Tried to upload more images but damn I had to fight for just this one

God kväll!
 
Idag åkte jag med familjen upp till ett berg, what a shocker, där en flod började eller nått. Vattnet smälte ner från glaciärerna och det var svinit kallt. Barnen envisades ändå om att krossa floden tusen gånger så man var ju tvungen att följa efter.
Var jättemysigt ändå. Har varit sjukt varmt idag dock, galet trött nu ikväll. Har även fått fulaste shorts brännan ever.
Måste försöka ta mig till en sjö och sola i bikini någon dag. .
 
Ser ut som en retard but who careeeeeees
 

This is better than rehab.

Just nu sitter jag på ett par stenar utanför dörren för att internet ska funka. Skyndar mig för att datorns batteri snart dör.
 
Men, idag har vi varit på bergs hike. Riktigt mysigt.
Sen nu ikväll har jag och Azzura lekt med PhotoBooth, hon älskade det. Skratta så hon grät.
Nu måste jag kila.
Ha det!
Hon är världens sötaste, vill adoptera henne!

This is quickly turning in to the most boring blog on the internet.

På gården här bor både Mamman's föräldrar och bror, i olika hus då. Halva byn utgörs säkert av deras släkt.
Men morfäräldrarna har ett hus på toppen av berget, som ingen bor i utan det finns bara till för när de ska ha gäster. Hade väl varit härligt att ha den lyxen?
 
Men, detta hus var sjukt fint och utsikten var to die for! Önskar jag hade haft kameran med mig så ni kunde fått se. Well, inte för att det går att lägga upp kort ändå..
But that's pretty much what I've been doing today. Som alla andra dagar, suttit på toppen av ett berg i solskenet och bara lekt och pratat med barnen.
Mamman är ju hemma så hon tar hand om allt, väcker dem, lägger dem, badar dem, städar och lagar tre rätters varje dag. Jag bara glider runt. Weird men skönt.
 
Nej nu ska jag återgå till stillheten av bergen.
Ciao.
Omg, tror jag lyckades få upp en bild tillslut?!
Ser ut som att jag är gravid i den tröjan, men nej. Thank god.
Iaf, Moi, Azzura, Simone och Tomasso skådar vi här på toppen av ett fort.

The things I would do to get some proper internet connection.

God kväll.
 
Sitter uppe i bergen med en stor jävla brons eller nått flygandes i mitt rum och en internetanslutning som heter duga..
Tog massa fina kort när ni var på vår lilla utflyckt idag, har försökt ladda upp en bild i 30 minuter nu, utan lycka. Så nu fan ger jag upp.
Nu ska jag sova, eller nått.
Later
 
 
 

Can you imagine a world with out wifi?

Ciao! 
 
När familjen sa att de bodde uppe i bergen och att det inte fanns mycket att göra här menade de verkligen de bor uppe i bergen och det finns inte mycket att göra här. Jeez.
 
Är berg och skog så långt ögat kan nå, tror att byn de bor i ligger på drygt 1500 meter höjd eller nått. Vägen att ta sig hit är inte nådigt vill jag lova. Bor säkert inte mer än 200 personer här heller.
Vi fick åka till grannstaden med 3000 innvånare för att köpa pizza häromdagen.
 
Nej men annars är det jättebra. Barnen är huuuur söta som helst och de älskar mig. Vill vara med mig hela tiden, sitta brevid mig och de kan inte sluta prata. De berättar saker hela tiden, på Italienska såklart, och jag kollar på dem, ler och säger oh is that so? Well doesn't that sound fun? Eheheh..
Har redan börjat förstå några ord dock och de börjar redan lära sig lite Engelska också så ska nog gå bra.
 
Det finns dock inget internet här. Inte ett enda wireless nät i hela byn. Fick panik när han berättade.
Nu ikväll har jag fått låna ett sånt usb modem, men är så dålig teckning i mitt rum så får ha en usb-kabel att sätta modemet i och ha det hängandes utanför fönstret.
Now that's the mountains for ya!
 
