi ville inte vara i vägen eller tränga oss på. Så vi bestämmde att vi inte ska ta kort eller så, vi ska bara säga hej och se hur dom reagerar och så improvisserar vi sen.
Vi stog helt lugnt och såg på när dom packade in allt deras bagage i en van, dom hade hur många väskor som helst!! Men ingen trodde att vi var fans efter som vi var så lugna. Dom trodde vi väntade på en taxi typ. Haha
Men sen frågade dom oss, och så kom en kille som jobbade på hotellet fra till oss och frågade hur vi hade kunnat få reda på vilket hotell och exakt vilken tid dom skulle åka. Vi sa att vi var proffs. Haha ! Nämen jag undrar faktiskt också hur vi kunde ha sånt flyt, nybörjar tur? Iaf, Hugo som han hette, var sjukt imponerad av oss ^^

Sen när klockan var typ halv 7 så kommer dom! Asså det börjar pirra i magen nu bara när jag tänker på det! Omg ...
Joe var först ut. Han kom med lockigt hår, mössa och glasögon. Så fruktansvärt snygg! Man såg att han var en aning trött ;P Han gick rakt mot bilen men så såg han oss ( vi sa ingenting ) Och så gick han bara fram till oss och skakade hand med alla!
Sen kom Kevin och Nick tätt därefter. Och dom skakade också hand med alla.
Det första vi sa (läs: Jag) Var typ Förlåt för att vi stör er så tidigt, men vi ville bara säga hej då och lycka till.
Det sa jag samtidigt som jag skakade hand med Joe och seriöst! Blicken! Igen! Jag dör när jag tänker på det! Och hans hand, åååååh det var såå mysigt! Våra händer passade så bra tsm ^^
Och sen kom Kevin, värsta morgonmänniskan. Han var som en lite solstråle! Och han hörde ju när jag sa förlåt och det där, så han skakade hand med mig och sa (igen) "Thank you SOOOO Much!!" Asså han blir så sjukt glad! :D Och en hälsade jag på Nick också. Galet söt och blyg ^^
Men sen stog jag och pratade med Kevin ganska länge! jag sa typ att konserten var as bra och så frågade han nått om det. Och sen frågade jag om dom ska komma tillbaka till Sverige, We really hope so!! Sa dom då, Sen frågade Pat tror jag om dom gillade Sverige. Då tittade dom sig runt och sa Yes, it's very beautiful. But we like it warm. eller nått! Haha
Va sa vi mer? Jag vet inte. nått iaf ! haha Och Rob sa till dem typ två ggr att dom skulle hoppa in i bilen, men dom stannade med oss ett tag till. :D Oh just det, såhär sa dom. Will we see you next time?? som om dom verkligen ville det. Jag vet det låter töntigt! Men vi fick verkligen kontakt med dom! När vi stog där i en liten ring och pratade, asså det var så himla avslappnat. Det bara flöt på! Man tänkte inte på att om är Jonas Brothers, Usa's största band! Utan dom var bara ett par sköna, underbara killar.
Sen frågade vi, om dom hade tid att ta ett grupp foto. Och dom blev lite chokade när vi sa gruppfoto för alla brukar ju vilja ha en och en. Men vi såg ju på Rob att dom hade bråttom. Men då kollade killarna bak på Rob som sa ( Trots att han sagt till em flera gånger att dom hade bråttom och var tvugna att gå) Picture, okey! Det var lixom, yeah why not, klart ni ska ha ett kort! :D
Så vi tog 3 och 3! Och sheeeet!
Jag gick och ställde mig brevid Nick, och först så stog vi bara brevid varandra. Sen känner jag hans hand längs min rygg. Och det var inte så att han lyfte armen och la dit den som man brukar göra. Utan han hade i handen hela vägen och lixom gled försiktigt över ryggen på mig . Asså shit! Kan ni tänka er Nick, Nick Jonas från Jonas Brothers har typ, jag vet inte hur man ska säga det. Typ smekt min rygg! Haha! Det är galet! <3
Och så kramade jag om hans rygg såklart ^^
Sen tog dom andra tre ett kort och efter det var dom tvugna att gå. Men dom sa Than you SOOO much en sista gång och så önskade vi dem en bra flygresa hem.
Det var ren lycka !

Medans dom gick in i bilen så började vi gå därifrån. Vi ville inte värka som väsrta töntarna stå där och kika in genom rutan lixom. Men dom kom ikapp oss med bilen och när dom körde förbi oss så vinkade Rob as glatt till oss ! :D
Man märkte verkligen att dom uppskattade att vi var så lugna och behandlade dem med respekt.

Och dom behandlade oss med respekt! Dom var så himla jordnära! Det var helt underbart, vissa kändisar tror ju att dom är så mkt bättre än alla andra och beter sig illa. Det gjore verligen inte JB ! Dom var så himla snälla och underbara!
<3
Det var seriöst den bästa stunden i mitt liv!

Efter det var vi så sjukt glada! vi bara sprang runt och kramade varandra, shit asså LyckaLyckaLycka.
Sen gick vi till presbyrån och köpte en äcklig macka och juice. Vi hade ju inte ätit på typ ett dygn! Men ändå så var jag inte hungrig. Jag bara åt mackan för att det kändes som att man måste ju äta. Men jag kände ingen hunger. Och det gör jag fortfarande inte. det enda jag har ätit idag är en skål med yougurt, vid tre tiden. Och det tog typ en timme för mig att äta upp det. Jag fattar inte! Hur kan någon ha så stor påverkan på en?! Speciellt en man träffat så kort. Galet.

MEn iaf, de första två timmarna svävade vi på moln. Men sen när vi skulle åka hem så kom vi på att nu är dom på väg till Usa. En anna världsdel! Oddsen till att vi någonsin kommer få se dem igen är minimala ! Och då blev alla sjukt deppiga. Så på hemresan var stämningen ganska låg.

Vi satt och lyssnade på alla låtar om och om igen. Mest spelades A little bit longer. Den finaste låten i världshistorien!
Nick har skrivit den om sin diabetes. Och alla började gråta. Lixom lyssna på dessa meningar!
But they said i had to stay
A little bit longer and i'd be fine
,
But you don't know what you got 'til it's gone
And you don't know what it's like to feel so low,
You don't even know,
Waitin' on a cure
But none of them are sure
A little bit longer and I'll be fine,

Stackarn! Usch det är så hemskt! :( Sen när man kom hem och man var ensam, ja då blev ju allt bara värre. Jag tittade på alla bilder och filmer, lyssnade på A Little bit longer och varje gång jag blundar så ser jag hur dem kommer utanför hotellet mot oss med lysande ögon!
Och tårarna rann. Jag brukar aldrig gråta, men jag orkade inte igår. JAg var bara tvugen att få det ur mig.
Alla ni Twilight fans vet hur Bella beskriver det när Edward är borta. Det där med ett hål i bröstet som man måste trycka på för att det ska sluta göra så fruktansvärt ont. Så känns det! Det är fruktansvärt! JAg kan inte förstå hu några som gör mig så glad, kan få mig att må så dåligt.

