Got so much I want to say just really can't be bothered saying it.

Five weeks in Italy down, eight days to go!
 
Detta firades återigen med en bergshike, såklart. Tog the cable lift upp till 2100 meters höjd. Åt världens godaste ravioli på ett refugio, made with hjort och blåbärssås. Otippat men fan så gott.
Sen vandrade vi ner för the Brenta group och nu chillar vi såhär på kvällskvisten.
 
Fick världens huvudvärk helt plötsligt så ska nog sätta på en film. Laters.
 
Sötnos!!
 
 

I do remember a photographer taking pictures at the bar, will try my best to find them.

Yoyo.
 
Hae jättekul igår, åkte till nån grannstad på nått sommarparty på en klubb som hette Mangiare Notte tror jag? Betyder tydligen Night Eater. Iaf. De hade satt upp en scen, dj bås och bar utomhus och så var det massa folk som gjorde det gamla vanliga. Dansade, drack och pratade.
Var somsagt riktigt kul. Kom även hem med en paljetthatt.. Såg en kille med den och tänke att jag ville ha den så gick fram och frågade om jag kunde få den. Och det fick jag. Well, inte helt gratis. Prutade dock ner priset till tre kramar och en puss på kinden. Då tyckte jag det var väldigt värt det, nu vet jag inte. Vafan ska jag med den till?
 
Anyway, var hemma efter fem någongång och gick upp klockan 11 så har varit lagom seg idag. Chillat runt.
Har fått förfrågan om att gå ut ikväll med men de ska till en klubb två jävla timmar bort, vettefan om jag orkar det?
Vi får se!
 
 
 
 

I wanna be drunk when I wake up.

Har haft mysigaste dagen.
Tog hand om barnen själv idag, fram till klockan ett var det bara jag och Azzura dock. Vi chillade i 33 graders värme, lekte ute hela dagen tills pojkarna kom hem från sin sport thingie och vi lekte ännu mer.
Mys.
 
 
 
Fick precis ett sms och frågan om jag vill ut ikväll, well why not eh!

Haven't got much to say so I'll just pose.

 

You know why I'm calling, so don't spend the night alone.

Hade bästa kvällen igår!
 
En tjej i min ålder som jag träffat genom familjen frågade om jag ville följa med henne ut, och självklart ville jag det.
Så mötte henne vid halv nio och drog till en bar, well en after ski bar för det var tydligen den enda baren inom en timmes avstånd. Träffade hennes kompisar, ett gäng på typ 10 pers, både tjejjer och killar och dom var hur söta som helst. De flesta pratade "normal" Engelska, vilket var sjukt skönt men sen de som inte gjorde det försökte så hårt att prata med mig ändå. Med några ord här och där, lite teckenspråk och translation från de andra.
 
Hade verkligen sjukt kul med dem, och de var så gulliga. Sa hur nice jag var och massa om att varför jag inte hängt med dem tidigare, att det är as tråkigt att jag bara har två veckor kvar här och att jag måste hänga med dem nästa helg igen.
 
Vid 12 tiden drog vi från baren och till ett litet town party i en village near by där det tydligen var en känd Italiensk DJ och massa öltält, dansande ungdomar och var verkligen galet kul. Stannade där hyffsat länge och var hemma efter fyra nångång.
Dansade, drack, pratade och skrattade om vartannat.
Förövrigt kan jag också nämna att jag inte varken beställde eller betalade för en enda drink ändå var jag lagom full när jag kom hem.. Haha på baren fick jag massa shots, bartendern bara gav dem till mig hela tiden och frågade inte om pengar så? Shottade även ren tequila utan salt eller citron för det är tydligen så man gör det här.
Lagom gott.
. .
 
Som tur är vaknade jag utan a hangover, men känner mig lite fragile. Så sa till familjen att jag hellre stannar hemma idag än att följa med dem på en barnfestival i grannbyn.
 
Glömde helt att ta kort men detta är en bild från the town party

It's amazing how much time you have on your hands when there's no internet available. Time you can spend on Photoshop for example.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
This is how I spend these late night's up in the mountains.
 

Two households, both alike in dignity. In fair Verona, where we lay our scene.

Long time no see eh.
. .
.
 
Har varit jättefint väder denna veckan så har varit ute hela dagarna, kommit hem sent på kvällarna och antingen inte orkat koppla upp mig på internet (stone age jag vet) eller så har det inte fungerat att do so.
Men nu verkar det fungera så ska försöka lägga upp lite nice bilder från dagen to make up for lost time.
 
Har förövrigt börjat med en nedräkning tills jag ska åka hem. Drygt 18 dagar för den som är intresserad. Trivs somsagt sjukt bra i familjen men börjar få lite krupp på stillheten av bergen.. och när jag i förrgår natt fick ett sms av Ben, om det var i nyktert eller intoxicated state of mind vet jag icke men han skrev i alla fall att Aidan håller på och höjer mig till skyarna såhär klockan två på natten och säger hur cool jag är, att jag är den enda tjej han känner han faktiskt vill stay friends with, hur mycket dom saknar mig och massa sånt så vill jag hem så mycket mer.
Miss ma boyzz!!
 
