Already missing my boyzz.

Nämen, har man internet till sitt förfogande!
 
Sitter just nu hemma hos Sophia i London, lämnar mina väskor här och sover hos min fina en natt innan jag imorgon åker till Sanna och sen Mallorca.
 
Idag har jag officiellt flyttat ut ur mitt fina,fina rum i Brighton dock. Bor inte längre i Btown?! Bor inte någonstans om man ska vara petig men fuck that. Så har städat, städat, städat, målat väggar och städat idag.
Well, från fyra tiden på eftermiddagen, innan dess var jag för bakis för att ens röra mig.
 
Fyfan vilken natt jag hade igår, så sjukt roligt.
Drog med Ben, Aidan, Alem och Calum på en pub och vet inte hur men blev fruktansvärt full och kommer inte ihåg hur det gick till men vid ett tiden var vi istället hemma hos Ben och Aidan igen och chillade sen där till åtta imorses.
Hade en sjukt kul kväll, av det jag kommer ihåg, och alltid kul att hitta random bilder och filmer ifrån kvällens event man helt glömt av.
Var dock mindre kul när jag vaknade vid 11 tiden idag och kunde inte gå upp ur sängen. Tvingades upp runt två tiden utav att Ben och G stog utanför mitt hus och skrek att jag skulle öppna för dem, de ville hinna med en hejdå-kram innan jag kilar iväg igen. Snuttarna.
 
Nej nu måste jag sova.
 
Haha mina små retards, har en video när de sjunger en sång och gör en väldigt well rehersed dans..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0