Men denna helgen har varit den absolut bästa hela mitt liv! Utan tvekan! Trots att jag mår piss nu, så skulle jag lätt göra om det igen!

Ha det bäst!
PussL

Hemma igen

Hallå bloggen, Nu är jag hemma igen!

Och Fan asså! ( ursäkta språket men jag hittar inga ord!)
Denna helgen har varit en absolut bästa i hela mitt liv! Jag skojjar inte! Det var helt overkligt, Jag kan inte förstå det!
Och asså det kunde inte ha gått bättre, shit vi fick allt man kunde få + lite till! Heeeeelt Galet!
Jag orkar inte berätta nu, men tar det imorgon lr nått GAAAAAAAAH
:D

Jonas Brothers 28-29/ - 08 = Kärlek

Ha det bäst så länge!
PussL

BAAEM!

GodMorgon!
Jag kom precis hem ifrån Pat, där Helena och jag sov över igår. För när klockan var över 12 så insåg vi att vi inte vågade gå hem, själva. (vi bor åt olika håll) Så vi chrashade Pats dubbelsäng. :) haha
Men eftersom vi drar till Sthlm vid 1 tiden och jag inte ens har börjat packa så gick vi hem nu kl 8.

Igår när alla satt hemma hos Pat och kollade på JB video så dampade vi loss totalt. Lixom vad ska man säga till dem?! haha Panik! Men vi har ju en 6 timmarsresväg , där vi kan försöka klura ut det ;P
Asså man vill ju verligen säga nått som bara är "BAAEM"! Så att dom ens lägger märke till en, och det ultimata hade ju varit om dom kom ihåg en. Men då kan man inte bara säga, "Hello, Thank you" och gå. Det har jag inte suttit 6 timmar i en bil för !
Menjag vet inte hur jag kommer reagera heller, tänk om man bara blir helt tyst, kommer inte på nått att säga! Därför måste jag ha något som jag kommit på i förhand, jag vägrar komma dit och bara stå där som ett fån! Haha

Så, nån som har ett förslag som är BAAEM! ? :)
Jag tror jag vet vad jag ska ha för kläder också, man vill ju inte se uppklädd ut, utan bara fin. Så jag ska ha ett par jeans, antingen mörka eller ett par ljusgrå och så ska jag ha denna tröjan med nått färglatt under.

Den gråa alltså, man ser den inte så bra på denna bilen men den är fin :)

Japp, men det var väll det. Får se ifall jag uppdaterar innan vi åker. Annars får ni ha en supeduper helg och så ses vi på söndag eller måndag!
PussL

Nick

Hellu

Jag,Pat och Hel har hållt på nästan hela dagen med att fixa NNFAN. Men det gick väll inte så lycka tyvärr! haha Men jag kanske har Papir hörrni!
Iaf, senare ikväll ska vi 6 som ska åka till Sthlm träffas och gå igenom klädval inför lördagen ;)
Kalla det töntigt, Men asså seriöst! Man får en enda chans "träffa" dem, och det är ju inte vilka som helst, utan Jonas Brothers. Jag menar då är det klart att man vill vara så snygg som det bara går, även om dom bara kommer kolla på en en sekund och sen glömma en. Men då kan man ju veta att den sekunden så var man så snygg man kan bli och att dom kanske tyckte att man såg fin ut. :)

Tänkte lägga in en video där Nick berättar om sin diabetes.

Han är så himla smart och osjälvisk. Så gulligt

PussL

Sthlm, JB, Here we come!

HejHej!

Igår hände inget intressant, jag var och jobbade hos mamma typ hela dagen. Men sen när jag kom hem, så berättade Patricia att hennes pappa har hyrt en bil med 8 platser så att vi kan åka till Sthlm imorgon ! :D:D
Jonas Brothers here we come! Fan va kul!
Omg asså jag kan inte fatta att jag bara ska stå nån meter ifrån dem !!!! Galet! haha :D Jag får värsta skrattanfallet när jag tänker på det. Dels för att jag blir lite nervös men del också för att jag tycker det är lite töntigt att jag blir nervös :P
Men iaf! Vi åker upp imorgon, det tar typ 6 timmar och så sover vi där. Sen på lördag går vi upp jättetidigt, gör oss så snygga vi kan bli och sen åker vi till Begans och köar!
Efter det så drar vi till annexet där avril konserten ska vara och så börjar vi köa där. Inte för att vi vill se Avril! haha Jonas Broters är förband! :D
Haha ojojoj, det kommer bli kul!

Så idag måste jag packa och fixa med allt såndär, Pat, Hel vi har lite NNFAN och göra också!!


Is it hot in here or what ?!

PussL

Är musik pinsam?

Nu har jag tänkt på en sak. Ibland om man är med nån och så lyssnar man på musik och så har man på shuffle och så komme det på nån jättegammal låt som Britney Spears eller BSB. Och så säger de personen " he he , oj asså jag lyssnar inte på dom längre" och byter snabbt. För att dom tycker det är pinsamt.
Och då är ju frågan, varför är musik pinsamt?
Alla har ju olika musikstil, bara för att en låt är gammal, är den pinsam att lyssna på då?

Det tycker jagr helt knas, jag lyssnar på massa gammla låtar.  Och väldigt mycket Disney, antagligen massa sånt som andra tycker är pinsamt. Vad tycker ni, är viss musik pinsam?

PussL

HM

Hej!

Nu har jag sett klart hela säsong ett och två utav Hannah Montana! Haha galet egentligen eftersom det är typ 50 avsnitt ( 20 minuter / avsnitt ). Men det bevisar ju bara hur tråkigt jag har när mina friends inte är i närheten. Fast jag måste säga att det är mitt nya favvo program, det är skitkul verkligen! xD
Alla bör se det! haha, Fast inte på tv för där är det dubbat! Gaaaaalet dåligt! Se på YouTube ;)


Men iaf, igår kom dom ju hem! Så idag ska vi ses :D:D Wihoe!
Det ska bli fuuuuun !