Har lagom väder, drygt 30 grader tror jag vi haft de senaste dagarna. Riktigt skönt.
Riktigt friskt luft också, så friskt att det nästan skär till i lungorna när man tar djupa andetag. Inte något man är van vid.
Ugh, är as trött och orkar inte berätta mycket. Har mest hängt med barnen sen halv 9 på morgonen till 9 på kvällen så är inga korta dagar direkt. Och imorgon skulle vi åka till något gammalt fort på toppen av ett berg. Låter spännande! Ska se om jag kan ta lite kort så ni får se, är otroligt vackert här. Vart man än tittar skulle kunna vara ett vykort.
 
Men nu ska jag sova. Hörs när vi hörs!
 
 
 

So long England.

Vid fyra tiden drog jag hem till Ben och hängde där med honom och G fram tills nu.
De bjöd mig på värsta hej-då-kina-måltiden, lagom gott. Så satt och åt och lyssnade på deras vanliga banter och G som alltid helt random börjar improvisera ihop små raplåtar.
Aw, kommer sakna min Boyzz.

Menmen, nu måste jag packa klart och sen sova, ska gå till tåget strax efter åtta imorgonbitti.
Iiih. Jävulskt nervös om jag ska vara ärlig.
Italien?
G är från Italien och han är ju inte klok haha

Neeeeej men ska bli fett nice. Ska bli brun som faen.
Blir man inte extra brun i bergen för det är typ närmare solen eller nått..?
Kanske? Inte?
Worth a try.

Nej men måste sätta igång.
Ses i Italien!

That's all I have to say for now.

Min plan för den här helgen var egentligen att åka upp till London för att fira midsommar i Hyde Park med SHanna, men eftersom jag åker till Italien imorgonbitti blev det inte så.

Istället spenderade jag min fredagskväll med att först stå i ett hav av Tyskar på en sportbar då jag följde med Ben och hans Tyska kompisar för att se matchen och följde sen med hem till Ben där jag chillade med honom och Aidan fram tills två tiden.

Nu idag har jag packat lite till och börjat städa de tomma ytorna. Har nämt det förut men måste säga igen att jag har smått panik över vad jag ska göra med mina saker. There's no way att jag kan få med allt detta anywhere.
. .
.

Menmen, ska kirra lite saker nu och sen möta Ben igen. Får se vad vi hittar på.
Later.

Packar i panicmode. Köpte en billig väska som nu bara är fylld med klackskor. . Behöver nog köpa en till för allt annat.


Starting to stress out a bit.

Har spenderat större delen av dagen med att packa ihop mitt rum.
Mission impossible.

Asså helt ärligt, kan inte komma på hur jag ska få med mig alla grejjer vart jag nu än ska. Har inte tillräckligt med väskor att lägga det i heller vilket gör det svårare för har jag en väska kan jag ju bara lämna den hos nån for a while. Kanske ska gå ner på stan imon och se om jag kan köpa nån billig väska.

Nu är jag fett hungrig dock så ska laga lite mat innan jag drar hem till Ben ikväll. Kommer ju inte ses på hur länge som helst nu. Fett sad.
Bad honom skriva ut mitt boarding pass på jobbet först ville han inte för han tänkte att utan ett boarding pass kan jag inte åka. But he gave in. haha
Nej men gotta get crackin'.


Random bild where I'm doppar fötterna in the sea

Sant'Antonio di Mavignola, Pinzolo

Idag har jag rensat ur mitt rum, har så jävulskt mycket grejjer jag inte vet var jag ska göra av?
Måste nämligen packa ihop hela mitt rum och göra det klart och redo för flytten den 18e augusti.

Varför tänka på det såhär i juni undrar ni?
Jo det är såhär, ni minns att jag igår nämnde att jag förhoppningsvis lämnar England snart, och denna snart är om bara några dagar.
Åker till Italien för att vara Au pair i 6 veckor framöver, kommer hem till England och har 3 dagar på mig att flytta ut innan jag den 11e Augusti åker som Au pair till Mallorca med Sanna i två veckor.
Fullspäckad sommar, jo men visst!

