Just being human makes you both God and the Devil's clear replica. I've had my emotions crushed and maybe crushed a few along the way. And at the time, I meant every single word I would say. Every word of love, and every word of hate.

Amanda sitter just nu på tåget till Gatwick. Saknar henne redan.
Har varit en för kort visit för henne här i Brighton. Känns så sjukt att hon inte bor här längre och att jag har bott och jobbat här själv utan min lilla Btown familj i över två månader? Inte klokt hur fort tiden går.
Saknar lilla Sophia också, hon kommer inte tillbaka förens på tisdag.

Ska såklart bli skönt att ha en natt eller två själv i min säng efter, vad blir det, 5 veckor med en room mate? Men är så ovan vid att vara själv nu. Känns tryggt att ha någon här haha

Men igår hade vi en jättenice dag. Drog ner på stan och sen hem till Ben där vi chillade och drack med honom, Aidan och Max fram tills 10 tiden då vi drog hem, slappade på lite smink och drog vid 12 tiden ner till Audio där vi dansade till riktigt bra musik. Men är somsagt sjukt opepp på klubbar nu för tiden så när vi kände att vi dansat klart drog vi hem vid två tiden och åt vitlöksbröd och kollade på Hairspray.
Härligt avslut på kvällen.

Nu måste jag göra lite småsysslor som städa, tvätta och laga mat. Borde gå och handla också.. Funderar på att gå ut och springa med. Gillar att göra det när jag vill få utlopp för mina känslor haha älskar adrenalinet och endorfinerna men alla vet ju att jag är lazy as fuck och att gå ut och springa självmant i duggregn har jag inte riktigt motivationen till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0