Och sen på fredag åker vi förhoppningsvis upp till Sthlm och går på JB signeringen och Avrils konsert! :D Yes NajsNajsNAjs

Ha det bra
PussL

GodMorgon

God Morgon

Det var jättekul med Sara igår! Vi pratade i flera timmar om allt möjligt, men mest om skolan och dans:)
Hon berättade allt om hur det är att bo i Kina och gå i internationell skola och bara prata engelska hela dagarna. Gud va avis man blir när hon berättar! Allt är såå billigt också! Galet. haha
Men vi får ses mer i veckan :D!!

Idag kommer The Gang hem från Paris! Jaaaaaaa:D Äntligen! haha

Idag känner jag mig jättestel! Det knns verkligen att jag inte har tränat på en vecka! Jag ska börja gå till gymmet nu, men jag vet inte om jag borde vänta längre, pga av tån. Den har ju inte läkt än, bara för att jag dansade så mycket de första veckorna när jag skulle ta det lugnt, Så den är fortfarande svullen ochså. Får se hur det blir, jag känner att jag måste sätta igång nu så. Ja hehe

Aja ha det bra!
PussL

Sara, My savior!

Jaaaa!
Sara har räddat min dag! :D
Jag har ju en kompis som heter Sara, som bor i kina. Vi har känt varandra sedan vi var 7 år, och för 1 1/2 år sedan flyttade hon till Kina. Och nu är hon i Sverige över sommaren och just nu är hon påväg hem till mig! :D
Vi har inte setts på över ett år så det ska bli jättekul!

Sen ikväll kankse jag hänger med hon och några av hennes vänner på bio, Sex and the city! Ska bara se om det finns plats kvar, hoppas :)

Aja ni får ha det bäst!
PussL

Parc des princes

Hejsan!!
Igår hade jag allmänt tråkigt, det finns inget att göra nu när mina vänner inte är hemma! haha
Men iaf, igår ringde jag dem vid 11 tiden och berättade för dem vilket hotell killarna bodde på, så dom drog dit väntade ett par timmar och dom såg dem gå in på hotellet! :)
Sen såg jag på ett par Hannah Montana avsnitt, vilket för övrigt är mitt nya favorit pogram, as kul! haha
Sen bakade jag en as god cheesecake! mumms.
När klockan blev 8 loggade jag in på THA (Tokio Hotel America) Som den äkta TH-nörden jag är satt jag där och läste varenda uppdatering tills konserten var slut. Så jag visste typ allt som hänt.

Sen vid 1 tiden ringde mina kompisar :D Dom berättade allt och vi pratade i över en kvart, förlåt Steph, din telefonräkning blir nog inte rolig. Jag kan betala dig halva!

Och idag har vi sms:at lite, och dom står utanför deras hotell igen, och att senare idag ska dom gå runt på stan och sen ikväll gå på resturang och så, Myyys :)
Gaaah I miss them!
An deiner seite - Parc des princes

Underbart!! <3
PussL

Burnin' up

HejHej,
Denna midsommar har ju inte vart nått att skryta om. Alla mina kompisar är borta och gör nått så nu sitter jag här hemma och ser Chicago - En väldigt bra film!

Iaf, tänkte visa er Jonas Brothers helt nya video, den är skit bra x) Låten också:D

Och jag tänker citera Lisa, när jag berättade vem Joe var utav dom.
"OMG, Jag vill ha honom!"

PussL

Flygplanstrubbel

God Morgon!
Jag har precit ätit frukost och nu sitter jag framför datorn och kollar på Hannah Montana avsnitt. Jag såg det för första gången i gårkväll/natt (23.00-03.00). Och jag tyckte att det var ganska kul faktiskt! Och att Jonas Brothers är med i vissa avsnitt gör ju inte saken sämre ;P


MEn vid cirka halv ett igårnatt sms.ade jag med Stephanie och alla dom andra där nere i frankrike. Skulle se hur dom mådde osv, men så visade det sig att 2 utav dom fortfarande var kvar i Tyskland där dom mellanlandat och att allt bagage också var kvar där!
Så 2 st små stackare skulle sova själva på flygplatsen i tyskland och 6 st skulle sova på flygplatsen i frankrike.
Hoppas allt löser sig tjejer, ta det försiktigt, och hälsa från mig när ni kommer in på AP! ;D
<3

Aja ha en supermysig Midsommar!
PussL

Twilight pimpat

Hejsan

Har ni sett att jag pimpat min blogg med lite Twilight grejer? :)
Först högst upp på sidan är en nedräkning tills Twilight filmen kommer !:D
Och om ni skrollar ner till under alla kategorier osv så finns det en banner eller vad man ska kalla det, där man kan klicka på "flikar" där man kan se bilder från filmen, vidoe klipp eller bara läsa om filmen.
Hur bra är inte det?! :D
Haha

Och nu när vi ändå är inne på Twilight tänkte jag lägga in en fan made video.

Time of Dying - Three Days Grace

PussL

Penn Depp ?

Jag satt och letade bilder på supersöta Penn Badgley ( Dan i GG ) och så hittade jag denna bilden från när han var lite yngre.

Ser nu vem han är fruktansvärt, jättelik ?! haha :DJohnny Depp såklart!


Två dunderhunkar :)
PussL

Joseph Jonas <3

Somsagt har jag ju en huge chrus on The Jonas Brothers just nu, och denna videon fick mig att börja skratta ^^Joe är så satans snygg!!!
( Ni skulle läst min och Stephanies msn konversation om honom igår xD Vi kom iaf fram till att han är för snygg för sitt eget bästa)

"Nick I had a dream about you" Joe-" Awkward" <3 x)

Asså seriöst jag undrar om Joe är hög eller nått?! haha xD
PussL

Confession

GodMogon

Om bara några timmar drar min friends till Paris ! Ha det bäst ! <3
Men iaf, i början var jag verkligen jätteledsen att jag inte kunde åka med och jag hade planerat att bara sitta hemma på lördag (då konserten är) och vara ledsen men igår ändrade jag inställning!

Först när mamma ringde igår och sa att jag fick åka så blev jag jätte irreterad på henne! Jag kände lixom , vad var det nädvändigt för? Både hon och jag förstod ju att det var försent. Så det kändes som att hon ville retas nästa, fast det förstår jag ju att hon inte ville men iaf. Så när jag inte hittade något flyg så började jag seriöst att gråta. Och jag gråter nästan aldrig!(Bara när jag läser Twilight) Och om jag gör det så erkänner jag det aldrig, så detta är väll ett steg fammåt..