Nej men nu blev jag lite stressad.
Skypade med den Italienska familjen ikväll och de verkar vara en sån himla söt familj. Tre barn mellan 4-8 och my job är att lära dem Engelska precis som förra året. De bor dock upp i bergen så tror inte det blir någon solsemster direkt men han sa att de hade 30 grader so that's fine by me!


De skickade en Google maps länk med en bild på deras hus. Looks kinda gorgoeus to me!

Nej men då så, nu när vi har cleared that up är det nog dags för mig att äta något.
Later.

We could be starving, we could be homeless, we could be broke. Just as long as you love me.

Okeeeeej. Har varit lagom glest med uppdateringar här på senaste tiden.
I've got my reasons though. Will fill you in on a few of 'em.

Nej men i helgen var jag somsagt uppe i London med Sara och våra föräldrar. Var jättemysigt såklart men jävligt påfrestande. Jag och Sara pustade ut lite smått efter vi stått och vinkat av våra föräldrar på Liverpool st. Haha

Men hade jättekul, vi gick och gick och gick. Åt mycket, drack mycket och såg The Phantom of the opera på Her Majesty's theater. Sjukt bra. Satt och rös from time to time. Speciellt i slutet när de var nere i Phantomens dungon typ, så jävulskt mäktigt.

Annars tyckte ju jag och Sara det var väldigt kul att bo i vårt hotellrum. Bodde på Radisson SAS och det var galet nice. Första kvällen hade vi tagit ett par glas vin och bad personalen att fixa oss en taxi och fram kommer värsta snygga silverfärgade Mercedes och bah where do you want to go?
Körde oss till en 24/7 h ASDA och väntade på oss medans vi sprang in för att köpa det vi skulle ha. Kände oss fett coola i våra slightly intoxicated state of mind haha.


Sara och jag på operan

I övrigt kan jag ju också nämna att i fredags var min sista arbetsdag på TTMC for now. Känner för att göra något nytt och om allt blir som jag vill lämnar jag England inom en väldigt snar framtid. Not for good, but still.
Så igår hängde jag med Ben, Lawrence och G hela kvällen och halva natten innan jag kilade hem och idag har vi haft sjukt härligt väder så gick ner i en park med ovan nämnda och chillade hela dagen.
Jag och Sara dricker bubbly på vårt lyxhotell. Detta är livet.


Speed update.

Ok! Har jävligt bråttom men tänkte bara säga hej.

Hej!

Gårdagen spenderades med Ben, vi hade krig med nått konstigt Iranskt sockervadds godis klumpar? Var socker precis över allt, inte minst i mitt hår. Lagom kul.
Var hilarious dock.
Anyway, jobbet idag var myys. Var jättechill och hade så himla kul. Var även ett kramkalas där på slutet, aldrig fel.
Nu måste jag skynda mig som faen dock och slänga ner lite kläder i en väska. Ska vara på tågstationen om en halvtimme. Eheheh.
Ska ju upp till London för att möta Sara och våra föräldrar. Det ni!

Gotta run!!

Scan the horizon till you see your ship approaching.

Då var man hela 21 somrar. Inte trodde jag tiden skulle gå såhär fort.
Kommer ihåg då jag var liten och fantiserade om när jag skulle fylla 15 och 18 och så vidare, tyckte det var så fruktansvärt långt in i framtiden. Tänkte aldrig ens på att bli 20, än mindre 21. Men nu sitter jag här. Och visst är jag glad för det.
Vet inte om jag känner mig 21 dock, bör man känna sig vuxen? För det gör jag inte.

Men känns faktiskt skönt att växa upp. Så mycket man kan se och uppleva som man inte ens vågade drömma om när man var liten. Har fram tills nu önskat varje år att jag ska sluta åldras för jag tyckte året innan var perfekt men har insett att jag har roligare och roligare för varje år som går och jag lär mig mer om både mig själv och världen. So why not continue?
Måste säga att jag har till och med börjat se fram emot att bli äldre. Tror det kommer bli mysigt.

