You know why I'm calling, so don't spend the night alone.

Hade bästa kvällen igår!
 
En tjej i min ålder som jag träffat genom familjen frågade om jag ville följa med henne ut, och självklart ville jag det.
Så mötte henne vid halv nio och drog till en bar, well en after ski bar för det var tydligen den enda baren inom en timmes avstånd. Träffade hennes kompisar, ett gäng på typ 10 pers, både tjejjer och killar och dom var hur söta som helst. De flesta pratade "normal" Engelska, vilket var sjukt skönt men sen de som inte gjorde det försökte så hårt att prata med mig ändå. Med några ord här och där, lite teckenspråk och translation från de andra.
 
Hade verkligen sjukt kul med dem, och de var så gulliga. Sa hur nice jag var och massa om att varför jag inte hängt med dem tidigare, att det är as tråkigt att jag bara har två veckor kvar här och att jag måste hänga med dem nästa helg igen.
 
Vid 12 tiden drog vi från baren och till ett litet town party i en village near by där det tydligen var en känd Italiensk DJ och massa öltält, dansande ungdomar och var verkligen galet kul. Stannade där hyffsat länge och var hemma efter fyra nångång.
Dansade, drack, pratade och skrattade om vartannat.
Förövrigt kan jag också nämna att jag inte varken beställde eller betalade för en enda drink ändå var jag lagom full när jag kom hem.. Haha på baren fick jag massa shots, bartendern bara gav dem till mig hela tiden och frågade inte om pengar så? Shottade även ren tequila utan salt eller citron för det är tydligen så man gör det här.
Lagom gott.
. .
 
Som tur är vaknade jag utan a hangover, men känner mig lite fragile. Så sa till familjen att jag hellre stannar hemma idag än att följa med dem på en barnfestival i grannbyn.
 
Glömde helt att ta kort men detta är en bild från the town party

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0