Så jag satt och var sur och ledsen hela dagen, tills jag kände att jag orkade inte vara det mer. Det finns ju liksom ingen mening med det. Det kommer ju inte göra så att jag hittar ett flyg, så det tjänar inget till. Och när jag väl insett det så var det bara som att jag vridit om en knapp. Och så blev jag glad, och kände mig lättad. Glad för deras skull!
Och jag tänkte, detta är inte jordens undergång. Jag har sett Tokio Hotel live 2 ggr! Det är många som aldrig fått se dem och kanske aldrig heller kommer att få se dem. Och en av gångerna såg jag dem i Paris! Vilket var helt underbart, så jag får helt enkelt tänkta tillbaks på dom förra gångerna istället. Och jag vet att det kommer fler chanser för mig att få se dem, och jag kommer att ha massa andra roliga grejer att så fram emot.
Nu känns det mycket bättre faktiskt!

Sen måste jag säga att på ett sätt tycker jag att det är bra att mina föräldrar säger att jag inte får åka om jag inte har tillräckligt mycket pengar själv. För då får man liksom en kalldusch och inser vad mycket pengar är värt och att det inte växer på träd.

Detta låter säkert konstigt, det känns konstigt! men iaf, det känns som att denna prcessen fått mig att växa. Nu pratar jag inte om att jag typ tröstätit och gått upp ett par kilo, nej! Utan psykiskt, för detta är ju allt jag nånsing velat. TH, Vännerna, Paris. Vad mer kan man begära? Och det gör ju ont att se alla sina vänner göra allt detdär. Men jag har gått ett steg längre känns det som. Och det känns bra.

Jag och Steph har redan planer om att vi ska dra till sthlm nästa vecka, och det kommer bli skiiiiitkul, så nu har jag nått nytt att fokusera på, as bra! :D
Ha det bäst
PussL

Tokio Hotel, 14 Juli 07, Paris
<3

The little mermaid on broadway

Åh dom har satt upp Den lilla sjöjungfrun på Brodway nu! Jag älskar Den lilla sjöjungfrun, dåg filmen i förrgår ;)
Jag vill jättegärna se musikalen ! :D

PussL

..

Ååh jag får panik!!
Imorgon åker ju mina kompisar till Paris och jag har tjatat på min mamma i flera månader om att jag skulle få åka med men det har varit ett strängt nej hela tiden. Så nu när jag har börjat tänka att jag inte kommer få åka med och börjat "gilla läget" typ ja då ringer mamma och säger att jag får åka!
Och jag ba, men kunde du inte sagt det liiiite tidigare, dom åker ju imon!  Men hon tyckte att jag är så snäll så att jag borde få åka med om jag vill det så mkt, vilket är jättesnällt men asså ååååh!
Jag har letat flyg och det finns inte ett enda under 3100 kr, och det är ju svin dyrt så det blir väll inget med det. Så nu kommer jag må ännu sämre eftersom jag vet att jag fick men inte kunde !!
Fan!

Tecknat Olsen

OjOj, Nu har klockan visst blivit ganska mycket! Borde gå och lägga mig. Jag ville bara måla klart, och jag är typ klar nu, orkar inte mer. Asså man måste ha tålamod för att teckna, mycket mer än vad jag har! Haha Om jag inte gör klart en bild direkt så kommer jag aldrig orka gör klart den, så därför får jag sitta uppe sent tills den är klar ifall jag vill veta hur det slutar ;P
Iaf idag ritade jag av en av Olsen tvillingarna från denna bilden.

Och såhär blev resultatet. Tyvärr ser man typ inget eftersom det är taget med webb cam typ, Vart har min scanner tagit vägen?! Iaf, så ni får stå ut med den otroligt fattiga kvaliten!

Ja Somsagt, kvaliten suger så man ser inte så mycket...

Nänu ska jag sova, GodNatt
PussL

The Look

Dagens låt

The Look - Ryan Tedder ( från One Republic )


Nu ser jag på Gossip Girl, har redan sett hela säsongen men det är kul att se med svensk text istället för kinesisk ;P
Aja ska fortsätta teckna nu också.
PussL

You can google it

Hejsan!
Idag vaknade jag kl 11 utav att min väckarklocka ( mobilen ) ringde, och var så himla trött så jag tänkte sova lite till när jag kom på att jag skulle till tandläkaren 11.30! Då fick jag bråttom! Drog på mig ett par jeans, ett linne och lite maskara. Och så sprang jag ut till min cykel för att cykla iväg, men då kom jag på att min cykel fått punka efter att min jätteförsiktiga lillasyster lånat den!!
å då fick jag springa runt i huset och leta efter nyckeln till hennes förövrigt låga cykel. Det tog ju sin tid, men jag hann dit på ca 10 minuter. Och där gick allt bra. Tänderna så jättefina ut sa hon. Det var ju skönt!

Sen åkte jag till mamma i affären och så var jag där tills jag blev så hungrig så jag fick åka hem. (Hann ju inte äta nån frukost).
Men nu till det intressanta! Vad är det för dag idag?! Tisdag skulle ni svarat då. Men det är ingen vanlig tisdag, inga tisdagar är vanliga längre, säger jag. Det är ju Twilight tisdag såklart!
Och ida får man se en bit ur biologi utflyckts scenen som inte är med i boken!
Se klippet här
"Yeah. I had an adrenaline rush," "They're very common. You can Google it." Haha x) <3

Aja nu ska jag teckna lite hade jag tänkt, ha det bra!
PussL

The surrendering woman

Någon mer än jag som just såg outsiders på femman?
Det handlade om "Lydiga fruar". Och det gick ut på att frun skulle göra precis som mannen sa åt henne. Hon skulle vara hemma och ta hand om barnen och hushållet, städa och laga mat. Och så bestämmde mannen vad hon skulle ha på sig och hur hennes frisyr skulle se ut osv.
Och kvinnorna trivdes med detta! Jag kan inte fatta det? Deras män var svin! Dom sa att gud skapat mannen som en ledare och att han ska ta alla beslut och att kvinnan bara finns till därför att behaga mannen.
Usch! Det är så fruktansvärt förnedrande mot kvinnorna! En sa att hon inte såg några nackdelar med det alls.
Jasså inte? Så du vill inte kunna klä dig hur du vill, göra vad du vill eller tycka vad du vill?
Asså jag tycker synd om dessa stackars kvinnor som dragits in i detta, det är ju ingen jämställd het för 5 öre. Här sitter vi i västvärlden och gör allt för att kvinnor ska få mer makt i samhället, speciellt i Asien och Afrika, och så kommer dessa Brittiska familjer och väljer frivilligt bort det som tusentals kvinnor kämpat för i århundraden!
Det är ju nästan skamligt, och respektlöst mot alla dessa kvinnor utan någon rätt alls i samhället.
Nä Fy!