Annars då, igårkväll drog jag till Addison rd, dock icke för att möta Amanda och Johanna såklart eftersom de är i Svea utan för att möte Emelie och Julia. Följde sen med dem ner på en pub och försökte att inte over do it med dricka eftersom jag jobbade 9-5 idag, höll mig till öl och cider men såfort folk fick reda på att det var min födelsedag (Julia berättade) så blev man bjuden på birthday shots minsann. Kan man ju inte tacka nej till?
Så var inte riktigt lika stadig som jag kanske hade velat på vägen hem men var väl hemma strax efter ett ändå så kändes hyffsat bra. Hade faktiskt jättekul så var värt den extrema tröttheten på jobbet.
Höll ärligt på att slumra till x antal gånger.


Birthday look in dirty mirror

Förövrigt vet jag inte varför det inte syns på bilderna att jag färgat håret? Har lagt en hyffsat mörk nyans brun som grund och sen blekt topparna så de är mycket ljusare, men syns inte alls på kort?!

Once upon a time, on this very day, the world was blessed with a baby girl.They namned her Linnéa.

How I'm spending my last night as a 20 year old you ask?

Well, sitter här med en handuk runt axlarna och hårfärg i håret. Har kört en liten risky mix av två olika färger så vettefan hur det kommer se ut men vi kan väl hoppas på snyggt. (Y)

Annars då, känns somsagt otroligt ovant med håret. Det är ju såklart långt fortfarande men har klippt upp det så mycket att det är tusen gånger lättare! Känns som att jag är flintis. Fick gå och kolla mig i spegeln flera gånger för att se att jag faktiskt inte hade kala fläckare överallt som det kändes som.
Men jag gillar det jättemycket faktiskt, känns frääsht.


Det kortaste, speciellt i luggen, syns inte så bra men går väl till nyckelbenen


Istället för att ha allt hår lika långt så har jag nu mycket kortare fram än bak

Har klippt av drygt 20 cm utav mitt ack så slitna hår ikväll. Känns lagom konstigt.


If you're happy, I'll be happy. If you're lonely, I'll be lonely too, without you. If you find that darkness comes I'll be waiting in the sun to lead you through.

SHanna lämnade mig nyss och jag tröstar mig med att kolla på lite bilder från gårdagen samtidigt som jag lyssnar på Hudson Taylor i de awesome speakers jag fick i födelsedagspresent utav my loved ones. THANK YOU ♥


This is not déja vu, I've never met someone like you. I'll tell you the truth, I never want to let you go.

God morgon!

Vid 12 tiden igår gick jag och mötte Shanna på tågstationen och sen dess har vi bara chillat och enjoyed each others company. Vi skulle egentligen gått ut igårkväll för att fira att jag snart lämnar 20 års ålder bakom mig men istället stannade vi inne och hade a good old fashioned sleepover, med chips, cheesecake och en film. Sjukt mys.

Shanna ligger nu fortfarande och sussar sött i min säng, får se hur lång tid det tar innan de vaknar. Tills dess får jag väl sysselsätta mig själv med att läsa bloggar och äta left over chips.
Inte mig emot.


Är sjukt nerkärad i detta band för tillfället, Hudson Taylor.

So who's keeping score?

Ladies and gents, hope you're having one fine Friday night.

Jobbet idag var så sjukt chill. Var bara fem personer där idag igen och vi pratade, skrattade och ringde några enstaka samtal.. haha Nej men har så galet kul med killarna på jobbet.
Kom sedan hem och har Skype:at med bästa Sara i en och en halv timme. Alltid en fröjd. Är sjuuuukt pepp på att träffa mi love i London nästa helg!! Galet.

Nu ska jag laga middag, och sen sa Sara att jag bör se 21 jump street. Har hört att den är jätterolig?
Tänkte nämligen ha en lugn kväll, måste typ fortfarande lugna mina nerver sen gårkvällen..
Var ju hemma hos Ben och såg på film med honom, Aidan, G och Alex och första filmen var lugnt. Nån action rulle som faktiskt var ganska bra men strax innan 11 satte de på en film som hette Battle Royal.
Tänk en 10 års gammal version av Hunger games, fast Japansk skräck.
?!

