We could be starving, we could be homeless, we could be broke. Just as long as you love me.

Okeeeeej. Har varit lagom glest med uppdateringar här på senaste tiden.
I've got my reasons though. Will fill you in on a few of 'em.

Nej men i helgen var jag somsagt uppe i London med Sara och våra föräldrar. Var jättemysigt såklart men jävligt påfrestande. Jag och Sara pustade ut lite smått efter vi stått och vinkat av våra föräldrar på Liverpool st. Haha

Men hade jättekul, vi gick och gick och gick. Åt mycket, drack mycket och såg The Phantom of the opera på Her Majesty's theater. Sjukt bra. Satt och rös from time to time. Speciellt i slutet när de var nere i Phantomens dungon typ, så jävulskt mäktigt.

Annars tyckte ju jag och Sara det var väldigt kul att bo i vårt hotellrum. Bodde på Radisson SAS och det var galet nice. Första kvällen hade vi tagit ett par glas vin och bad personalen att fixa oss en taxi och fram kommer värsta snygga silverfärgade Mercedes och bah where do you want to go?
Körde oss till en 24/7 h ASDA och väntade på oss medans vi sprang in för att köpa det vi skulle ha. Kände oss fett coola i våra slightly intoxicated state of mind haha.


Sara och jag på operan

I övrigt kan jag ju också nämna att i fredags var min sista arbetsdag på TTMC for now. Känner för att göra något nytt och om allt blir som jag vill lämnar jag England inom en väldigt snar framtid. Not for good, but still.
Så igår hängde jag med Ben, Lawrence och G hela kvällen och halva natten innan jag kilade hem och idag har vi haft sjukt härligt väder så gick ner i en park med ovan nämnda och chillade hela dagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0