Vad tycker du om detta?
PussL

Måndag

Hejsan!
Länge sen nu :P
Nämen igår hände det inte så mkt, jag hjälpte( lita iaf ^^) pappa att tapetsera mitt rum, så nu ska bara golvet in och sen är det redo att möbleras! Kommer bli skit snyggt! :D

Inatt sov jag högst fyra timmar! Segt.. Sen gick jag upp kl 7 för att jag och Pat skulle in till Gbg och fixa våra naglar och vi hade tid kl 10 så fick ta halv 9 tåget. Steph och Feffe hängde även med oss som lite moraliskt stöd ;D
Så vid tre tiden gick vi därifrån med fina naglar !
Före

Efter


Sen var alla jätte hungriga så vi drog till Pizza hut och åt buffé! Man fick göra egen glass efteråt, haha eller asså man fick ta ifrån en såndär mjukglass maskin själv och lägga på allt man ville ha. Mums:)
Sen letade vi igenom hela gbg på resväskor och Steph hittade en jättefin rosa och Pat en Svart. Efter det var kl 5 och vi var redo att dra hem. Pga av min sömnbrist inatt så somnae jag på tåget haha.

Och jst det, min nyaste chrus är Joseph ( Joe ) i the Jonas Brothers! Satan vad snygg han är!

Remix utav Ursulas låt i Den lilla sjöjngfrun


But Bill remember, you will always be the love of my life ;) Hehe <3

Ha en bra kväll!
PussL

Potatisfestivalen

Hejsan!

Jag kom nyss tbx från stan, där vi var på festivalen igen. Inte så mycket folk idag heller, så det var inte så kul. Men har man världens roligaste vänner så blir allt kul, så såklart hade vi trevligt :)
Bilder från igår:
Steph och Jag, Helena och Bea! Feffe, Pat, Steph och Helena. Helena, Hanna, Steph
Fast idag var även Sanna och Hanna med :D

Jag var nere och jobbade lite hos mamma idag, det var inte så mycket att göra under den tiden jag var där. Så jag gick ut och delade ut lite lappar om affären osv :)

Nu är jag jättetrött, ska antagligen hjälpa mamma i affären imon också så jag får ta och sova lite . Sov gott!
PussL

Lördag

HejHej!
Idag gick jag upp kl 9, helt frivilligt! För att jag och Pat skulle in till silverboden och se ifall jag kunde byta ett halsband jag fick i födelsedags present, och pat skulle köpa upp ett presentkort för 1000 kr.
Men jag ville få pengar tillbaka för det kostade 1000 kr, och det hade ju inte suttit fel nu till sommaren. Men jag kunde inte få pengar tillbaka.. Så istället köpte jag ett såndär Pandora armband. ett sånt som man får köpa olika berlocker till. Men dom är ju scheisse dyra, men jag fick länken och 4 berlocker för 1010 kr. Berlockerna var jättefina, men jag har redan ångrat mig! Eftersom det bara är 4 st på så ser det jättefult ut och dom bara åker runt.
Så nä jag tror jag måste åka och lämna tbx det igen x)  Eller jag får be mamma att göra det ^^

Igårkväll drog vi ut på stan, och kollade in festivalen. Men det var inte så mkt folk så det var inte så kul. Det var bara massa folk inne i öltältet. Asså det känns så himla B! Alla bonnar kommer in till stan och ser festivalen som en ursäkt att supa sig redlösa. Så går dom runt i stan, pissfulla och skabbiga. Hur töntigt är inte de?
Men vi ska nog dit ikväll igen, träffa lite folk osv.

Aja nu ska jag dra in till mamma och jobba lite.
PussL

Bilder från kidnappningen

HejHej!

Nu har jag fått lite bilder från kidnappningen igår och tänkte lägga upp dom xD

Ja så kan det se ut när man går genom gbg med en blå påse innaför solglasögonen. Haha xD
Sheet va läskigt det var :P

Kidnappningen!

Ja nu gick mormor och morfar och jag tänkte berätta om dagen innan jag somnar, är sjukt trött!
Men iaf dagen började med att tåget inte kom och vi var tvugna att ta buss in till gbg istället. Vi åkte kl 12 från a-sås och skulle vart i gbg lagom till kl 1 då skolavslutningen började. Men gissa när vi kom till skolan?! 20 i 2!
Men vi kom lagom till betygen iaf, Jag är väldigt nöjd faktiskt! Fick 7 MVG och 2 VG :)
MVG i dans fick jag ! Snopet :D haha

Iaf sen åkte vi in till nordstan och kollade i affären och när jag minst anar det drog dem fram en påse som jag skulle ha som ögonbindel. Ännu mer snopet! Så lede dom mig jättelångt, över en väg med bilar och jag var livrädd! Haha trodde jag skulle eller nått :P
Plötsligt tog som av mig bindeln och då var vi på gräsmattan utanför Operan, och där satt Helena och Bea på lite filtar med glass och tårta! :D:D
Jag fick massa fina presenter, jag menar verkligen massa ! :O Jag blev så förvånad och glad :D:D
Först fick jag ett jättefint silverhalsband med en tärning på och ett silver armband. Hur fina som helst! Sen efter ett tag fick jag ett jättefint kort som Bea hade gjort och i det stog det att jag fick "cash att fixa naglarna för" ! :D 450 kr som det kostar att förlänga dem ! :D:D gaaaah va glad jag blev!
Sen fick jag ett paket till! Och där var det två armband till! :D
Fy vad underbara ni är ! :D:D Åh jag är så glad ! :D <3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sen funkade inte tåget när vi skulle hem så det tog typ 2 timmar hem oxå. Segt, men iaf.

Åh alla mina underbara vänner ni gjorde denna dagen jättebra !! :D:D (Synd bara att alla inte kunde vara med, men jag fixar fest nästa vecka ;) ) :D <3

PussL

Hemma

HejHej
Nu har jag kommit hem från gbg, och även ätit lite kebab :) Ska berätta mer om dagen senare, me hinner inte nu för mormor och morfar kommer hit och sa fika :)

Men ha det bäst
PussL

Idag fyller jag Nada.

God Morgon!

Idag fyller jag ju somsagt år, *Ålderskris* x) Nämen det är väll kul att bli äldre? Fast det känns som att 17 år ett mellan år. lixom, 15 - moppe, 16- övningsköra, 17- nada, 18- bil, gå ut osv. Så just nu är jag i nada åldern. Haha
Men jag har fått ett par efterlängtade hörlurar till min Ipod! Wihoe :D haha det har jag saknat lääänge.
Ett tag sedan nu :)

Nä men nu ska jag dra på mig en klänning och göra mig iordning för skolavslutningen!
Jag kan inte fatta att jag redan gått ett helt år i gymnasiet, Galet !! :)

Aja ni får ha det bäst!
PussL

Har man ett bäst före datum?

