Första advent!

HejHej

Första advent idag ! Det är typ bara två veckor kvar utav skolan också, sen blir det av till Tyskland :D:D
I A-sås så fixar dom alltid en tomteparad mitt inne i stan varje år, under första advent. Då åker stans Lucia förbi och det kommer ett tåg av instrumentspelande folk och ja det händer massa grejjer. Det är lixom tradition att gå dit. Men i år blir nog första året jag inte går! Jag ska nämligen jobba från 2 till antagligen 8 eller 9. Så det går ju inte då, själva kortegen är kl 5 tror jag.
Aja skit samma, jag får pengar iaf. Det är väldigt bra att ha nu till jul så man ska köpa julklappar osv. Viktigast är dock att jag har pengar till Tyskland. Men det har jag så det är lugnt haha :)

Igår kväll pluggade jag lite faktiskt! Jag gjorde inte allt som jag egentligen skulle gjort, men jag gjorde några frågor i projektet och så började jag skriva ganska mycket på hip hop arbetet som jag egentligen skulle lämnat in för ca en månad sen ;S Ska skriva klart det ikväll hade jag tänkt, så kan jag skicka in det imon.

Vi har inte julpyntat någonting alls här hemma, så pappa springer runt och städar och ska nog sätta upp lite ljusstakar osv snart Haha

Nä nu får jag ta och göra mig iordning för jobbet, vi ses la ikväll eller nått (:
Btw, min kusin Elin, vill bara att jag ska säga att hon är en sjukt bra kusin! Haha :D <3


Aja ha det bra!
PussL

Världens sötaste kusiner

Hejsan!

Igårkväll åkte jag och hela a-sås gänget hem till Pat :D Vi såg på idol, Johan åkte hem :/ Men det spelar inte så stor roll för mig vem som kommer 4 och 3 osv, så länge som Kevin vinner! Seriöst Kevin var as bra igår! Jag och HannaHot bkev helt kära! Han var helt sexig när han sjöng The way you make me feel! Haha :D

Sen hade vi lite minijul typ, där jag var tomte. Hade köpt lite grejer i Kina som jag tänkte att mina kära vänner skulle få. Så jag la upp åtta olika högar och sa att dom fick välja vad dom ville ha.
I vissa var det två saker i andra bara en, vissa saker var lite större. Som Pashmina sjalar tex, jag hade köpt två sånna, och den som valde dem fick bara en sjal. Haha, ehm sen så var det antingen två armband eller örhängen var det i nån och i två var det ett armband och ett läppglans, dior och channel ;)
Anyway, det verkade som att dom blev glada iaf :) <3

Nu idag har jag varit hemma hos mina kusiner och firat att Isabell fyller 11 imon. Och jag har seriöst dom sötaste kusinerna någonsin! Det är galet så söta dom är!
Detta är två utav dem, Felicia och Lucas

Galet söta ! <3
Denna målade Felicia på mig idag också! Haha Den räcker ut tungan ;)
Haha ! :)
Aja ska plugga nu hade jag tänkt, samtidigt som jag lyssnar på Brittan :)
PussL

Britney Spears

Britney Spears nya skiva Circus kom ju ut idag :)

Mina två favoriter;
If you seek Amy

Unusual You

:)

PussL

"Skapade gud männsikan eller skapade människan gud?"

Tjobalo

Sitter på filosofilektionen, min första ever. Missade nämligen förra lektionen. Alla mina kompisar sa att läraren var heeelt dum i huvudet och att han pratade så att man somnar. Så jag hade förväntat mig värsta arggubben.
Men jag tycker inte alls som dom faktiskt!
Dom kommer hata mig nu, speciellt Julia Haha men jag tycker han är jättebra faktiskt! Han säger allt på ett sätt som gör att man vill lyssna och han låter sådär soft, filosofisk ni vet? 
Inte alls tråkigt :)
Trots att jag har haft två timmars dans, är as trött och har ont i huvudet så vill jag lyssna. Det är ju bra haha :)

Ha, nu sa han en grej som jag aldrig tänkt på förut!
"Skapade gud männsikan eller skapade människan gud?"
Det är ju väldigt intressant faktiskt. Jag har alltid tänkt att det är självklart att gud skapade människan, och jag är ju fullt medveten om att väldigt många inte tror på att gud finns. Men jag har aldrig tänkt på att folk tänker att vi skapade gud. Vilket egentligen också är helt självklart. hm va knasigt det blev, eller a nu fick jag nått att tänka på :P
Vad tror ni, vem skapade egentligen vem?

Nu ska jag lyssna på Hugo,
PussL

Stjärnan är ledstjärnan till alla vilsna skepp

Tjaaa!
Nu är det exakt en månad kvar tills Cinema Bizarre konserten i Hamburg ! ! ! :D
<3 Jag Längtar !!

<3

Vi pratar om Shakespeare på svenska lektionen nu, läser en jättefin dikt Sonnet 116.
Let me not to the marriage of true minds
Admit impediments. Love is not love
Which alters when it alteration finds,
Or bends with the remover to remove:
O no! it is an ever-fixed mark
That looks on tempests and is never shaken;
It is the star to every wandering bark,
Whose worth's unknown, although his height be taken.
Love's not Time's fool, though rosy lips and cheeks
Within his bending sickle's compass come:
Love alters not with his brief hours and weeks,
But bears it out even to the edge of doom.
If this be error and upon me proved,
I never writ, nor no man ever loved.

