Dis moi ce que tu décides.

Okay, well das blogg is back up!

Vettefan vad som hände igår men fick ett mail om att bloggen låsts pga av spam nånting. Stog att jag var tvungen att vara försiktig med att länka t.ex. Ryska sidor, skriva på något annat språk än de Nordiska eller Engelska och lägga upp bilder jag inte själv tagit.

Den sista kan jag förstå för jag lägger upp bilder jag inte tagit typ all the time. Men har inte länkat någon Rysk sida på säkert tre år då den Ryska TH bloggen var på topp och jag kan inte ens skriva på något annat än de språken so I don't get the fuzz?

Anyway. Good to be back.
Ikväll har jag quite a lot of bits and bobs to get done and then ska jag nog lägga mig tidigt. Har världens huvudvärk aujourd'hui.

Btw, fick börja på en ny kampanj idag på jobbet. Eller fick göra testcalls till en potentiell ny kampanj. Så fick gå på en briefing med das klienter i mitt första conference call ever. Haha lagom nervös, men var kul.
Att min chef sen säger till mig att det är väldigt viktigt att dessa kunder gillar samtalen och vill anställa oss, och att han valt mig för att han tror jag kan leverera bäst resultat till just detta gjorde mig icke mindre nervös.

Att det hela handlar om ID verifications systems gör det hela inte lättare heller. But I'll make it.
Fick bra feedback på de samtal jag gjorde idag så känns nice.

Nu måste jag laga mat, tvätta and god knows what.
Later!


Blev lite uttråkad sådär på kvällskvisten igår, började jobba på en ny header. Not sure what I feel tho.. Bakgrunden är såklart genomskinlig och inte grå, just doesn't show up in preview mode. Just fyi.

Kommentarer
Postat av: Soph

Looooovin the new header!!

2012-05-15 @ 01:17:57
Postat av: Linnea

Just cause youre in it? ;)

2012-05-15 @ 18:39:50
URL: http://lilyanlinnea.blogg.se/
Postat av: Sophia

Ofcourse my horse!

2012-05-15 @ 23:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0