Ja gott folk, Detta är min sista kväll som 16 åring. Och jag är inte säker på hur jag känner för det ;P
Det känns som att jag blir skitgammal, som att hela mitt liv har flygt iväg utan att jag har gjort någonting utav det. Det känns som att det är fösent att göra något av det.
Ni kankse inte vet detta, men jag vill ju bli artist. Jag vill bli skådespelare, sångerska, dansare, tv profil - you name it!
Och för att bli det så måste man bli känd när man är typ 12 ! Och jag blir ju 17! Gaaah , det känns som att mitt bäst före datum håller på att gå ut xD
Usch, jag känner att jag måste ta tag i saken nu och verkligen göra allt för att kunna göra det jag vill här i livet.
Önska mig lycka till!

PussL

Söta barn

Omg jag måste lägga ut lite fler videos från Ellen show. Satan va kul!

Denna killen är bara för söt oxå ^^ http://www.youtube.com/watch?v=cEAxx3wpADw&feature=related

Och denna lilla killen är sex år ! Kolla i slutet när han får en gitarr, haha vilken min !

Och denna 9 åriga tjejen är ju galen!

PussL

Överaskningen !

HejHej!

Igår när jag sa att jag skulle dra iväg så var det till Pat vi skulle dra. haha Men vi skulle överaska henne! Så vi(Jag,Steph,Feffe,HannaE,Helena och Bea) möttes kl 8 och så gick vi hem till henne och gömde oss i buskarna. För hon har ju så sjukt mkt förnset överallt x)
Sen när vi gått genom hennes buskar så sprang vi en och en över hennes gräsmatta lite diskret och gömde oss igen, för att sedan se om dörren på nedervåningen var öppen så att vi kunde smita in. Men det var den inte. Men då hittade vi en stege, och tänkte att vi skulle klättra upp till balkongen men stegen var lite ostadig så istället tänkte vi att vi klättrar upp i rabatten Den rabatten xP
Så satt alla där och så sa nån, jaha vad gör vi nu? Och alla började gapskratta och vi trodde verkligen att hon hade hört oss så Bea säger Nu hoppar vi upp på balkongen! alla bah nääe, och hon fortsate, jo nu gör vi klart detta ! nu klättrar vi upp på balkongen!
Och då säger Helena, Plan B! Vi springer ut genom buskarna !! Haha xD Så alla kastar sig ut genom buskarna, och det var inte lätt kan jag lova, dom var sådär tighta ni vet :P
Sen satt vi utanför buskarna och bara skrattade. Jag trodde jag skulle kissa på mig nästan! haha
Sen säger Helena, Vi kryper! Vart ska vi krypa frågade jag, Bort!! svarade hon då. Haha Så hon och Steph kröp iväg, men kom snabbt tillbaka. Sen tyckte dom att vi skulle försöka hoppa in genom ett fönster, och Steph sa, Ja hoppa in genom fönstret sen kan du gå ner och öppna!
Men grejen är att ifall jag skulle hoppat in genom det fönstret hade jag varit tvungen att gå igenom både deras vardagsrum och deras kök. inte så lyckat x)
Så tillslut ringde Hanna Pat's pappa och sa,
Säg inte att det är jag till Patricia, men det är Hanna. Vi sitter utanför ert hus nu och vi undrar om du kan gå ner och öppna dörren så att vi kan komma in och gömma oss?
Och han bah, a ja visst! Så då gjorde han det, och vi var tvugna att gå genom alla buskar och springa diskret över gräsmattan igen xP
Så sprang vi in i hennes rum och gömde oss, och så skickade jag två sms där jag antydde att hon bode gå in i sitt rum men hon kom inte, så efter typ 10 minuter fick vi be hennes pappa att locka ner henne. Och han sa till henne att gå ner och kolla på något men det enda vi hörde va bara : NEJ!NEJ , VAD VILL DU? NEJ! haha så tillslut om hon med ner och hennes pappa började prata om hur stökigt hennes rum är osv, Då frågade Pat , Varför är du så konstig?!? Och sen sa hon, Nu går jag !! Och v bah, va nej! Så vi skrek Suprise !! Och efter ett tag kom hon in med luvan över huvudet och skrattade. Haha!!

Så fick hon sina presenter. En navelpiercing och ett kort som jag gjort som vi la 500 kr så att hon kan gå och fixa sina naglar. :)


Sen kom även Lisa, och hon och jag sov över hos Pat. Alla andra gick hem vid 12 tiden men jag och Lisa satt kvar och när kl var 2 så orkade vi inte gå hem så vi sov i Pats stora säng. Men Lisa låg i mitten, och hon knuffade ut både mig och Pat ett antal gånger xD

Innan jag åkte hem så bokade jag och Pat tid för nagelförlängning på måndag! :D Det är en salong som heter Young Nails. Någon om vart där?
Det ska bli kul :)

Innan jag drar ska jag bara lägga in en video på en urgullig liten unge !!

Och be om ursäkt för ett überlångt inlägg! haha

PussL

Grattis PattiePat!

HejHej

Idag har jag varit i slottskogen med klassen och det var allmänt roligt faktiskt! Hade tänkt att inte gå men gjorde det iaf, och det var kul :)

Men nu till det roliga! Idag är ingen vanlig dag, utan det är Patricias födelsedag! :D

Grattis ! :D:D <3

Och vet ni vad? på torsdag fyller jag år ^^  haha:)

Men iaf, nu ska jag nog laga mat och sen dra iväg :)
Hadet!
PussL

o.0

HejHej!
Idag har det varit en slapp dag, i skolan mellan 9-12 gjorde vi typ ingenting. Eller vi skrev en rapplåt! as bra blev den ;) haha
Sen kl 12 åkte alla dansare ut till nån strand och gick tipspromenad och lite olika tävlingar (mitt lag vann 2/3 ) ;P Och sen satt vi bara och slappade i solen. Så jag har bränt mig faktiskt! haha, mina axlar är helt röda och så har jag fått färg i ansiktet, föutom i kanten där min lugg va x) som tur var hade jag den uppsatt så det var bara lite som hängde ner.
Moe gav mig oxå två snygga tatueringar på fötterna x) Den ena var just " Moe" den andra mina initsialer "LS". Han skriver sjukt snyggt! :)

Tåget var bajs jobbigt, efter typ halva vägen fick vi ta buss hem ><

Men oj o.0 Min pappa kom just hem och så visade han en bild på sin mobil, av en bil som hade voltat och låg uppoch ner helt söndrig. Sen berättade han att min bror satt i den bilen !! Och att han åkt med en som hade fått sladd och att dom voltade för cirka 10 minuter sedan!! Fan va läskigt! Som tur är hade Calle, och alla andra, klarat sig med bara skrapsår osv. Men jud va läskigt, jag menar det såg jätteallvarligt ut.
Usch !!!