PussL

Dimlight

Hahaha kolla här ! Dimlight

xD Fy Va Fult!

Helu

Tja

Har nyss haft prov, det gick ganska bra tror jag, kunde nog allt :)
Så nu ska jag sitta här och vänta i en timma tills Sanna, Pat och Hanna kommer, så ska vi öva lite och sen redovisa. Så jag ska ta och göra klart lite projekt uppgifter sålänge.

Haha det står ett par tjejer från ettan utanför mitt klassrum nu och disskuterar vem som har störst bröst x)
Dom säger typ att det är normalt att ha små bröst om man är smal, å så kom en tjej å bah, nä men min syster är as smal och han har stora bröst! Hon har 65 H för fan, å min mamma har D, varför jag har små bröst?!
Vilken hård värd vi lever i, eller hur?
>< Haha

Oh vet ni, på tåget till skolan så satt jag och raderade lite bilder för jag har 25 Gb med bara bilder! haha 25 utav 60 gb det är la galet? Så jag har raderat ungefär 500 bilder, och det står att jag har 24,77 Gb nu. Hallå! Sheeet jag fattar inte att jag kan ha så mycket! Inte konstigt att datorn är seg lixom. Nä jag ska nog föra över dem på en skiva lr nått så kan jag radera dem sen.


Kolla va söt Strify är !! hihi <3

Durch den monsun

HejHej

Jag står och sminkar mig, ska äta lite frukost snart, och så fick jag helt plötsligt värsta julkänslan. Det är ju snart jul så kankse inte är så konstigt, men iaf. Jag vet inte om jag längtar eller inte, tror itne att jag gör det. Det var en mysig känsla dock. Hmm jag får fundera på det ett tag ;P

Och vet ni? Jag har fått en Tokio Hotel hatare att börja lyssna på Tokio Hotel! Det känns fettnajs! Haha
Han förnekar fortfarande att han gillar dom men lyssna p det här. Han började med att sjunga monsoon, sen blev det ready set go, och nu har han avanserat och sjunger Durch den monsun! ( monsoon på tyska )
Det har gått sakta men säkert, och jag tror att snart så är han fast ;)

Kärlek <3

Aja nu måste jag skynda mig, ha det gött :D
PussL

One world, One dream, One man - Barack Obama

Hejsan

Imorgon börjar jag klockan ett, ska bara göra ett geografi prov ( som pappa hjälpt mig att plugga till nu ) Och så ska jag och min grupp - Sanna, Hanna och Pat - redovisa om Gandhi.
Så jag behöver inte ta tåget förens 12, vilket är najs ! :D

Och idag skulle jag, Pat och Sanna redovisa vår lilla Barack Obama kampang video. Och den började såhär:
There's heroes, there's superheroes, and then there's Barack Obama!
Haha ! xD Sen kom det den där klassiska trailer rösten, den raspiga, mörka och så säger han typ; One man can change the society .. blabla. Kommer inte ihåg, iaf det var kul :)
Sen slutade vi med en fin video utav Will I am ( inte Yes we can, men nått liknande) Då massa kändisar stog och sa ObamaObamaObama! och sen kom det där, Change, Hope, Vote.
Najs i think :)

Anyway, innan jag pluggade idag har jag sett 2 avsnitt utav Hannah Montana säsong 3. Hur kul som helst, seriöst!
Haha det är sjukt barnsligt, överdrivet och töntigt, men jag älskar't !


Jag har så galet ont i halsen nu så att jag vet inte vart jag ska ta vägen, kan inte svälja lr nått. Annoying! ..
Så nej nu ska jag ta och borsta tänderna, Vi hörs la imon? :)
PussL

Vad är musik

Hejsan

Sitter på lektionen nu. Är lite nervös för jag tror jag har tabbat mig lite med en grej :P eller nä egentligen inte, jag vet inte haha.
Iaf jag har inte så mycket att skriva just nu ( som alltid nu för tiden, förlåt ) men så jag tänkte lägga in en krönika jag skrev för några veckor sedan till en svenska uppgift.

Vad är musik?
Många skulle svara att det är noter, sång till en melodi. Att det är något man lyssnar på när man har tråkigt, eller för att liva upp situationen lite.
Men för många andra, inklusive mig själv, är det mycket mer än så.
Musik är kärlek.
Vad skulle livet vara utan musik? Det är något jag inte ens vill tänka på, för mig är musik en nödvändighet. Det är som maten jag äter, luften jag andas. Jag behöver musik.

