Let us all pray for this weather to last.

What's up people of the internet?

Har haft en sjukt rolig helg, börjde runt 12 tiden igår då jag mötte upp Lucas, Helena, Patricia och Louise på piren och vi chillade runt där och på stranden i x-antal timmar. Lucas och Louise tog sig ett dopp i det iskalla havet och sen gick vi på rundtur genom hela staden innan vi vid halv nio tog med oss alkohol och slog oss ner på stranden.
Var hur mycket folk som helst som haft samma tanke som oss och vi spenderade större delen av hela kvällen med så galet mycket random folk att jag omöjligt kan komma ihåg ens hälften.
Hade sjukt kul då vi klättrade skulpturer, crashed typ fem olika stag dues, hitta en pimp cane och en devils mask och bara allmänt sprang runt och pratade med varenda människa vi såg.
Var väl sen hemma runt tre tiden inatt då vi bäddade nere i the lounge där mina fyra gäster fick dela på tre soffor. Lagom bekvämt.

H,P & L drog upp till London igen med en buss klockan åtta imorses medans Lucas och jag sov några timmar till innan vi vid 11 tiden gick ner på stan. Efter nån timmes browsing the shops mötte vi upp Ben nere på stranden och låg där och chillade tills kanske fyra tiden då Lucas vart tvungen att åka tillbaka hem till Portsmouth.

Sjukt random helg men fan så kul det har varit. Slänger upp lite BB bilder for your entertainment.


Världens finaste wishing tree inne på Churchill sq


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0