Nä nu ska jag dra, ha det bra
PussL

Galet cool graffiti

Jag vill kunna graffiti !!!!!
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=232971181&blogID=403819398

FyFan va bra ! Galet !
Gaaaah

PussL

NNFAN

Tjobor!
Jag sitter hemma hos Patricia, Helena är här också! Och igår kväll så hade vi as kul! 
Vi sminkade oss helt galet och tog massa kort.  En del blev riktigt coola faktiskt !
Vid kl 2 på natten blev vi hungriga och värmde en tysk pizza :) det var gott, vi hittade även lit finska pinnar i Pattes kök så några sånna åt vi också. ;P
Idag ska vi nog dra ner och bada som vanligt :)

Jag tänkte lägga in några utav bilderna vi tog ;P

Bilderna är tagna med en systemkamera på ett stativ. Vi använde självutlösare:P

Ni har väll inte missat att lyssna på vår låt?
http://allears.se/community/SongPage.aspx?songId=161b8c90-97e7-4cb2-a41a-c7529fad51f1

Ha en bra dag!
PussL

BadGänget 4 Lajf xD

HejsanHoppsan, här sitter jag i en blöt bikini, kom precis från sjön. Gissa vilka jag var där med?.....Dadaaaam.. Patricia och Helena! Otippat va? xP haha
Nämen vi är bad gänget ;)
FettNajs :)

Nu har jag skitroliga planer för ikväll, säger inte vad ;) Men iaf, det kommer bli kul! Hoppas ni har lika kul:D
PusSL

Sarah Dawn Finer och Daniel Lindström

Tänkte bara lägga in ett klipp från Så ska det låta, med Sarah Dawn Finer och Daniel Lindström.

Shit va bra det är i början när dom kör acapella!
(:

PussL

Lördag

HejHej

Igår var det ju nationaldagen, någon som firade?
Det gjorde inte jag iaf, har aldrig firat den så varför börja nu bara för att det har blivit en helg dag?
Men jag drog ner och badade med Helena, Patricia, Steph och Feffe. :) Och jag tror jag brände mina axlar lite, dom ser lite röda ut ;P hehe

Och vet nu vad jag har gjort! Jag har epilerat benen för allra första gången! haha x) Och scheisse va ont det gjorde! Det kändes som att man tog brinnande kol och drog längs benen. Galet ! haha

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, dra ner och bada kankse? :)

Aja ni får ha det bäst!
PussL

Kvällen i bilder

GodMorgon!
Inatt har min blogg blivit flyttad till den nya plattformen! Och jag vet inte om jag gillar det.. haha Jag tyckte det var bra som det var lixom, onödigt att byta xP

Men iaf Jag, Patricia och Helena åkte till lygnared där vi skulle möta Stephanie och Felicia. Så när vi kom dit hade dom inte kommit så vi sprang bort till en typ inbyggd studdsmatta i sanden, as kul ;P Och sen så kommer det en lite flicka som var typ 5 år och hon hade sand runt hela munnnen och på händerna och hon såg allmänt galen ut! Och så börjar hon springa mot mig och försöker dra tag i min vita kjol. Och det går ju inte för sig, för då skulle ju den blivit brun. Så jag sprang! Haha
Och hon sprang efter! Så började hon jaga oss tre, och satan asså. Vi sprang genom hela lygnared med den galningen efter oss!  Och tillslut så sprang jag in i ett träd!  haha så jag fick skrapsår i pannan x)
Iaf hon var galen!!

Sen kom Steph och Feffe men dom vågade inte bada så jag, hel å pat badade själva:) Sen hoppade vi lite till, Pat knockade ett litet barn och vi tog massa kort. haha
Jag och Helena badar ;P Pat Och Steph. Notera mig och Helena där bak x)

Patricia?! Why?!
Feffe fotograf och Steph
Style tallibanerna x)

Haha, ja så såg min kväll ut :)
Ett ord som förklarar bilderna : Flumm

PussL


Studeeeeenten

HejHej, nu håller student firandet på att avta här hemma. Massa kusiner har varit här, men nu är bara Fredrik och Lisa kvar.
I brist på annat att skriva så lägger jag in en bild eller två på hur jag såg ut idag xP
image358


Hade tänkt berätta om igår, men vi tar det nån annan gång för nu måste jag fixa lite grejer. Vi ändrade oss, orkar inte åka in till club nordic. Vi kom på att det antagligen bara kommer vara 15 åringar där :P Så vi drar bort och badar istället :)
Det kommer bli myys.
Ha det bäst!

PussL

TH tv


<3

Club nordic?

Hejsan
Nu ha jag precis ätit frukost och väntar på att min yster ska bli klar i duschen så att jag kan hoppa in ;P Sen ska jag dra på mig en klänning och sen åka till Borås för att se min bror ta studenten! :)

Kvällen(natten?) igår var väll inte den roligaste, får se om jag berättar sen.
Men ikväll kommer det förhoppningsvis bli mkt roligare! Vi ska nog till Club nordic i slottskogen. :) Nån mer som ska dit?

Aja ska dra
PussL

Risk för överhettning

Tjaa
Jag kom nyss tbx från sjön och precis som igår var det jag, Pat och Hel. Och precis som igår var det skitkul! haha :D

Men Nu vill jag varna känsliga tittare! Risk för överhettning.
image354

<3

PussL

TH intervjuer

Hittade värsta söta intervjun från Bamboozle festivalen.
http://www.fuse.tv/videos/bamboozle.html?videoId=1576242290

Hittade en från avalon oxå.
Den konserten kommer sändas på MSN consert den 12 juni, missa inte det! :)

Nu ska jag dra till skolan,
PussL

This is for keeps

GodMorgon gott folk!
Haha :)
Jag ska snart börja klä på mig osv, för jag ska med ett tåget till skolan och så ska vi dansa :) MEn jag ska nog ta det lite lugnt, min tå gör jätteont nu igen för att jag använde den så mycket på dansprovet igår och min sträckning i låret har blivit värre. :/ Men vi ska dansa modern tror jag så jag åker in ändå :)
Trots att det känns lite onödigt, lektionen är 1 timma, och restiden blir sammanlagt över två timmar. ;P

Men nu hörrni! Ska jag visa en låt för alla er Twilight fans. Den påminner också om böckerna! Läs texten
This is for keeps - The Spill Canvas

The streets are dark, my pulse is flat-lined
as I'm running to you
You sit completely unaware of what I'm about to do
The air is thick with tension much like when we are together
My fangs are aching as I'm pondering about you and I forever

As I round your corner
I am nervous that you won't be my lover
I knock three times and hope that my pale complexion won't blow my cover
You answer the door with your innocent face
Would you like to leave this human race, tonight?