Jag är hjälplöst förälskad i det tyska bandet Tokio Hotel. Precis som flera miljoner andra tonårstjejer har jag fallit för de fyra pojkarnas charm, och jag lyder deras minsta vink. Jag sitter gladeligen i en bil i 12 timmar, för att se dem spela live i Tyskland, jag sover gärna utomhus i flera nätter bara jag får stå på första raden i de fullpackade arenorna och jag spenderar all min lediga tid åt att rösta på olika musikpris de är nominerade i.
Men varför?
Det undrar jag också. I Maj förra året, då jag började lyssna på Tokio Hotel, upptäckte jag att alla deras fans var otroligt hängivna, med snudd på galna. Och jag lovade mig själv att aldrig bli sån.
För det var ju bara patetiskt. Att viga sitt liv åt ett band. Att ge all sin kärlek till musik. Till några man aldrig ens kommer komma i närheten av.
Men nu sitter jag här, ett och ett halvt år senare, lika besatt som alla andra. Lika besatt som galningarna.
Jag, en gammal Backstreet Boys anhängare som älskar rosa, trodde inte jag hade något gemensamt med alla andra Tokio Hotel fans. De är oftast klädda i svart, har tuperat hår, ringar i näsan, ögonbrynet och läppen och runt ögonen har de någon typ av svart krigssminkning.
Jag måste medge att i början var jag lite rädd för dem, jag trodde att de var arga typer som skulle skicka satan på mig om jag tittade på dem för länge. Men jag pratade med dem och insåg att de var precis som jag. De är stressade över skolan och sina betyg och på fritiden gillar de att umgås med sina vänner.

Jag bytte då inställning. Idag tror jag inte längre att alla som är svartklädda är deprimerade, att alla med ansikstpiercings är farliga och jag tror heller inte att alla som är villiga att resa jorden runt för att gå på en 90 minuters konsert med ett band är galna.
Nu försöker jag att aldrig döma någon för hur den ser ut eller vad den lyssnar på för musik.
Utan bortse från alla fördomar och istället lära känna personen. Och som man brukar säga ”insidan ger utsidan sin glans, men utsidan ger insidan en chans”. Hade det inte varit bättre om alla sa ”insidan ger utsidan sin glans, men ge alla en ärlig chans”?


Så ja, hur tänker ni angående det här? :)
PussL

Modette.se

Tänkte bara visa en bild på mig och Patricia från Twilight premiären, som ligger på modette.se.


http://www.modette.se//Mode-och-skonhet/Marken/Bildfrossa/Forhandsvisning-av-vampyrfilmen-Twilight/?t=q&imgId=30.jpg
Alla kom inte med på hemsidan så jag tar det som ett bra tecken ;)


Rob Pattinson -  Let me sign
Gooosh I love him <3 :D

PussL

The Computer is back! :D

Hejsan!

Kom precis hem från skolan, och jag har en rolig nyhet. Jag fick min dator idag! :D Haha, det känns skönt. Mindre skönt är dock att nu kan jag inte längre skuta upp allt skolarbete och skylla på datorn. ( Vilket är sant, jag kunde inte göra nått eftersom alla uppgifter var i datorn ) Men iaf, nu måste jag verkligen ta tag i det. Så ja, får köra på helt enkelt. Har väldigt mycket att göra nu.
Och vet ni, när jag kom tbx till skolan i torsdags, så jag har ju varit ledig i typ en och en halv vecka och ligger efter med massa. Så det första jag sa till lärarna var att jag inte kunnat göra nått eftersom jag vart borta + att allt mitt arbete är på datorn. Och dom bah ja men det är klart att vi förstår det, oroa dig inte!
Gött tänkte jag, sen när jag frågade vad dom höll på med för uppgifter osv blev dom skit sura över att jag inte gjort dem! Och gud, jag bah snälla va fan vill dom!?

Avreagerade mig lite bara ^^

Så ja, uhm vad mer. Alla har väl hört att New Moon ( andra delen till Twilight ) ska bli film, det är officielt nu! :D 
Fet najs! Jag can't wait  <3<3
Gorgeous !!!
<3

Ska dra
PussL

Sway your head


<3

Sara+Linnea (:

GodMorgon!

Jag sitter här och hostar, har scheissigt ont i halsen :P Hade tänkt att plugga, men det går ju inte eftersom jag itne har någon dator! Gaaah, it sucks!
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, spela lite guitar hero maybe?

Har fått lite bilder av Sara, från kvällen vi gick ut och upplevde det kinesiska nattlivet. Eller a, innan egentligen för ingen hade kamera med sig där :P Så bilderna är hemma hos sara när vi väntar på Elisa och taxin ;)

<3

Taylor Lautner

OMG !
Jag sökte på Taylor Lautner ( Jacob i Twilight ) Och kolla vad jag hittade!
Han har tydligen varit världsmästare 4 gånger i nån sorts karate. Och checka detta han är helt insane! 
 
:O !! Pojken är galen! Fan va coolt !!! :D
Hittade även denna, en musikvideo han gjort för nått projekt i skolan, värsta bra juh! :)
Han är galet söt, jag har en crush i honom nu :)
<3

Inget bättre för mig

Artist on Artist: Robert Pattinson & Hayley Williams

Haha xD
 
Gud va söt Taylor är ! :D Synd bara att hon som sjunger är mindre bra på att sjunga >< Haha


Anyway, som ni ser har jag inte mycket att göra ikväll. Det suger att vara sjuk. Så ja, jag sitter och letar söta små videos. :)

Guitar Hero

Hejsan

Hur är det?
Klockan är bara 6 och ändå är det kolsvart ute! Usch, deprimerande.
Anyway, jag är fortfarande sjuk, segt som fan. Hade tänkt att gå på Twilight (igen) med mina friends men orkar inte nu :(
Så jag ska väll gå och se den nästa helg istället. Då blire tredje gången gilt! haha :D ( Nörd jag vet! ) :D

