I just think I need one night, slightly more if its done right. With that gorgeous face, I dont know your name, it aint important babe cause Imma call you mine.

London, oh how I love you!

Åkte in till Oxford st med Sanna och Sophia runt 12 tiden idag och påvägen gick vi förbi Regent st och halleluja så glad jag är att vi gjorde det. Utanför Hollister stog drygt 30 manliga modeller och promatade att de öppnat en ny affär och jag har aldrig i mitt liv sett så mycket snygghet på en och samma gång. Ville nästan kräkas så snygga dom var.
Så efter vår shoppingtur gick vi tillbaka samma väg för att se dem igen, de hade dock bytt ut dem till andra modeller. Även dem sjukt snygga men tyvärr inte så att jag fick ont i magen.
Men dessa modeller började hojta efter oss och slutade inte förens vi gick med på att ta kort med dem. Så där stog Sanna och jag omringade av karlar. Som en dröm.
Gjorde min dag.

Nu är vi hemma hos Hanna igen och ska snart hoppa in i duschen för att göra mig iordning. Ska på inflyttningsfest till Sannas pojkvänn Jeff ikväll. Samma kille vi var på hemmafest hos förra gången vi var här, så ska nog bli kul.


Hittade gamla bilder på Hannas dator. När kan detta varit, våren 2010?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0