Eternity will never be enough for me
and eternally will live our infallible love

My brain is pumping an unusual secretion of lust
Your eyes are softer now
and your chin, it drips a bloody color of rust
I am raising up the stakes of this round, I am playing for keeps
Oh, would you like to leave this human race, tonight?

Eternity will never be enough for me
and eternally will live our infallible love

Follow me into the sea
We'll drown together and immortalize you and me
Leave behind this lonely town
We're both better than this, it's not worth being down

Eternity will never be enough for me
and eternally will live our infallible love

Follow me into the sea
We'll drown together and immortalize you and me
Leave behind this lonely town (eternally)
We're both better than this, it's not worth being down (eternally)

Ha det bra!
PussL

Wii fit

Helluu.
Jag, Patricia och Helena var nere och badade i nästan två timmar tror jag ! Det var rätt varmt faktiskt!
Och satan vad kul det var. :D Shet jag har inte skrattat så mycket på länge !!
Sliskiga ThaiBaj och snorvattnet xD
Omg  SkrattSkrattSkratt
Galet roligt var det iaf!

Men oh nu ska ni få höra nått kul. Min mamma sa just att när vi har flyttat ( vilket blir enna månaden ) Så ska vi köpa Wii fit!! Haha sheet va kul :D
image353

Aja nu ser jag på Christine på femman. haha
PussL

Paris ?!

HejHej!
Jag kom nyss hem från tåget, cyklade, och satan vad varm man blir! Jag blev helt svettig lixom! Men snart ska jag och PAt ner å bada :)

För nu är allt skolarbete slut !!!:D:D Wihoe!
Vi gjorde redovisningen idag och vi hade debatten. På debatten så fick vi möta en grupp som var väldigt pålästa ( ovanligt för vår klass) Så det var jättekul för det blev verkligen en debatt utav det. Men innan vi började sa våran lärare att vi skulle hålla vårt inledningstal, men vi hade ju inte gjort nått så jag fick improvisera lite ;P Men det gick bra!

Sen efter det hade dansprov. Vilket var jättesvårt! Vi hade en lärare vi aldrig haft förut, och han var jätteduktigt men väldigt sträng. Vilket är bra! Våra lärare borde vara sånna.
Men iaf, han gjorde massa balett övningar som vi aldrig gjort så det gick ju inte så jättebra.(sjuukt svårt)
 Men jag tänkte på min hållning, sträcka benen, spnna magen, ut med hälen, pointa foten och allt sånt. Så ja ganska bra gick det väll.
Sen gjorde vi lite jazz diagonaler (katastrof) och sen en modern koreografi (katastrof). Sen äntligen skulle vi få visa upp street danserna vi övat in. Ja hur gick det med den första. Katastrof! Det var inget samspel alls, alla gjorde olika och ingen gjorde rätt takt. Men sen körde vi dom andra danserna vi haft. Och innan vi skulle gå så frågade vi om vi fick visa den första igen, och då gick det bättre!
Haha

Vi har också pratat mycket om Paris resan idag. Det är ju så att 8 utav mina kompisar ska åka till Paris om typ 2 veckor och se på tokio hotel, men jag ska inte med !!!!!
För jag har inga pengar ><
Men asså gaah! Jag måste åka med! Jag har ju lite pengar, jag jobbar och jag fyller år om 10 dagar. Jag menar jag borde ju kunna åka!! Så jag ska prata med mina föräldrar och så får jag boka flyg osv snabbt asså.
Och mamma om du läser detta:
Jag vill jag vill jag vill!!! Du fattar inte hur myckt jag verkligen vill detta! Och att alla mina kompisar åker utom jag! Då kommer jag sitta här hemma, ensam i 5 dagar och bara tänka på hur fruktansvärt kul dom har det i Paris ! ! ! Fattar du hur dåligt jag kommer må då? :(

image352
Önska mig lycka till!

PussL

Last man standing

Just nu sitter jag och kollar på ett program på femman som heter Last man standing.
Det handlar om 6 västerländska killar som är typ världsmästare på olika saker. Dessa 6 killar ska åka till massa olika stammar, och tävla mot dom i olika grenar som dom har i stammarna. Och grejjerna dom gör är ju galna! Asså det är dödliga grejjer dom håller på med!  Det är helt galet, men ändå så himla intressant att få veta hur folk beter sig i andra länder och kulturer. Speciellt sånna här ociviliserade stammar.
image351
Intressant!

Efter detta ska jag sova!
PussL

Twilight

HejHej!
Igårkväll badade jag för första gången detta året!
i början var det skitkallt men det blev skönt ganska snabbt;P
Sen drog vi hem till mig och satte oss framför teven och väntade på att klockan skulle bli halv 2. Och så blev den det:D Gaah! Där var Robert och Kristen och så visade dom balletstudio klippet ! :D:D Det var fett najs!
jag funderar på om jag ska lägga in den här eller inte, det är ju värsta spoilern för nån som inte vill se. haha
Nämen då får dom titta bort bara ;P
Se klippet här!

För en liten stund sen var vi och badade igen, det var ju så satans varmt !! Galet! :D haha

Imorgon har jag dansprov också! Och så ska vi debattera om OS i kina och redovisa om Berlin. Så jag måste plugga lite på det nu.
Ha det bra
PussL

Calles bal

Just dt! Lovade ju att lägga i bilder på min brors bal.
image346
Calle och Isabell

Isabell tar inte studenten, hon är ett år yngre än Calle så hon hängde bara med honom. :) hehe
Men visst var dom fina :)

Twilighters, missa inte!!

Hello!
Kom nyss hem ifrån franska mötet. Och nu är det officiellt att Laurie ska komma och bo hos mig! En utav tvillingarna vi träffade i frankrike förra sommaren. Det är skönt på två sätt, jag har träffat henne förut och hon är kompis med Maxime som ska bo hos Patricia. men det är inte kul för att hon inte är så bra på engelska + att hon är ganska dum :P
Men det blir säkert jättebra!
innan det var jag med pappa i lägenheten och monterade hyllorna i köket! haha

Snart kommer Pat,Sanna,Hanna och Steph til mig. vi ska se på Mtv movie awards inatt. Alla twilight fans får inte missa det!! Det kommer att visas ett klipp från filmen ! :D:D Yihoe!
image345
Missa inte det!
Halv 2 inatt alltså.

Vi hörs!
PussL

RSS 2.0