Barnen här i familjen vill dock inte att jag ska åka. Simone, den äldste, frågade i veckan hur länge jag ska stanna. Sa tre veckor till och han blev jätteledsen och sa att jag måste stanna till minst september då de börjar skolan.
But there's a no can do on that one.
 
Enough about that.
Idag har jag varit ledig och tog en visit till Verona. Ni vet där Romeo & Juliet utspelas?
Älskar ju Shakespeare så var riktigt kul att få se det faktiskt. Ben tyckte jag var aslöjlig dock "You do know that they never existed right?" Duh. Jag hade kul i alla fall.
 
En av typ tusen statyer av Juliet on her dying bed
 
 
 
 
The gate to Juliet's house
 
The oh so famous balcony
 
 
 
Letters to Juliet
 
HP forever
 
 
 
 
Juliet's grav
 

I would climb the highest mountain just to meet you at the summit. Would you climb it too?

God kväll.
 
Idag har jag varit i Italien i tre veckor, kan inte bestämma mig för om jag tycker det gått apfort eller snigelsakta. Går i vågor det där.
 
Detta firades dock med att, Trumvirvell..... gå på en bergshike!
Finns inte mycket annat att göra. Men var kul!
 
Vi tog en cablelift upp till 2500 meter, vandrade runt där uppe bland snön i några timmar och gick sen ner till typ 1000 meters höjd. That's my exercise for the day.
 
 
 
 
 
Ser ut som världens friluftsmänniska. Haha!
 
 

Just so you know, I'll be here when you make it home. I'll be here.

 Yo!
 
Idag har vi dåligt väder så jag chillar runt här hemma.
Familjen är på ett barnkalas, de frågade om jag ville med men sa att om dem kunde stanna hemma så skulle dem, så I took the hint.
 
Får se vad resten av denna lördag har in store for me.
 

My little bird.

Har inte mycket att säga, detta är första dagen jag faktiskt fått ta hand om barnen själv utan att mamman varit med. Var bara från 10-3 dock och mamman hade redan lagat mat som jag bara värmde.
Chill.
 
Lekte, hoppade studsmatta och kollade på moln. Att ligga på en studsmatta i solsken och kolla på moln med en fyra-åring är lagom gulligt.
Azzura och Raspout, familjens katt.
Mamman säger förövrigt att Azzura ser mig som en storasyster och att det första hon gör på morgonen när hon väcks är att fråga om jag är vaken och om hon får leka med mig.
Gullet då.

You got it. Some kind of magic, hypnotic. You're leaving me breathless.

Okej!
 
I tisdags gjorde jag inget speciellt och orkade inte blogga och igår gjorde jag för mycket så hann inte blogga.
Åkte hemifrån halv åtta på morgonen och kom hel halv ett på natten.
 
Hoppde nämligen på ett tåg, och åkte den tre timmars långa resan till Venedig. Vilket var helt amazing!
Har varit där en gång förut, men jag var 12 och kommer knappt ihåg något, så att strosa runt där i 37 graders värme var inte illa. Lagom varmt dock..
 
Tog kort så det hette duga, bad främlingar ta kort på mig (något jag aldrig trodde jag skulle vara sad och lonely enough för att göra) och åt glass.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu måste jag logga ut, laters!

It's making my head spin.

Idag har vi haft riktigt fint väder hela dagen förutom en liten åskskur , kan man säga så?, på eftermiddagen.
Så har varit ute och lekt med das barn från nio på morgonen till nu klockan nio på kvällen.
 
Har även börjat få smått panik över vad jag ska göra till hösten. Har inte den blekaste aning om vad jag ska göra eller ens vart jag ska bo när jag kommer hem från Spanien i slutet av augusti.
Soph, slagga hos dig??
 
Har dock blivit erbjuden två au pair-jobb på ett år vardera med start i september. Ett utav dem är i Paris, och som alla borde veta är Paris min drömstad nummer ett. Ett av de största målen i mitt liv är att någongång bo i Paris.
Därför lockar det såklart som faen, men vet inte ens om det är värt att vara au pair i ett år för. Har vant mig vid att bo själv och leva efter mina egna regler, tvivlar på att jag kan ge upp det under en längre tid.
Sen idag frågade även mamman här i familjen om jag ville vara au pair för en familj de känner nära Milano. Hon sa att hon hade lovat att fråga mig because "you're such a nice girl". Jo man tackar men nej, det kan ni ju fetglömma.
Nej men familjen i Paris behöver ett svar snarast och jag har ingen aning om vad jag ska göra.
Someone just tell me what to do with my life, would be so much easier.
 
Nu ska jag dra. Laters
 

Will my love not be enough?

Sitter och tittar ut över de vackra bergen som vanligt. Går verkligen inte att beskriva hur vackert det är, blir inte samma sak på kort som att se dem i verkligheten och precis vart man än tittar.
 