Bror köpte guitar hero i veckan så idag provade jag på det för första gången i mitt liv. Och jag lovar, jag ägde !
Och jag med det menar jag inte att jag egentligen sög, utan jag ägde! :D Haha
Det var faktiskt riktigt kul, jag stog och diggade och fick verkligen in känslan ;) Tills jag fick ont i handleden, då var det inte kul längre :P

Slänger in en video på söte Johan Palm innan jag drar och gör ja, Stuff ? (Härmar Kevin) :P

Ha det bra,
PussL

Tja

Tja..
Sjuk som faen idag. Gick inte till skolan alls. Istället har jag inte gjort nånting förutom sett på tv och sovit.
Skulle egentligen ha åkt hem till Julia med Hanna,Sanna,Lisa och Patricia och fira henne eftersom hon fyllde år i måndags. Men nu gick inte det alls :( MEn ha det så kul hörrni, och Julia, grattis igen <3

För er som vill se bilder från Kina så har jag laddat upp lite på min bilddagbok. Lilyan@bdb, kolla på den 10onde november :)

Tyvärr har jag inte mycket mer att skriva nu, förutom att det var as kul igår när vi alla såg Twilight på bio!!:D
Seriöst Edward/Rob är så galet jävla snygg!! Jag vet att jag har sagt det förut, men det tåls att säga igen.
Btw, den officiella premiären är ju idag! :D Hoppas alla går och ser den ?!
Vi ska antagligen gå och se den imorgon också, jag får se om jag orkar dock :/

Checka in dessa killarna på youtube, as bra! Boyce Avenue


Nu blire back to idol,Kevin ska lätt vinna :)
PussL

Tjooo

Heey!

Sitter på samhälls lektionen nu, har fått låna min lärares dator för att jag ska leta fakta och hitta en rubrik till mitt projekt - Människa till människa. Jag hatar att skriva rapporter det är så himla svårt.

Gosh vad jag är förkyld ! skit jobbigt, den lilla rekomendationen jag fick av Jamal funkade inte! Haha man skulle blanda typ honung och salt i vatten lr nått as äckligt, fast man skulle inte svälja det, men iaf :P

Aja ikväll ska vi se på Twilight igen :D Hela gänget ska med, ska bli skiiit kul :D !!!!
Anyway kommer nog inte kunna skriva mer idag ska bara slänga in att idag fyller Beatrice år !! :D:D <3
Ha det bäst, vi ses snart ;)
En till som fyller år idag är min bror Calle, som numera har 19 år på nacken.
Grattis till er !

Ha det bäst!
PussL

Twilight premiären i bilder

HejHej!
Hade tänkt att lägga in lite pics från Sthlm :)
Osminkad, och in serious need of some sleeping på tåget upp. ;P
Vårt hotellrumMake up is a girls best friend ;)Dressed for successFilmhuset Såhär glada var vi efter att ha sett den bästa filmen i världshistorien. Seriöst jag och Pat var lätt dom största fansen där, vi satt typ och hyperventilerade! Alla tyckte nog vi var knasiga ^^  x)
Det var najs som fan iaf! :D:D <3<3<3

Tänkte ladda upp bilder från kina nåndag också :) Hade kanske vart kul åse?
Ha det bäst
PussL


Das Goodiebag


Twilight premiären <3

HejHej! :D

Nu är jag hemma igen!
Det har varit väldigt glest mellan inläggen på sista tiden, men jag tycker att jag har haft ganska bra anledningar till det iaf så ;P
Kina var awesome!! Jag tänker berätta all about it snart, typ imon eller nått:P Får se, har ju ingen dator nu för den är inne på reaparation. Hoppas jag får tillbaks den på torsdag!

Anyway, nu hade jag tänkt att berätta om gårdagens händelse ! :D
Ni vet väll alla om att jag blev inbjuden till världspremiären ( ja den allra första visningen i världen! vi ligger ju 6 timmar före USA) i Stockholm.
Så jag bjöd med Patricia, och vi var excited till max!! Jag kom hem i söndags kväll efter en 20 timmars flygresa/vänte tid från kina var galet trött efter bara några timmars sömn. Men när vi satte oss på tåget kl halv 9 på måndag morgon var vi glaaada :D 5 timmar flög förbi och vi började leta efter vårt hotell som tydligen skulle ligga 7 minuter från stationen. Great tänkte vi!
Efter 1,5 timma var vi där! ><
Då var det redan dags att göra sig i ordning, så vi fixade och trixade där inne på hotellet. Vilket förövrigt var jättefint!
När vi fått på oss våra svarta klänningar ( klädkoden var svart), tuperat och sprayat håret och lagt på smink var vi redo att hit the town!
Så vi hoppade på en buss och så var vi framme vid typ 10 i 5, och man skulle inte  vara där förens kvart över 5 och jag å Pat ville ju inte vara värsta töntarna som står och väntar en halvtimma lixom haha x) Så istället gick vi till en park brevid och tog massa kort, och girck några varv runt i allen där, tills klockan blev 10 över. Då gick vi in :) Då var det ganska många där redan.
Efter en stund fick alla ställa sig i en kö, där en tjej kom och tog kort på oss två och två, skrev upp våra namn osv. Undrar om bilden kommer nånstans?
Anyway så fick vi säga vårt namn till en tjej som hade listan med alla namn. Och såklart var mitt namn inte med ?! Jag bah ööh okej.. haha men det löste sig :)
Sen fick vi lmna in mobiler och kameror, eftersom det var den allra första visningen någonsin! Fatta va coolt, jag är en av dom som fick se den allra först. Jag såg den innan premiären i USA. Gah :D
iaf, så vi gick in och så var det en liten goodiebag på varje stol.(omg jag fick en goodiebag! gaaah) haha :D Lägger in en bild på det sen (och allt annat). Jag och Pat var överlyckliga över att ha fått en goodiebag lixom, haha det är seriöst as coolt.