Fyfan. Värsta jag sett i mitt liv.
Handlade om typ 40 14 åriga kompisar som blev tagna till en öde ö, fick vapen och blev tillsagda att bara en kunde lämna ön levande och de började genaste cutta sönder varandra. Kunde inte ens se klart filmen så efter drygt 30 minuter flydde jag därifrån. Trots protester utav killarna som tyckte jag måste lära mig se sånt men fan heller.

Nej usch för sånt.


Don't forget to hold back your thoughts and live like robots.

Tja!

Igår åkte jag hem till kusinerna och träffade dem och mormor och morfar en sista gången innan jag flög tillbaka till England runt halv sex tiden på kvällen. Tog tåget tillbaka till Btown och kilade sen hem till mig. Mötte Matt på vägen som precis blivit bestulen på sitt kontokort stackarn, försökte muntra upp honom en stund innan jag fortsatte strosa hem till mig.

Var på jobbet idag, så sjukt skönt att jag bara jobbar två dagar denna veckan och sen är det helg. Awesome.
Får besök från London på lördag också, längtar sönder!

Nu ska jag dock ta mig en dusch och sen kila hem till Ben och hänga lite. Har ju inte träffat honom på en vecka och imon åker han hem över helgen så måste passa på vettni. My BBF. Han hatar när jag säger BBF.
Nejnej, nu är det nog med nonsens.


One last night.

Idag tog systeryster studenten, tyvärr regnade det större delen av tiden.
Gjordes inte bättre utav att jag hade mina nya klackar och höll på att dö då vi skulle in i en jävla skogsdunge. Höll på att trilla jag vet inte hur många gånger. Lagom pinsamt.
Drog sen hem för att dekorera muffins innan släkten kom för att fira att sparven klarat gymnasiet.
Nu har alla dragit hemmåt och jag är trött som en gnu.

Min vackra lillasyster på balen.


We were fated to pretend.

God kväll från Sverige.

Har chillat och förbättrat mitt minne idag. Thanks to Mr Brown.
Har sen haft gäster över och ätit middag och jag drog sen ut på en kvällspromenad genom ett tyst och fridfullt litet Alingsås. Gick och satte mig på en brygga och lyssnade på MGMT.
Jävligt nice.


This kept me entertained during last nights flight.


When the moon fell in love with the sun, all was golden in the sky. All was golden when the day met the night.

God eftermiddag!

Vad jag gör hemma såhär mitt på dagen undrar ni?
Förståligt, men inget att oroa sig för. Har ledigt från lunch för om bara några timmar sitter jag på ett plan hem till Sverige.
Tada!
Nej men ska bli chill. Har ju bank holiday på både måndag och tisdag så tog jag onsdag ledigt också så får en långhelg vettu.

Min chef var lagom nervös dock haha så gullig han frågade "Linnea..You are coming back after the bank holiday right?" Yeah well ofc I am. "Ah good, just needed to check. You never know, what if you get there and you don't want to leave, what if you meet and old boyfriend, or I don't know.. Is there any chance you'd stay at all??"
No. Zero chance. None what so ever.
Då blev han glad.

Jobbet idag var sjukt chill dock. Var bara jag och fem av killarna och vi gjorde fan ingenting haha. Satt och pratade, skämtade, sjöng och berättade historier för varandra istället. Fick även höra att killarna tydligen pratar om mig när jag inte är där. De sa att de bara sa lovely saker om mig men vet inte hur jag ska ta det..?
Menmen. Varför jag inte bloggade igår undrar ni också?

Okej, ingen superintressant anledning men efter jobbet mötte jag upp Ben och vi gick på en promenad och sen drog vi hem till honom och hängde med Alex och Jack. Lagom nice kväll som alltid.
Slut på den historien.

Nej men om man ska ta och packa och kanske kolla vilken tid flyget gick. Kan ju vara bra att veta.
Later!


Min kjol (egentligen en nervikt klänning, just fyi) var även dagens snackis. Efter the obvious jokes om hur jag bländar alla cause its too bright fick jag höra att de älskar att jag alltid sätter färg på our work environment. Aw.

RSS 2.0