Two households, both alike in dignity. In fair Verona, where we lay our scene.

Long time no see eh.
. .
.
 
Har varit jättefint väder denna veckan så har varit ute hela dagarna, kommit hem sent på kvällarna och antingen inte orkat koppla upp mig på internet (stone age jag vet) eller så har det inte fungerat att do so.
Men nu verkar det fungera så ska försöka lägga upp lite nice bilder från dagen to make up for lost time.
 
Har förövrigt börjat med en nedräkning tills jag ska åka hem. Drygt 18 dagar för den som är intresserad. Trivs somsagt sjukt bra i familjen men börjar få lite krupp på stillheten av bergen.. och när jag i förrgår natt fick ett sms av Ben, om det var i nyktert eller intoxicated state of mind vet jag icke men han skrev i alla fall att Aidan håller på och höjer mig till skyarna såhär klockan två på natten och säger hur cool jag är, att jag är den enda tjej han känner han faktiskt vill stay friends with, hur mycket dom saknar mig och massa sånt så vill jag hem så mycket mer.
Miss ma boyzz!!
 
Barnen här i familjen vill dock inte att jag ska åka. Simone, den äldste, frågade i veckan hur länge jag ska stanna. Sa tre veckor till och han blev jätteledsen och sa att jag måste stanna till minst september då de börjar skolan.
But there's a no can do on that one.
 
Enough about that.
Idag har jag varit ledig och tog en visit till Verona. Ni vet där Romeo & Juliet utspelas?
Älskar ju Shakespeare så var riktigt kul att få se det faktiskt. Ben tyckte jag var aslöjlig dock "You do know that they never existed right?" Duh. Jag hade kul i alla fall.
 
En av typ tusen statyer av Juliet on her dying bed
 
 
 
 
The gate to Juliet's house
 
The oh so famous balcony
 
 
 
Letters to Juliet
 
HP forever
 
 
 
 
Juliet's grav
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0