Och så börjar filmen och jag trodde jag skulle dö. Jag skojjar inte! Jag trodde jag skulle dö. Jag har väntat på detta ögonblick sen i februari. Det är 9 månader, och nu var jag där lixom. Gud jag trodde jag skulle spricka! Shit asså! Det var galet!
Och sen, jag vill inte avslöja förmycket för jag antar att alla ska se filmen!?! Sjklart ska ni det !!
Men jag kan säga såhär, jag hade två uttryck under filmen. Antingen ett otroligt stort flin (jag hade seriöst ont i kinderna efteråt) då jag även satt och fnissade för jag visste lixom inte vart jag skulle ta vägen. Eller så satt jag och bet mig i läppen, eller tillochmed i fingret ibland när det blev alltför mycket! För annars om jag inte hade gjort det såp hade jag bara skrikigt OOOOOOMG !!!!! rätt ut i salen. hhaa ! Och det ville vi ju inte riskera ^^
Efter filmen så hade jag gåshud jag fnittrade hysteriskt och jag hade typ nån lätt form av eplepsi eller något, jag kunde lixom inte kontrollera mig. Jag var överlycklig.
Det enda dåliga var att jag tror inte man fattar allt om man inte läst boken. För det var flera gånger då jag satt och tänkte på vad som hänt i boken(som inte var med i filmen) och att det var därför det blev såhär lixom.

Men annars asså det är den bästa film jag sett, någonsin.
Och jag var kär i Edward Cullen redan innan, men nu! OMG Jag tror jag dör. ( btw, jag sa jag tror jag dör ungefär 100 ggr igår. innan, under och efter filmen) :P
Edward/Rob har lätt klättrat upp på första platsen (över tvillingarna Kaulitz ;O). I filmen var han seriöst det vackraste, charmigaste jag sett i mitt liv! <3

På Torsdag ska jag gå med alla mina vänner på smygpremiären (den riktiga är på fredag). Och jag kan inte vänta tills jag får se den igen!! Jag kommer antagligen gå och se den på fredag också, jag är beroende, mer än någonsin!

Somsagt lägger jag in bilder senare, när Pat har skickat dem :)
Ha det bäst !
PussL


Quick update from china

HejHej!
Klockan är 20 i 11 här och jag är as trött, ska gå och lägga mig.
Idag var jag med Sara i skolan igen, skit kul! :D Sen drog vi in till stan och shoppade lite till ^^ Haha :D
Imorogn ska vi åka in till stan kl 9 och shoppa hela dagen, sen på kvällen ska jag och Sara och några utav hennes kompisar gå ut och uppleva det kinesiska nattlivet ;) Haha nämen det blir najs :)
Sen på lördag ska vi åka till Kinesiska muren och på söndag åker vi hem :(
Inte långt kvar nu, hade gärna stannat lite till, speciellt i skolan! haha

Aja sov gott, eller vad ni nu gör där hemma? :)
PussL


Ching chong !

Ni Hao!
Here I am, in China!
Hur mår ni alla där hemma? Händer det nått kul i skolan? ;)
Anyway kl är 15.00 här just nu och idag har vi varit och kollat på himelska fridens torg och kejsar palatset lr va det hette ;P Det var coolt, det är där Mulan är nivet :D haha !
uhm, sen åt vi på McDonalds, en meny som kostar typ 62 kr i sverige kosta 21 kr här! haha Jag tog en vanlig kyckling grej, och scheisse va kryddad den var! As Stark! det brännde i halsen och munnen och näsan och ja, ni fattar x)

Ska jag berätta lite mer från början? :)
Vi flög från göteborg kvart i 12, kom fram till Amsterdam vid typ 1 tiden lr nått. Där fick vi vänta på vårt flyg till klockan 6 om jag inte minns fel. Det var skit tråkigt. Haha Sen efter 10 timmar på planet till Kina var vi framme! Då var klockan typ 9 på morgonen kinesisk tid, men i Sverige var den typ 3 på natten. Så körde Camilla, Saras mamma (Dom vi bor hos) hem oss till deras hus. Värsta lyxområdet! Det ser ut som att man kommit in i någon amerikans film. Med vakter och kontroller för att få komma in i området osv. Iaf jag borstade tänderna och drog sedan och mötte upp Sara ( som jag känt i över 10 år <3). Så var jag med henne i skolan under dagen :D As kul, hon går ju internationell skola så alla pratar engelska. En sån skola (den skolan) Vill jag veeerkligen gå på! ! haha
På kvällen åt vi på resturang, gaalet billigt!

