Friendship is a single soul dwelling in two bodies.

God morgon.

Är bank holiday här i England idag så är ledig från jobbet. Tack och lov. Hade aldrig orkat gå in idag.
Är fortfarande trött från helgen, känns nästan som att jag har feber? och att mitt tåg igår var föresenat och gjorde att jag kom hem runt ett istället för kvart över 11 gjorde det hela inte bättre.
Men, har haft en jättebra helg i London. I lördags åkte vi somsagt till till stan för att shoppa, såg alla karlar och var fnittriga resten av dagen. Gjorde oss iordning hemma hos Hanna, fick för mig att göra mitt hår vågigt. Inte den bästa idén. Tog över en och en halv timme.. Fett lame.

Men iaf, vid nio hoppade vi in i en cab hem till Jeff där det var massor med folk så blev till att börja socialisera sig. Fastnade sen vid beer pong bordet och förlorade ganska rejält och efter det kommer jag inte ihåg någonting.
Haha nej skojja, men att sänka all den ölen på en och samma gång var definitivt något jag kände av.
Men hade jättekul och träffade några som också bor i Btown, så stog och disskuterade hur amazing det är. Sen började jag spela massa kortspels drinking games med massa random dudes och jag var tydligen as bra. Fett nice.
Anyway vi drog sen hem till Hanna och sov, vaknade upp hyffsat pigga igår och fick för oss att vi skulle ner på stan. Väl där gick vi på bio, American Pie; The reuinon. Riktigt rolig faktist. Sen var det hem till Hanna igen för chill. Såg The inbetweeners; The movie och Mean girls och sen var det dags för mig att lämna all my loved ones i London och åka hem.
Sophia flyttar ju nämligen in i sitt nya rum i London idag så kom hem till ett tomt rum. Känns lagom konstigt.

Men nej om man ska bildbomba lite nu och sen ut i köket och se om det finns något att äta?
Tog tyvärr inte med kameran ut men ni får nöja er med en photosession framför Hannas chilli.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0