Menmen, idag har det varit sjukt varmt, höll på att dö under bilresan hem ifrån badhuset.
Åkte i två timmar för att komma till gränsen och väl där fanns det ingenting som tydde på att vi fortfarande var i Italien. Alla skyltar och all reklam var på Tyska, alla människor pratade Tyska och det såg inte alls ut som resten av byarna jag sett här i landet.
Det var en sjukt mysig lite stad dock och löjligt nog kände jag mig lite närmare hem när jag faktiskt kunde förstå mycket av det som stog och sas.
Var ett riktigt nice badställe också, de hade flera utomhus pooler med 34 gradigt saltvatten, med inbyggda solstolar som det kom bubblor ur och gudvet vad. Jävligt chill.
 
Nu har vi en jättefin kväll här i bergen så kanske blir till att gå på en kvällspromenad eller nått. Vi får se.
Ha det bäst.
 

Sometimes I wonder.

Vid tre tiden gick familjen iväg på en liten hike, själv stannade jag hemma för att försöka jämna ut min bonnabränna, Efter en timmes solning gick solen dock i moln så nu har jag spenderat en kvart med att försöka sätta på tvn här i huset, utan lycka. Trots att pappan förklarade hur man gör precis innan de gick.
. .
.
 
Teknologi är inte min grej.
 
Menmen, ska försöka att inte slita ut allt mitt hår i frustration och ta det chill istället. Ska lägga mig hyffsat tidigt idag då vi ska åka klockan åtta imorgon till nått badhuset precis på gränsen till Österrike. Stavas det med ett eller två r? Orkar inte Googla.
Anyway det ska bli kul. Nu loggar jag ut.
Later.
 

Let's see how I'll spend my Friday night up in the mountains..

Har faktiskt vant mig lite vid att inte ha internet så känns skönt.
Men de senaste två dagarna hade vi jättefint väder under dagen men regn på kvällen, idag har vi haft regn hela dagen. Kunde knappt sova inatt heller då jag vaknade hela tiden utav världens åskstorm.
Spöregnar fortfarande ute så idag har vi chillat inne och nu kom vi precis hem ifrån en restaurang där vi åt godaste traditionella Italienska pizzan.
Igår var vi på en bergshike och dagen innan var vi och hälsade på pappan's fisk odling. Aldrig sett så mycket fisk i mitt liv.
 
 
 
 
Detta är hela byn, Mavignola, sedd från ovan. Big eh..

Have found a sweet spot for the internet, in Azzuras room.

Så medans jag har bra signal, ta i trä, tänkte jag slänga upp en liten snabb bildbom från veckan som gått.
 
Asså fattar itne nya blogghelvetet?
Damp.

You just need to breathe, to feel my heart against yours now, against yours now.

Igår hade vi hagel, regn, åska och blixtar omvartannat hela dagen och natten.
Har aldrig sett så mycket blixtar förr, och så ofta. Gick knappt 10 sekunder mellan varje i drygt en timme, kulmen på det hela var en jätteblixt som resulterade i en blackout sådär 10 på kvällen.
Smsade med Ben som tyckte att det lät som en perfekt skräckfilm, jag själv uppe i bergen i mörkret. Lagom kul, jag som blir livrädd för allt. 
 
Men, idag har jag varit ledig. Jag hänger ju med familjen nästa hela tiden under min fritid också så blir till att jag kan ta ledigt hela dagar lite då och då. Så idag fick jag skjuts utav pappan i familjen klockan sju på morgonen då han skulle åka till en stad drygt sex mil bort för att jobba.
Var en liten stad men så sjukt mycket större än de 50 hus som ligger här i staden så det var galet skönt med lite civilisation, människor som inte går med rullatorer och normala affärer. Kom hem ett par jeans och en klänning rikare. Hade egentligen sagt köpförbud på mig själv eftersom jag fan inte ens vet vad jag ska göra av alla saker jag redan har, men de hade halva priset inne på Tally Weijl så I had to.
Var även jättefint väder, drygt 35 grader och strålande sol hela dagen så var riktigt skönt.
Tog bussen vid fyra och var hemma på bergstoppen runt halv sex då det var 18 grader och spöregn. Det är bergen det.
 
 
 
 

Maybe I'm just in love when you wake me up.

Idag åkte jag till en sjö drygt 7 mil från där jag bor. Mådde lagom illa hela vägen dit, små slingriga bergsvägar gör under för kräkreflexen.
Var galet varmt idag med, runt 37 grader. I skrivandets stund är det nog runt 30 grader fortfarande. Sitter utomhus som vanligt, slårt bort flugor och en nysandes katt.
 
Har varit en jätteskön dag dock, solade några timmar och när jag höll på att få värmeslag satte jag mig i skuggan med lite mat och lyssnade på Ed Sheeran. Det är livet du.
 
Idag har jag förövrigt varit i Italien i en vecka, på tisdag är det bara fem veckor kvar. Det har gått riktigt fort och trots att jag trivs jättebra i familjen hoppas jag de resterande kommer gå ännu fortare.
Har insett att jag är ganska beroende utan internet och att kunna använda min mobil utan att behöva hoppa högt och lågt för att få signal.
 
Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och se hur stor skada solen gjort mot min pastey hy.
Laters.
 
 

RSS 2.0