Can you imagine a world with out wifi?

Ciao! 
 
När familjen sa att de bodde uppe i bergen och att det inte fanns mycket att göra här menade de verkligen de bor uppe i bergen och det finns inte mycket att göra här. Jeez.
 
Är berg och skog så långt ögat kan nå, tror att byn de bor i ligger på drygt 1500 meter höjd eller nått. Vägen att ta sig hit är inte nådigt vill jag lova. Bor säkert inte mer än 200 personer här heller.
Vi fick åka till grannstaden med 3000 innvånare för att köpa pizza häromdagen.
 
Nej men annars är det jättebra. Barnen är huuuur söta som helst och de älskar mig. Vill vara med mig hela tiden, sitta brevid mig och de kan inte sluta prata. De berättar saker hela tiden, på Italienska såklart, och jag kollar på dem, ler och säger oh is that so? Well doesn't that sound fun? Eheheh..
Har redan börjat förstå några ord dock och de börjar redan lära sig lite Engelska också så ska nog gå bra.
 
Det finns dock inget internet här. Inte ett enda wireless nät i hela byn. Fick panik när han berättade.
Nu ikväll har jag fått låna ett sånt usb modem, men är så dålig teckning i mitt rum så får ha en usb-kabel att sätta modemet i och ha det hängandes utanför fönstret.
Now that's the mountains for ya!
 
Har lagom väder, drygt 30 grader tror jag vi haft de senaste dagarna. Riktigt skönt.
Riktigt friskt luft också, så friskt att det nästan skär till i lungorna när man tar djupa andetag. Inte något man är van vid.
Ugh, är as trött och orkar inte berätta mycket. Har mest hängt med barnen sen halv 9 på morgonen till 9 på kvällen så är inga korta dagar direkt. Och imorgon skulle vi åka till något gammalt fort på toppen av ett berg. Låter spännande! Ska se om jag kan ta lite kort så ni får se, är otroligt vackert här. Vart man än tittar skulle kunna vara ett vykort.
 
Men nu ska jag sova. Hörs när vi hörs!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0