You just need to breathe, to feel my heart against yours now, against yours now.

Igår hade vi hagel, regn, åska och blixtar omvartannat hela dagen och natten.
Har aldrig sett så mycket blixtar förr, och så ofta. Gick knappt 10 sekunder mellan varje i drygt en timme, kulmen på det hela var en jätteblixt som resulterade i en blackout sådär 10 på kvällen.
Smsade med Ben som tyckte att det lät som en perfekt skräckfilm, jag själv uppe i bergen i mörkret. Lagom kul, jag som blir livrädd för allt. 
 
Men, idag har jag varit ledig. Jag hänger ju med familjen nästa hela tiden under min fritid också så blir till att jag kan ta ledigt hela dagar lite då och då. Så idag fick jag skjuts utav pappan i familjen klockan sju på morgonen då han skulle åka till en stad drygt sex mil bort för att jobba.
Var en liten stad men så sjukt mycket större än de 50 hus som ligger här i staden så det var galet skönt med lite civilisation, människor som inte går med rullatorer och normala affärer. Kom hem ett par jeans och en klänning rikare. Hade egentligen sagt köpförbud på mig själv eftersom jag fan inte ens vet vad jag ska göra av alla saker jag redan har, men de hade halva priset inne på Tally Weijl så I had to.
Var även jättefint väder, drygt 35 grader och strålande sol hela dagen så var riktigt skönt.
Tog bussen vid fyra och var hemma på bergstoppen runt halv sex då det var 18 grader och spöregn. Det är bergen det.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0