Igår så åkte vi och shoppade, var borta hela dagen förutom en ilten stund när vi kollade på Saras dansuppvisning. (btw, hon var as bra!) Men annars så var vi borta hela dagen. You wanna know what I bought?! :D

Thought so ;)
Haha! JAg köpte iaf en brun Canada Goose jacka för 200 kr, pösiga Evisu jeans för 175kr, Levis jeans 100 kr, Korta grå UGG's med rosett 130 kr,Bruna stövlar 100 kr, Bruna läder Converse 70 kr, Svart/guld Adidas tröja 70 kr, quicksilver hoodie 150 kr, Jättestor Burberry väska 100 kr, Louis Vuitton väska 160 kr och färgade årslinser bruna oc h blå 260 kr.
Jag tror det var allt! Haha :D
Vi ska shoppa mer i kväll och på fredag! Asså det är så himla galet där inne på marknaderna! Shit va man prutar! Asså dom börjar ju på typ 900 kr, man bah ööh nej! Haha och så håller man på så tills man är nere på typ 100 kr xD
Det är en upplevse iaf! :D

Ja, vi ska dra och shoppa ikväll oxå, men nu kom Sara hem från skolan så ska vara social med henne nu :D
Ha det bäst!
PussL

ByeBye Sweden, Hello China!

Well what can I say, here I am!
Haha jag skriver på engelska av en reflex oxå x)
Sitter och pratar med Jamal, har gjort det hela natten.. Han är så himla rolig :) Anyway det betyder att jag inte har sovit något alls! Men skitsamm, sova kan jag göra på flyget, det tar ju as lång tid! Haha
Hade tänkt ta med Twilight oxå och läsa på flyget hem, så att jag har den fresh i minnet innan filmen :)

Jag hade ställt väckarklockan på 06.30, don't think I'll need that one now though x)

Aja detta blir nog mitt sista blogg inlägg på en hel vecka. Så jag hoppas att ni alla kommer ha det hur bra som helst, och när ni kommer hem ska ni få veta allt! :D
Kanske kommer med nån lite gift till alla som vart snälla ^^ ;)

Men ha det bäst!
PussL

Divine !

Nu är både tåg till och från Sthlm bokat och även hotellet i sthlm. Så det känns skönt att vi fått det gjort innan jag åker!
Jag har pluggat liite. Haha men asså jag orkar verkligen inte. ! Nämen resten av kvällen ska jag plugga. Tror jag ^^
Jag ska försöka iaf! haha

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder.Dom är snyggare än någonsin. Asså seriöst, Bill och Tom under EMA. Wtf was that all about!? Man kan inte vara så perfekt , seriöst !?


OMG <3

PussL

Tjoo

Hejsan!

Igår pluggade jag inte någontin, ingenting! Gaah jag har hur mycket som helst att göra, jag måste verkligen göra det idag!
Istället så satt jag och pratade med en kille som flyttade till sverige från england för nått år sedan, vi gick på samma skola men jag har aldrig ens pratat med honom. Men iaf nu bor han i London igen och så började vi prata på msn och vi satt där konstant från typ 20 över 8 till 2 på natten! Haha skit kul var det. Han var inte alls som jag hade trott, eller vad folk hade sagt om honom. :)
Men sen vid 2 lr nått så ringde han mig, och vi satt och pratade i telefonen till typ halv 4! Haha Och vi pratade engelska hela tiden, både på msn och i telefonen. Och gud va kul det var, han har såndär riktigt brittisk accent. Det låter så himla fint! Så sa han massa  typiska brittiska ord som marvelous, splended, bollocks, indeed och massa sånt. Det lät som om han var med i Harry potter lr nått! haha xD
Skit kul var det iaf :D

Men nu ska jag plugga, fan seriöst jag lovar! haha Sen ska jag tvätta, eller ska jag göra det först kankse? Det måste ju hinna torka tills imon.
För ni vet väl att jag åker till kina imon? :D Iiiiiih :D

Just det, Pat och jag ska boka tåg och hotell till sthlm idag oxå. Gah I can't wait! Det är så himla mycket som händer nu! :D

aja, nu äre pluggtime
PussL

Btw, Johan var galet söt på idol igår. Han såg lite ut som Bill gjorde förut. fast håret tvärt om :)

Nomadic

Najs låt!

