When the moon fell in love with the sun, all was golden in the sky. All was golden when the day met the night.

God eftermiddag!

Vad jag gör hemma såhär mitt på dagen undrar ni?
Förståligt, men inget att oroa sig för. Har ledigt från lunch för om bara några timmar sitter jag på ett plan hem till Sverige.
Tada!
Nej men ska bli chill. Har ju bank holiday på både måndag och tisdag så tog jag onsdag ledigt också så får en långhelg vettu.

Min chef var lagom nervös dock haha så gullig han frågade "Linnea..You are coming back after the bank holiday right?" Yeah well ofc I am. "Ah good, just needed to check. You never know, what if you get there and you don't want to leave, what if you meet and old boyfriend, or I don't know.. Is there any chance you'd stay at all??"
No. Zero chance. None what so ever.
Då blev han glad.

Jobbet idag var sjukt chill dock. Var bara jag och fem av killarna och vi gjorde fan ingenting haha. Satt och pratade, skämtade, sjöng och berättade historier för varandra istället. Fick även höra att killarna tydligen pratar om mig när jag inte är där. De sa att de bara sa lovely saker om mig men vet inte hur jag ska ta det..?
Menmen. Varför jag inte bloggade igår undrar ni också?

Okej, ingen superintressant anledning men efter jobbet mötte jag upp Ben och vi gick på en promenad och sen drog vi hem till honom och hängde med Alex och Jack. Lagom nice kväll som alltid.
Slut på den historien.

Nej men om man ska ta och packa och kanske kolla vilken tid flyget gick. Kan ju vara bra att veta.
Later!


Min kjol (egentligen en nervikt klänning, just fyi) var även dagens snackis. Efter the obvious jokes om hur jag bländar alla cause its too bright fick jag höra att de älskar att jag alltid sätter färg på our work environment. Aw.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0