Scan the horizon till you see your ship approaching.

Då var man hela 21 somrar. Inte trodde jag tiden skulle gå såhär fort.
Kommer ihåg då jag var liten och fantiserade om när jag skulle fylla 15 och 18 och så vidare, tyckte det var så fruktansvärt långt in i framtiden. Tänkte aldrig ens på att bli 20, än mindre 21. Men nu sitter jag här. Och visst är jag glad för det.
Vet inte om jag känner mig 21 dock, bör man känna sig vuxen? För det gör jag inte.

Men känns faktiskt skönt att växa upp. Så mycket man kan se och uppleva som man inte ens vågade drömma om när man var liten. Har fram tills nu önskat varje år att jag ska sluta åldras för jag tyckte året innan var perfekt men har insett att jag har roligare och roligare för varje år som går och jag lär mig mer om både mig själv och världen. So why not continue?
Måste säga att jag har till och med börjat se fram emot att bli äldre. Tror det kommer bli mysigt.

Annars då, igårkväll drog jag till Addison rd, dock icke för att möta Amanda och Johanna såklart eftersom de är i Svea utan för att möte Emelie och Julia. Följde sen med dem ner på en pub och försökte att inte over do it med dricka eftersom jag jobbade 9-5 idag, höll mig till öl och cider men såfort folk fick reda på att det var min födelsedag (Julia berättade) så blev man bjuden på birthday shots minsann. Kan man ju inte tacka nej till?
Så var inte riktigt lika stadig som jag kanske hade velat på vägen hem men var väl hemma strax efter ett ändå så kändes hyffsat bra. Hade faktiskt jättekul så var värt den extrema tröttheten på jobbet.
Höll ärligt på att slumra till x antal gånger.


Birthday look in dirty mirror

Förövrigt vet jag inte varför det inte syns på bilderna att jag färgat håret? Har lagt en hyffsat mörk nyans brun som grund och sen blekt topparna så de är mycket ljusare, men syns inte alls på kort?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0