Backyard babies - Nomadic

Fredag

Hej guys !
Hur äre?
Själv är jag sjuuukt trött, har typ inte sovit nånting de senaste dagarna. Men igår var vi på en utställning med skolan som hette Push the limit. Och den handlade om människor som "tänjt gränserna" och försökt förändra. Även om det innebar deras död. Och där visades också sätt man själv kan hjälpa till att förändra.
En mycket intressant utställning, och alla personer som togs upp är beundransvärda.
Jag och Hanna stannde kvar längst, hela klassen och även lärarna gick. Så det var tomt, fast vi fortsatte att strosa omkring och läste alla fina citat. Och så kom vi på en jättebra idé! Vi ska verkligen försöka förändra, för vi kände oss båda så himla, jag vet inte hur man ska uttrycka det, men vi kände att vi har så sjukt mycket - allt vi behöver plus mycket mer! Medans andra inte har någonting. Så vi fick lite dåligt samvete, men kom på massa bra idéer som vi ska börja jobba på och försöka förverkliga. :)

Sen drog vi hem till Steph, nästa hela gänget var där. Och vi såg Ema. Vet ni varför?
Tokio Hotel såklart! haha , men dom vann ett pris iaf, det andra. Ja wtf, va hände med dt lixom?! Jag fattade ingenting. Men iaf, tvillingarna var ju inte lite råsnygga! Gaah^^ 
Vi hade jättekul, speciellt åt hästen! xD ( internt skämt ) xP
Anyway, kvart i tolv åkte vi hem. Vi lämnade Sanna och Hanna på stationen och sen åkte jag hem. Så efter typ 5 min får jag ett sms från Sanna som säger att tåget inte går. Så dom kom hem till mig och sov här ist.
Men så väckte jag dom halv 8 eftersom jag skulle med åtta tåget till skolan. Så dom åkte också då, men dom skolkade. Dålig stil ! haha :P

Men jag, Pat och en tjej som heter Emma var på danslektionen. Det är skit tråkigt när vi bara är 3 pers !! Och den moderna lektionen, som förr alltid var min favorit lektion, är nu jättetråkig! Beror la på att vi byt lärare. ? Sen hade vi house, med en as snäll och cool lärare. Men jag var skittrött och asså jag kan inte house, så jag fattade typ ingenting. Orkade inte fatta. Jag försökte as mkt men jag var för seg för att koppla lixom. Sen höll jag på att somna på de två återståeende lektionerna. Ingen bra dag idag asså.

Nu ska jag sova lite! Sen ska jag plugga gärnet. Jag måste verkligen det.

Min lilla mamma fyller år idag också!

Grattis <3

PussL

Insomnia

Asså seriöst jag kan inte sova!
Jag var jätte trött redan vid 10 tiden så jag gick och la mig halv 11 lr nått. Men så somnade jag inte. Utan jag bara låg och försökte somna. Min Ipod är ju typ sönder också så det gick ju inte att lyssna på musik! Men när klockan var typ 12 kände jag att jag måste ha musik så jag gick in på apple support och där stog det att jag var tvungen att återställa Ipoden! Radera allt asså!! Jag tvekade as länge, men sen tänkte jag att det spelar ju ingen roll om jag har hur många bra låtar osv som helst om jag ändå inte kan lyssna på dem. Så jag gjorde det.
Sen direkt efter ångrade jag mig lite. Jag hade typ 3000 låtar och ännu fler bilder på den. Som nu är borta. Och det var ju inte så att jag lyssnade på alla 3000 låtar såklart! Men det var ju låtar som jag har lyssnat på och gillat jättemycket under dessa tre år som jag haft den, så när jag har på shuffel så kommer det massa låtar som jag glömt bort men fortfarande älskar.
De 600 låtar som jag har på min dator nu är ju bara låtar som är aktuella just nu. Sådet är tråkigt.
MenMen, Nu funkar den iaf! :)

Men inte kunde jag somna för att jag hade musik inte ! Gah jag orkar inte, jag vill sova!
Jag fattar inte, det är såhär nästan varje kväll, jag har sjukt svårt för att somna. Jag somnar inte riktigt lika sent som jag antagligen kommer göra idag, men 1 halv 2 minst.

Så istället har jag legat och tänkt på Twilight i Sthlm. haha jag kan inte komma över hur coolt det är att jag ska få åka! ;O haha  :D
Btw,Hittade en helt underbar bild på The Twilight Cast :)

(:

Nä, nu ska väl jag försöka sova då så att jag orkar gå till skolan imon.
PussL

Obama

Somsagt vann ju Barack Obama presidentvalet i USA igår. Han är USA's första svarta president, vilket säger väldigt mycket bara det. Han verkar vara en man med väldigt bra värderingar och jag tror att han kommer vara bra för USA. Jag tror att han kommer att förändra - till det bättre.
Jag tycker alla ska kolla på hans vinnar tal. Det är riktigt bra! Kolla det här!(:

Twilight premiär i Sthlm

OMG!
OmgOmgOmg!!!

Jag hade tänkt att skriva något bra om att Barack Obama blev president, vilket var helt rätt! Men nu kan jag itne tänka på något annat än Twilight !!
Fick nämligen ett mail i morses där det stog att jag är bjuden på Twilight premiären i Stockholm den 17 November !!!
:D:D:D:D

Seriöst jag vet inte var jag ska ta vägen!! Det känns som att jag håller på att spricka !

Och det är så himla bra tajmat, jag kommer ju hem från kina den 16 nov. Så jag hinner precis åka upp till sthlm ! :D
OMG !! Gaaaaaaaaah!
:D:D

TACK SÅ HEMSKT MKT Jessica !!
:D

<3

4 Nov. Heilig

Tjo

kom precis hem ifrån Patricia, där nästan hela Essen gänget samlades - Jag,Pat,Sanna,Hanna,Steph och Feffe. Bara Hanna och Helena saknades. Men iaf vi kollade på nästan all film vi, eller rättaresagt Hanna, filmade. Och gud jag saknar det ! Galet mkt! Hanna hade filmat nästan hela konserten med sin videokamera, galt bra bild med tanke på all zoom. Och aså jag fick gås hud, det kändes som att jag skulle börja gråta!
4 November, ist für mich immer heilig sein.

Nä nu ska jag nog sova tror jag, ha de bra!
PussL

Decode

Den officiella videon till Decode! :D

Borttappad ipod?

Jag fick ett gb inlägg från en tjej på bdb som undrade om jag hade tappat min ipod på tåget. För i ipoden så fanns det en länk till min blogg. Men jag har inte tappat min, så jag tänkte att ifall denne personen läser min blogg kankse du ser detta och då kan jag säga till den tjejen att jag vet vems den är. (det blv lite rörigt, men fattar ni? ;P)
Iaf så har du tappat din ipod på tåget? Jag vet visserligen inte vilket tåg men, det tar jag reda på sen.
Iaf skriv till mig isf :)

Patricia, vi har nu kommit fram till att det är din ipod! Hon som hittade den bor i lerum, så vi tänkte att hon kunde ge den till Sanna, men ni kan ju logga in på msn, lr svara på mina sms!! Haha,Så att du kan få den tbx :)

Jättesnällt utav hon som hittade den btw, stort tack :)

Tokio Hotel i Essen <3

HejHej

Idag stannade jag hemma från skolan. Jag kände att jag orkade verkligen inte, har mått dåligt i flera dagar nu, men på dansen igår var det galet! asså seriöst efter en timma med modernt(där vi bara gjorde pirruetter och andra snurrar heeela lektionen) och sen skulle vi ha house. Jag trodde jag skulle dö. Jag mådde skitdåligt. Kunde knappt stå upp eller fokusera med ögonen eller nått. As jobbigt. Så idag kände jag att jag stannar hemma, har massa grejjer att plugga på så det ska jag göra.

Men vet ni! Idag är det 4 November, och exakt ett årsedan jag och "the swedish babes" var på Tokio Hotels konsert i Essen, Tyskland!
Gaaaaah gud var jag saknar det, det var helt underbart !!!!
Please take me back ! <3
Pilen !


Kärlek

Orkar inte lägga upp massa bilder från den roliga 12 timmars resan dit, och ganska deppiga 12 timmars resan hem. Så jag lägger in en video jag gjort med lite bilder. Den är ganska ful men skit samm;P

Asså videon tar huuuur lång tid som helst att ladda upp på YT! har suttit här i över en halvtimme nu x)

Twilight soundtrack

Robert Pattinson - Never think

Älskar hans röst <3

She never thinks
Shes gonna want heaven
But thats all I want
Its all I want

Shell learn to hate me
Shes never going to marry me
Oh lord
So call me by my name

Oh save your soul
Save your soul
Before its too far gone
Before nothing can be done
Ive got no fight in me
In this whole damn world
I said you hold on
She has to hold on

But one thing I know

As she sits in my cold arms
No matter how its all wrong
She stands outside and holding me
Saying Oh please Im in love
Im in love
Cause I mean
Youve got it all
So hold on

Youve got it all
So hold on

I mean youve got it all
So hold on

I mean youve got it all
So hold on

I mean youve got it all
So hold on

Hittar olika texter överallt å jag tror inte denna är helt rätt, men den verkar iaf vettigast ^^

Söndag

Hejsan
Just nu sitter jag och lyssnar på Paramore, tycker fortfarande att dom är galet bra! Vilket är lite konstigt, för detta är typ det enda bandet jag verkligen gillar, där jag inte tycker att någon i bandet är snygg! Haha, jag vet inte ens hur dom ser ut, förutom hon som sjunger då. Men iaf, as bra låtar !!

Nu ska jag sminka mig och sen gå bort till jobbet. Börjar 2 istället för 1 så det kommer la ta lite längre tid idag, eller inte längre tid men jag kommer väl sluta en timme senare. Så jag kommer la inte komma hem förens 8 eller 9. Gah jag orkar verkligen inte !! Jag har ont i huvudet och i tummen, och mår lite sådär allmänt dåligt nivet? Tror jag hade lite feber igår också, så jag kankse håller på att bli sjuk. Hoppas inte det, nu är det exakt en vecka kvar tills jag åker till Kina ju!! :O :D
Gud va kul det ska bli !!

Igår satt jag och klistrade in bilder i mitt album, så nu är alla 150 bilder däri! Jättefint blev det :) Ska beställa mer bilder efter Tyskland, fast då får jag börja på ett nytt (det tredje) album. För nu äre typ fullt. Har 4 sidor kvar tror jag.

Nä nu måste jag verkligen sminka mig !
PussL

New classic

HAr sett Another Cinderella story med Selena Gomez.

Den var faktiskt riktigt bra, massa dans, sköna låtar och ganska rolig :)
Visste inte att Selena kunde dansa !
Aja, killen hon spelar mot Drew Seeley dansade också riktigt bra, men bäst var han på att sjunga. As najs röst ! :)

Aja gillar ni den här typen av film tycker jag ni ska se den :)

Nu ska jag nog sova, ska jobba imon.
PussL

Happy Halloween everyone !


RSS 2.0